Moje tajemství

1.3K 108 5
                                    

Lily's view
Asi bych se vám měla představit. Jmenuji se Lily. Mám mladší sestru Emu a mamku Jane, taťku neznám. Bydlím v Anglii, teda přesněji řečeno v Londýně a právě nastupuji do čtvrtého ročníku na střední. Asi si říkáte, kdo byl ten kluk, který si ke mně ve třídě přisedl. No je to můj nejlepší kamarád už od prváku. Docela jsem se divila, jak se za ty prázdniny mohl tak změnil. Ledaže by se stal tím, co jsem já. Ale to nemůže být možný. Nebo jo? Radši se skočím zeptat mamky.

Konečně jsem ji našla. Byla v kuchyni. „Mami můžu mít otázku?“ „Samozřejmě. Co potřebuješ?“ jsem ráda, že nemá nic jiného na práci, protože tohle bude asi dlouhý rozhovor. „Když někdo z nás kousne člověka, stane se z něj taky vlkodlak?“ tak už znáte moje tajemství. Jsem vlkodlak. Už jsem se tak narodila. Na to že mi je už 18, moc toho o nás nevím. No a jak bych vůbec mohla. O tom že jsem vlkodlak, jsem se dozvěděla v den mých 16. narozenin. Celou dobu to přede mnou mamka tajila. Chtěla to utajit i před Emou. Docela se jí to dařilo, ale jednou jsem se před Emou omylem proměnila ve vlka a tajemství vyšlo na povrch. 

Takže nejlépe řečeno o nás vlkodlacích nevím skoro nic. „No je to možné. Tomu kousnutému člověku by se pak celkově změnil vzhled k lepšímu. Ty snad někoho takového znáš?“ když vyslovila poslední větu, vypadala trochu rozrušeně. „Znáš mého kamaráda Liama?“ souhlasně přikývla. „Tak toho myslím. Když přišel do třídy, nikdo ho nepoznal. Ani já bych ho nepoznala, kdyby na mě nepromluvil.“ „Tak to máme velký problém.“ k tomu rozrušení se přidal i kousíček strachu. Zajímalo by mě, co se děje.

Nová kapitola :) Prosím hodnocení. 

Secret & love [CZ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat