This İs Really A Good Plan.

3.1K 143 37
                                    

-----------------------------

Ashley kapıyı açınca hızlıca içeriye girdim.Televizyon izleyen herkesin başı bana döndü ve şaşkınca bakmaya başladılar,bir açıklama bekliyordular.’’Vay vay vay,Alice.Yine ne işler peşindesin ? Daha bu gün ölümden dönmedin mi sen ?’’diye sordu Harry,onu duymazdan geldim ve tekli koltuklardan birine oturdum.Ashley de yanımıza gelince konuşmaya başladım.’’Dante ile konuştum,’’ dediğimde Zayn,’’Ah ! Biliyordum.’’dedi.Ashley merakla bakıyordu Harry ise anlamamıştı.’’Emily öldürmemiz gereken Bilge’nin kim olduğunu öğrenebilir misin ?’’ diye sorduğumda beni onayladı ve gözlerini kapatıp odaklanmaya çalıştı.’’Hadi,ne konuştuğunuzu anlat artık.’’dedi.

‘’Olmaz,Emily duyamaz.Tekrar tekrar anlatmak istemiyorum’’diye karşılık verdim ama Emily beni şaşırtarak konuştu.’’Hayır,anlat.Seni dinleyebilirim.Artık buna alıştım,bu kolay oluyor.Hem Mona ile konuşup hem sizi dinleyebilirim.’’dedi,transta gibiydi.

Harry anlamadığı için çatık kaşlarla ‘’Ne işler karıştırıyorsunuz siz ?’’ diye sorduğunda Zayn ona cevap verdi ‘’Sen aptalca bir şey yapmadan önce kıçını kurtarmaya çalışıyoruz.’’Harry pes ediyormuş gibi ellerini kaldırdı ve ‘’Tamam,’’ dedi.Biza güvenmeye başlamış mıydı ? Çünkü dün gece hepimize bana bir yabancıymışım gibi davranmıştı.’’Alice anlat artık,’’demişti Ashley sabırsızlıkla.

‘’Onunla bir parkta buluştum,istediğim şeyi söyledim yani Harry’nin eski haline dönmesini.O da bana teklifimi sordu ama bunu süşünmemiştim bende ‘Harry’i düzelt seni öldürmemesi için ikna edeyim’demiştim.Tabii ki kabul etmedi ve o bana bir teklif sundu,’’dedim duraksadım ve yutkundum.’’Teklif neydi ?’’diye sordu Zayn.’’Eğer kanımı verirsem,Harry’i eski haline dönüştüreceğini söyledi.’’dediğimde bir sessizlik oldu.’’Peki sen ne yapmayı düşünüyorsun ?’’dedi Ashley.’’Ne yapmam gerekiyorsa,’’diye cevapladım.Zayn onaylamaz bir bakış atıp ‘’Kanını veremezsin.’’dedi,’’Harry kendine geldiğinde  neler olacağını tahmin etmek bile istemiyorum,sana kızar,bana kızar,hepimize kızar ve Harry kızmasa bile Dante o güze ulaştığında ilk olarak bizi öldürür sonra da dünyayı cehenneme çevirir.’’dedi.

Haklıydı ama Harry’i geri istiyordum,ne pahasına olursa olsun.’’Alice,bunun yerine o Bilge’yi öldürebiliriz.’’dediğinde Emily gözlerini açtı ve ‘’Hayır,’’dedi’’Öldüremezsiniz.’’Hepimiz Emily’e odaklandığımızda benim gözlerimin içine bakarak konuştu.’’Bunu yapan Bilge...Monica’ymış.’’dedi.Şaşkınlıktan ağzım açılırken ne diyeceğimi bilemiyordum.’’M-Monica mı ?’’dedim kekeleyerek.’’Monica Young mu ?’’ sesim şaşkınlıktan titrek çıkıyordu.Zayn ‘in kaşları çatılmıştı.’’Arkadaşınız olan mı ?’’dedi o da en az bizim kadar şaşırmıştı,Monica bir Bilge miydi ? Ne zamandır ?

 ‘’Evet,’’dedi Emily ‘’Neredeyse bir senedir Bilge’ymiş.’’dedi neredeyse aklımı okuyarak.Yutkundum,bizden saklamış mıydı ? Başından beri karşı tarafımızda mıydı ? ‘’Buna inanamıyorum.’’diye mırıldandım.

‘’Anladığım kadarıyla bu Monica size ihanet etmiş oluyor değil mi ?’’diye sordu Ashley,Emily onu başıyla onaylayınca ‘’O zaman bu,onu öldürmemiz için ikinci bir sebep.’’dedi.Ahh hayır.’’Onu öldüremeyiz Ash,o bizim arkadaşımızdı.Eminim bir açıklaması vardır.’’ Dediğimde bana acıyan bir bakış attı.’’Bu kadar iyi düşünceli olma Alice,’’ dedi.Of’ladım ve başımı ellerimin arasına aldım.Har şey karmaşıklaşıyordu.Gözüm Harry’e kaydı.Konuştuğumuz şeyleri dinliyo ya da önemsiyo gibi görünmüyordu,telefonuyla uğraşıyordu.

☯♥ Dark -Harry Styles-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin