Triskelion

1K 77 2
                                    

„Lily tohle je Derek, tvůj otec.“ cože?

Lily's view
Jak to že jsem ho nepoznala? Vždyť mám jeho fotku. Jsem na ní já, mamka, taťka a sestra, které byl zrovna jeden měsíc. Mě byly tři roky. Vím, je to patnáct let, ale člověk se nemůže změnit k nepoznání. No nebo vlastně jo. Stalo se to u Liama. Toho jsem taky nepoznala. 

„Jak ti můžu věřit? To není on. Poznala bych ho. Mám jeho fotku, tu kterou jsi chtěla vyhodit.“ nechci na ni křičet, ale já Derekovi prostě nevěřím. „Dereku sundej si triko!“ řekla mamka. Teďka tomu už vůbec nerozumím. „Lily, teďka prosím poslouchej. Pak se budeš moc ptát na cokoliv.“ přikývla jsem na souhlas a čekala, čím mě ohromí. 

„V den, kdy ses narodila, jsme pozvali s tatínkem do nemocnice docela mocnou čarodějku. Byla to jedna z našich známých. Požádali jsme ji, jestli by naši rodinu nějak nespojila. Našemu přání vyhověla a vytvořila pro nás znak, který nazvala Triskelion. (Pozn. aut. - Znak máte na boku) Znak, který nám kouzlem nechala vpít do kůže.“ Derek si sundal tričko a otočil se ke mně zády. „Jak můžeš vidět, Derek má znak uprostřed lopatek, já na levé lopatce,“ vyhrnula si kousek trička, „a ty na levém předloktí.“ koukla jsem se tam, ale nic nevidím. Mamka asi viděla můj zmatený výraz, a tak pokračovala. „Tobě se znak objeví, až uvěříš, že je Derek tvůj otec a také, až mu odpustíš.“ je těžké mu odpustit, když vás nechá žít patnáct let bez toho, abyste věděli, kde je. Nikdy se neuráčil napsat ani blbý e-mail. 

Znovu se zahledím na Dereka. Zkouším najít nějaký náznak toho, že je to táta.

Zastavila jsem se u očí. Z očí lze vyčíst, jestli člověk lže, nebo mluví pravdu. Vidím v jeho očích jen pravdu, ale potřebuji potvrzení. „Dereku jsi můj otec? Nepokoušej se lhát, každý tady ví, i ty víš, že poznám, jestli budeš lhát.“ „Ano, jsem tvůj táta.“ on je můj otec, táta, tatínek. Když to říkal, jeho tep zůstal v klidu, a tak vím, že mluví pravdu. „Tatíí!!“ neodolala jsem tomu a objala ho. Není lehké mu odpustit, ale já to udělala. Odpustila jsem mu.

„Lily, tvoje předloktí. Ono to funguje.“ řekl Liam. Celou dobu nepromluvil. Kdybych byla na jeho místě, tak bych taky mlčela. Ono to vážně funguje. Na mém předloktí se objevil stejný znak, jako mají moji rodiči. Znak tvoří tři spojené spirály. Tři spirály, jako první tři členové naší rodiny.

Doufám, že se vám tenhle díl líbil.  Omlouvám se za případné chyby.
Moc vám děkuji za všechny reads, vote a komenty. Díky vám je tenhle příběh #8 v kategorii vlkodlaci. 

Secret & love [CZ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat