Nevěřím mu!

868 82 11
                                    

Znak tvoří tři spojené spirály. Tři spirály, jako první tři členové naší rodiny.

Lily's view
Už v pěti let jsem přestala věřit, že by se mohl taťka někdy vrátit. Nechtěla jsem se pořád utápět v myšlenkách, proč nás opustil. Žila jsem si se sestrou a mamkou šťastný život.

Jenže on si před týdnem nakráčel k nám domů a všechno se díky tomu změnilo. Nic nefunguje jak má. Já, Liam i sestra jsme se zhoršili ve škole. Díky tomu, že je Derek Liamův alfa, má to vliv i na něj. Mamka jakoby nevěděla, co dělá. Nikdy jsem ji takovou neviděla. 

Jen co přijdu domů, musím se Dereka zeptat, co tu dělá. Připadá mi divný, že by si po patnácti letech vzpomněl na svoji rodinu. Chce, abych mu říkala tati, ale já nemůžu, nebo spíše nechci. 

Konečně jsem pár kroků od domu. Většinou chodím domů s Liamem, ale teď jsem mu řekla, ať na mě nečeká. Chtěla jsem být chvilku sama, všechno si promyslet. Co řeknu Derekovi, co si o něm mám vůbec myslet.

„Mami, Dereku jsem doma.“ zakřičela jsem přes celý dům. A to zakřičela myslím doslovně. Nikdo neodpovídá, co se děje. „Mami, Dereku jste doma?“ pořád nic. Kde můžou být.

Poslední týden byli každý den doma. Divím se, že mamka vynechala práci. Vždy byla tak pečlivá. Do práce nešla, jen když jí bylo opravdu špatně. 

Nakouknu do kuchyně, jestli mi nenechali nějaký vzkaz. Super, něco vidím na ledničce.

Lily,
doufám, že jsi obědvala ve škole, protože doma nic nemáme. A jelikož nic nemáme, šla jsem s Derekem nakupovat. Cestou se stavíme ještě v parku na zmrzlinu (ty víš o kterém parku je řeč). Měli bychom se vrátit do pěti. Pokud nepřijdeme do pěti, asi jsme se chvilku zdrželi v parku, nedělej si starosti.
S láskou Mamka.

Kolik je hodin? Cože ono už je pět? Nemám si dělat starosti, ale já se o mamku vážně bojím. Nechci je sledovat, proto se jdu jen tak náhodou projít do úplně stejného parku jako oni. Vím, vážně skvělá logika. 

Mám štěstí, že je ten park asi jen sto metrů od našeho domu. Zahlédla jsem je. Vidím, že je vše v pořádku, tak půjdu radši domů. Ne, nemůžu, nechci je špehovat, ale radši si poslechnu aspoň kousek jejich rozhovoru.

Nemám, co poslouchat. Nic nedělají. Ale počkat mamka se chystá promluvit. „Dereku přestaňme hrát tohle divadélko. Já i Lily bychom rádi věděli, proč jsi přišel.“ jak ví, že to chci taky vědět. Asi mě slyšela přicházet a taky cítila můj pach. Ať Derek odpoví, prosím, chci to vědět. „Čekal jsem, kdy se zeptáš. Přijel jsem, protože tady v Londýně má být viděn modrý měsíc.“ co je k sakru modrý měsíc?

Doufám, že jste si užili nový díl. Co na něj říkáte? Chtěla bych se zeptat, jestli se vám líbí nový obal knížky, nebo ho mám vrátit na ten starej? Co si představíte pod pojmem modrý měsíc? Pokud byste chtěli věnování, napište. :)

Secret & love [CZ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat