There Goes One Of My Fovorite.

3.5K 196 20
                                    

Uzun yoruma İTHAF var.

Bu bölümü kimseye ithaflamadım çünkü yorum yapanların hepsi daha önce ithaf verdiklerimdi.Bu bölümde de ithaf almayanlar yorum yapmazsa ithaf alanlara yeniden ithaf yapmak zorunda kalıcam :) BİLGİNİZE.

Ayy ne çok 'ithaf' kelimesi kullandım :D Neyse :D

-İyi okumalar ^^

Sınır +10

****

Harry defalarca kendisinin hatalı olduğunu,beni bir daha başkasına emaret etmeyeceğini söyleyip durmuştu.Aynı şekilde Zayn'de sürekli üzgün olduğunu dile getirip durmuştu.Onların bir suçu yoktu.Arabayı doğru düzgün kullanamayan bendim.Ayrıca teorik olarak Harry beni kurtarmış sayılırdı.

Yatağımın yanındaki -yeni-telefonumdan saate baktım.Saat 16.08'di.Yavaş yavaş hava kararmaya başlıyordu ve ben bu hastanede çok sıkılıyordum ! Günlerdir bu yatakta uyuyordum ve uyandığımdaysa bir kere bile ayağa kalkamadım.Başımı çok sert çarpmıştım ve kaburgama da cam batmış bununla birlikte bir de ayak kemiğim kırılmış ancak ciddi bir şey değilmiş.Bence de ciddi bir şey değil ben çok iyiyim neden hala buradayım ? Hastanelerden nefret ediyorum.

Odamın kapısı açıldığında bakışlarımı o yöne çevirdim.Gelenler kızlardı.Emily hızla bana yaklaştı ve sarıldı ama bunu yapmasıyla ağzımdan bir inilti kaçması bir oldu çünkü kaburgam acımıştı.Hemen kollarını çekti ve endişeli bir ifadeyle ''İyi misin ?'' diye sordu.Başımla onu onayladığımda özür diledi.Tanrım ! Bu gün özür dileme günü falan mı ?  Beni bu kadar narin ve kırgın görmelerinden de nefret ediyorum.

Emily yatağın yanındaki sandalyeye oturdu Monica'da benim yanıma,ayaklarımın ucuna oturdu.Monica,''Alice,geçmiş olsun.Başında bekledik ama sonra Harry gitmemizi daha fazla yorulmamamızı söylediğinde hastaneden ayrıldık.'' dedi.Emily Monica'ya göz devirdi ve ''Hayır.O öyle değildi Monica.Harry gitmemizi ya da yorulmamamızı söylemedi.O resmen bizi kovdu ve ayak altında dolaştığımızı söyledi.''dediğinde kendimi gülmemek için zor tuttum.Harry'den bunu beklerdim ama..Emily kızdığı zaman çok çirkeflerşirdi ve beni bekleyenlerin arasında Zayn'in de olduğunu hesaba katarsak yüzünün aldığı halini görmeyi çok isterdim.

Monica ona ''Araları bozulmasın diye Harry'i kötü göstermemeye çalışıyorum.'' dedi bezmiş gibi.Emily ise ''Alice,Harry'e kız tamam mı ? Ne demek senin arkadaşlarını kovmak göster ona.'' dediğinde kıkırdadım.''Tamam,Em.'' dedim.Sanırım hala Harry'e kızgındı.

''Eee,ben okulda yokken neler oldu ?'' diye sordum.Emily''Kızım sanane okuldan ? Yat işte.Ohh mis gibi yemeğin önüne geliyor çalışma derdin olmuyor.'' dedi gülerek.Monica da ona katıldı.İkisine de gözlerimi devirdikten sonra konuştum.''Kızım ya,ben ciddi ciddi soruyom.Düzgün cevap verin işte.''dedim.Emily ''Tamam.Anlatıyorum.Okulun sürtüğü olan Emma sevgilisinden ayrıldı.Daha doğrusu sevgilisi ondan ayrıldı çünkü Emma'yı temizlik odasınd--'' hemen lafını kestim ve ''Heey ! Ben sana bunları anlat demedim kii.Okulla ilgili şeyleri anlat duyurular,dersler..''dediğimde bana 'ciddi misin ?' der gibi baktı sonrada ''Ben ve derslerle ilgili şeyler anlatmak ? cık cık cık.Sen beni tanıyamamışsın.''Dedi sonra bakışlarını Monica'ya çevirerek ''Onları şu şahsiyete sorucaksın.''dedi.

''Pekala..önemli pek bir şey olmadı aslında sen yokken o yaşlı resim öğretmeni gitti yerine çok taş bir resim öğretmeni geldi.Henüz onun dersine girmedim adı Alex'miş.Ve ımm senin dans kursun vardı hatırlıyorsun değil mi ? Önümüzdeki hafta 1950'ler Dans Partisi olucak.'' dediğinde ağzımdan bir 'aaa' sesi çıktı.Onu tamamen unutmuştum.Nasıl hazırlanıcaktım ? Acaba geri çekilebilir miydim ? Harry için bir sorun yoktu çnkü o zaten biliyordu.

Emily ''Merak etme,Harry sana öğretir.Bu dans şeylerinde çok iyiydi.İlk kurs günü hiç zorlanmadan her adımı yapmıştı.'' dediğinde ona hak verdim ama bizim işimiz başımızdan aşkındı.Dante diye bir bela vardı.Tüm bunların içinde bir de bana dans mı öğretecekti ? Zaten ona çok yük oluyormuş gibi hissediyordum.Onun evinde kalıyordum ve beni koruyordu , her zaman yanımdadı...bunlar güzel ama ne bileyim işte.Ona yük oluyormuşum gibi geliyor.

''Kızım ya sen niye katılmadın ki dans kursuna ? Bizi izleyeceksin ama değil mi ?'' diye sordu Emily Monica'ya.Monica'nın gözlerinden bir hüzün dalgası geçti sonra geldiğinden beri doğru düzgün kıvrılmayan dudaklarını yukarı doğru kıvırıp,gülümsedi ama bunun sahte bir gülücük olduğunu Emily de ben de anlamıştık.Kaşlarım hafifçe çatıldı ''Monica ? Bir sorun mu var ?''diye sorduğumda ''Yok bir şey.Ne olabilir ki ?'' dedi gülümsemeye çalışarak.Bu sefer Emily ''Monica.''dedi uyarıcı bir sesle.Monica pes etmiş gibi omuzlarını düşürdü.''Ben taşınıyorum.'' dediğinde Emily ile benim gözlerim sonuna kadar açıldı.Ne ?! 

''Ailemin işleri nedeniyle taşınmak zorunda kaldık.Çoktan bir ev tutuldu bile--''Monica'nın lafını içeri aniden giren Harry bölmüştü.Yanımızı yaklaştı ve Emily ile Monica'yı kalkmaya teşvik ederek ''Evet ,bayanlar.Bence artık gitmeniz gerek.'' İkisi de Harry'e direnmenin bir işe yaramayacağını bildiğinden ona karşı çıkmadılar ancak Emily'nin ölümcül bakışlarını Harry'e gönderdiğini fark ettim.Ama bakışlarındaki hüzün daha yoğundu.

Harry büyük bir ihtimalle bizi dinliyordu ve Monica benim üzüleceğim bir şey söylemişti.Harry'de daha fazla üzülmemi istemiyordu.Bu gün bunu defalarca dile getirmişti.Bu yüzden aniden ondaya girmiş olmalıydı.

Onlar odadan çıkarken sol gözümden bir damla yaş aktığını hissettim.Harry yatağa oturdu ve eliyle yanağıma kadar inen göz yaşını sildi.''Ağlama..''dedi.''Biliyorsun,senin üzülmeni istemiyorum.'' dediğinde kapıda tuttuğum bakışlarımı,Harry'nin yeşillerine çevirdim.''O gidiyor.''dedim gözümden bir damla daha düşerken konuştum.''Sevdiğim insanlardan biri daha gidiyor.''İlk giden annemdi,sonra beni dışlamayan,küçüklük arkadaşım Angel gitmişti.Eskiden hoşlandığım Robert gitmişti ve şimdi de en iyi arkadaşlarımdan biri gidiyordu.Nasıl üzülmezdim ? 

Gözümden yaşlar akarken Harry başımı göğsüne yasladı bunu yapmasıyla göz yaşlarımın şiddetlenmesi bir oldu.Beni göğsüne yaslaması,bana sarılması...benimle ilgileniyor gibi hissettirmşti bu da daha çok ağlamama sebep olmuştu.Monica gidiyordu.Benimle ilgilenen,beni seven ve kısa sürede bana kendini sevdiren arkadaşım gidiyordu...

Kollarımı Harry'e sardım ve gözyalarımın tişörtünü ıslatmasına izin verdim.O ise beni sakinleştirmek için saçlarıma minik öpücükler bırakıyordu ama benim yaptığım tek şey ağlamaktı.

............................................................................

Merhaba ! Bölümü nasıl buldunuz ? 

Bu biraz geçiş bölümü gibiydi.Monica'nın gitmesiyle ilgili neler düşünüyorsunuz ? Düşüncelerinizi lütfen bildirin :d

Sınır +10

☯♥ Dark -Harry Styles-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin