Bu Kitabın Yaş Sınırı +16
Eski Türkçe'de "Tardu" kelimesi "Armağan-Hediye" anlamlarına gelmektedir.
Bu hikaye içerisinde birleşecek olan iki kalp, birbirlerine tardu mu yoksa ivaz mı olacaklar?
Geçmişin acı dolu izlerini sevgi silebilir miydi?
Büyünün işlemiş olduğu bir orman, masumluğu temsil edebilir miydi?
Ağaçları kanla büyüyen, toprağı kötülükle beslenen bir orman insana nasıl cazip gelebilirdi?
Geçmiş, hiç olmadığı kadar acımasızdı onlar için! Cinayetler ve yapılan büyüler, etraflarında çember oluştururken onlar birbirine sımsıkı sarılmak zorundaydı belki de!
〽️
Kız beyaz saçlarını arkasında sıkı bir şekilde topladı. Karşısında bulunan adama, yüzünde bulunan samimi bir gülüşle baktı.
"Kabul et yakışıklı, ben sana, sende bana armağansın!"
〽️
❕BU KİTAP, ŞAMANİZM İLE İLGİLİ BİLGİLER İÇERMEKTEDİR!❕
⚠️TELİF HAKLARI TARAFIMA AİT OLUP ÇALINMA DURUMUNDA YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.⚠️
19.02.21
#1 #highfantasy (05.09.21)
#2 #darkfantasy (10.11.21)
Kitaplara aşık olmasan bu satırlara bakıyor olmazdın.
Yeni bir evren keşfetme isteği, yeni karakterlere olan hayranlık duygusu ve belki de kendi dünyamızdan bir kaçış yolu. Nedeni ne olursa olsun kitap okumak tam anlamı ile andan kopuştu benim için. Biz okurların belki de en büyük ortak noktası okuduğumuz kitabın içinde bulunmak istemek veya o kitapta ki ulaşamayacağımızı bildiğimiz var olmayan karakterlere aşık olmak.
Peki bir gün kendinizi okuduğunuz kitabın içinde bulursanız? Ya da durun durun şöyle sormalıyım. Bir gün uyumak için yattığınız yataktan, okuduğunuz fantastik aşk kitabının kötü karakterinin yatağında kalksanız ne tepki verirdiniz?
Ben epey saçma bir tepki vermiştim.
Buyurun gelin bu bilinmeyen yolculuktan ve evrenden beraber çıkmanın yolunu bulalım. Sen yoksan her zaman bir kişi eksiğiz. Ne duruyorsun sende gel ve bir olalım. Yolumuzu bulalım. Belki de bulduğumuz yol çok da istediğimiz yol değildir bunu da hep beraber öğrenelim.
Başlangıç Tarihi: 28.08.2024