Vyvolená

682 76 12
                                    

Lily's view

Ještě ráno jsem si myslela, že nám naše přátelství vydrží dlouho. Spletla jsem se. On mě políbil. Políbil mě tak vášnivě, jak jen on dokáže.

Za tři roky co se známé, jsem ho furt odmítala. Nedokázala jsem a ani si nedokážu představit život bez něj. Nechci ho ztratit. Srdce křičí, Miluj ho!, ale hlava odporuje.

Nejdříve jsem ho odmítala, protože jsem ho chtěla chránit. Mít za přítelkyni vlkodlaka, by nebylo moc bezpečné. Ale tenhle rok už ví pravdu. Možná bych ho mohla milovat, jak on miluje mě.

Nezapomeň na proroctví. Tyto tři slova mě vytrhli z přemýšlení o mně a Liamovi. 

„Liame, přečti nahlas, co tam je napsaný. Já to ještě nečetla, čekám jen na tebe." nehodlám s ním teďka řešit ten polibek, když máme před sebou informace, které jsme hledali dlouho, hodně dlouho.

Vyvolená. Poprvé za tisíc let se narodí dívka, která bude potomkem dvou alf. Narodí se přesně o půlnoci, kdy Modrý měsíc dosáhne úplňku. Je předurčena k tomu, aby se stala vůdcem. Aby se stala alfou všech alf. Všechno vyvrcholí v den jejích 19. narozenin, přesně ve stejný okamžik jako se narodila. Tato dívka změní osud několika lidem. Po jejím boku by měl stát její dobrý přítel, který jí bude pomáhat a chránit." poté co Liam dočetl poslední větu, se v pokoji vytvořilo takové ticho, že by i spadnutí špendlíku na zem bylo slyšet.

Bohužel krátká kapitola. Chtěla bych napsat delší, ale nemám nápady. 

Tak v kapitole jste se už dozvěděli největší zápletku. Co na ni říkáte?

Vote a komenty potěší.

Secret & love [CZ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat