8. rész

114 5 0
                                    

Szóval... Valószínűleg megrázóak voltak az elmúlt óra eseményei. Főleg az a tény lehetett a legijesztőbb, hogy  megöltem az apámat. Eddig szerintem félreismertetek úgyhogy most bemutatkoznék, és mesélnék a családomról.  

- Sziasztok!  Elina Cooper vagyok, 17 éves "tini lány" és kicsit sem átlagos. Gimnazista vagyok, azon belül is 11.-es. Van egy legjobb barátnőm Lauren. Tényleg nagyszerű barátnő, de igazából neki soha nem mondhattam el az érzéseimet. Mert ő tényleg az a normális lány volt. Én meg..az átlagosnál őrültebb. Megöltem a saját apámat... Ezt hogy mondhatnám el neki? Sehogy.

  Édesapám lelkileg  és   testileg is terrorban tartotta Édesanyámat, aki természetesen ezt nem vette figyelembe. Évekig "meghajolt" előtte, és irányították de akkor sem tett semmit.  Nem szólt senkinek, sőt mindenkinek jó férjnek állította be apát. És ezt ő maga is elhitte. Csak hogy én ezt végignéztem, és én nem voltam hülye nem észrevenni hogy apa konkrétan "kalitkában" tartja anyát.  Igen, lehet azt mondani, hogy ez nem elég indíték ahhoz hogy halállal fizessen érte. Ez jogos. De aki kicsit is ismerte apámat, az tudta hogy nem volt jó ember.  Ivott és bántalmazta anyámat, és engem is sokszor.  Anya mindig úgy tett mintha semmi sem történt volna. Én mindig mondtam anyának hogy ez nem normális és segitséget kéne kérnünk. 

Édesanyám annyira félt a következményektől, hogy mi lenne ha kiderülne ez a rendőrségen. Azt apa nem hagyná annyiban. Így megfogadtam anyának hogy én sem szólók senkinek erről. 

És ez így is történt. Anya élte a mindennapjait nyugodtan, majd mikor hazament természetesen a legkissebb balhé után is kék, lila foltokkal végezte. És ezek útán megvan döbbenve hogy megöltem apát. 

Természetesen színleltem a boncolási eredményeknél. Pontosan tudtam hogy nem öngyilkosság volt. A boncolási eredmények azt írták hogy öngyilkosságot követett el egy kés által.  Igazából meglepően nehéz volt eljátszani azt hogy kiborulok de probáltam nem kijönni a szerepemből. Anya reakcióját látva a pszichológusnál, sikerült is a legsikeresebb  énemet hoznom a boncolási levél felbontásakor.




Nem menekülsz! (Befejezett)Where stories live. Discover now