(7) - Чук, Чук!

869 95 29
                                    

Майлс

Прибирам се бесен. Вратата на стаята ми се тряска зад гърба ми и чаша, оставена на шкафа се озовава на пода. Парчета стъкло се разпиляват навсякъде.

— Mайлс, всичко наред ли е?

Не отговарям. Прескачам блещукащите парчета и се отпускам на ръба на леглото, разтривайки грубо лицето си.

Шай Уолъс е абсолютна глупачка. Не знам дали осъзнава, че ако беше попаднала на някой друг можеше да завърши изнасилена. Имаме прекалено много шибаняци които мислят с пениса си в колеж ,,Сейнт Луйс".

Дори не мога да си представя как изобщо е решила, че трябва да ме последва. Явно ще ми е наистина трудно да се отърва от нея, след като я заплаших и това не постигна резултат.

Свалям ципа на суйчъра си и го оставям в коша за пране. Навън беше започнало да вали и по средата на пътя подгизнах до кости.

Тениската го следва, заедно с черните дънки. Нахлузвам през глава някаква блуза която намирам на стола до шкафа и се пресягам за лаптопа, докато надигам бутилка с вода.

Бях обещал да кача нова снимка при един милион последователи на шега, но когато влизам и виждам, че са го постигнали докато ме е нямало, се задавям с водата.

Тупам се по гърдите и мигам като глупак, сетне пиша бързо съобщение и още не мога да повярвам. Пресягам се за кутия с кламери и си записвам нещо, след това щракам бърза снимка на ръката си и цъкам бутона ,,Качване".

Присвивам очи към двата пръстена на лявата си ръка и по рефлекс докосвам обицата на едното си ухо. Замислено влизам в туйтър и без да се усетя се озовавам в профила на CORPSE-WIFE.

Зелената точка за активност свети като шибан приканващ знак да сторя нещо, но самата мисъл ми е толкова противна, че затварям прозореца и си пускам филм.

* * *

Шай

Следващите няколко дни Майлс отбягва да ме погледне и при всяка възможност си тръгва първи.

Благодарна съм му че не коментира случилото се в баните, но и същевременно усещам, че трябва да оправя това недоразумение.

Loving my classmate 🔞Where stories live. Discover now