Born To Die.

2.7K 146 22
                                    

...........................

Hep birlikte bir restoranta gelmiştik.Onlar da benimle birlikte bir şeyler atıştırmışlardı.Ben balık yemiştim,balığı pek sevmesemde yiyebileceğim en uygun yiyecek oydu.Deniz kenarında olan yerlerin en kötü yanı,şürekli deniz ürünleri yenmesi.Ama konumuz bu değil.

Liam Harry'nin eski bir arkadaşıymış,bi ara Harry,Zayn ve Liam beraber yaşamışlar.Sürekli dünyanın farklı yerlerini gezmişler.Ama daha sonra ayrılmışlar çünkü Liam paralı askerlik yapmak için başka bir ülkeye gitmiş.Harry Liam'a benim hakkımda her şeyi-yani Kanlı Ay'ın kızı olduğumu,vampir güçlerinden etkilenmediğimi falan- anlattığında Liam şaşırdı. ''Sen dünyanın en şanslı adamısın,Herreh,milyonlar arasından bu kızı bulman büyük bir şans gerektirir''demişti.

Sessizlik içinde geçen bir kaç dakikadan sonra Harry sert sert Liam'a bakınca kaşlarım çatıldı.Ne olmuştu ? Harry öksürür gibi yaparak boğazını temizledi Liam'a bakarak ve ''Kendine biraz hakim ol,seni görebilirdi.''diye ısıldadı sinerle,ama ben fısıldamasını duymuştum.Gözleriyle beni gösterince de benden bahsettiğini anlamıştım.Ne olmuştu ki ? Hemen Liam'a baktığımda boynundaki belirgin damarı gördüm.Bu genelde Harry vampir özelliklerini tutamadığında da oluyordu.

''Hayır,''dedim.İkisi de bana baktı.''Kendinizi benden saklamanıza gerek yok.''

''Alınma Alice''dedi Liam,sesindeki alaycı ton hissediliyordu.Ona gözlerimi devirdim.Liam aynı..aynı Harry'nin ilk hallerine benziyordu.Yani..Harry'nin bana aşık olmadan önceki hali.Alaycı,küstah ve elbette ki yakışıklıydı.Harry kadar olmasa da yakışıklı...

--------------------------------

Restoranttan ayrılırken Harry hesabı ödemeye gittiğinde Liam'la aramızda tuhaf br konuşma geçmişti.''Harry'nin seni sevdiğine inanıyor musun cidden ?'' kaşlarımı kaldırarak ona bakmıştım.''Bu da ne demek oluyor ?'' diye sormuştum.

''Harry'i tanırm.Tek derdi : kan,hayatta kalmak ve otorite sağlamaktır.O aşk adamı değildir,Alice.Ve sen ona yeteri kadar aşık olduğunda senden kanını isteyecektir.Sen ona kanını verdiğindeyse..senden kurtulacak.'' yutkundum ve kahverengi gözlerine baktım.Harry'e güveniyordum ve ona olan güvenimi bu sözler sarsamazsı..değil mi ? Bir şey söylemediğimi görünce alayla sırıttı ve ''Yakında yeniden görüşeceğiz.''diyerek göz kırpıp gitmişti.Harry bana doğru yürürken cüzdanını cebine koyuyordu.Kaşları hafifçe çatıktı ''Liam nerede ?''diye sormuştu.''Gitti.''

''Ah,tam da ondan beklenen bir hareket.'' demişti Harry.Bir süre sessizce yürüdükten sonra ''Siz..aranız biraz gergin gibiydi,Liam'ın asıl gitme nedeni paralı asker olarak çalışmak istemesi değildi,değil mi ?'' diye sordum.Bir kaç saniyeliğine yeşil gözlerini benimkilere odakladı.Sonra ''Gitme nedeni paralı asker olmak istemesi,sadece o gitmeden önce bir tartışma yaşamıştık.'' demişti.Bu konuda konuşmak istemediği belli oluyordu ama..bana geçmişiyle ilgili hiç bir şey anlatmıyordu.

''Ne hakkındaydı bu tartışma ?'' diye sormuştum biraz çekinerekte olsa.Sıkıntılı bir nefes verip''Çok soru soruyorsun.'' 

''Sende cevap vermiyorsun.''demiştim.Bir kaç saniyelik sessizliğin ardından konuşmuştu ''Söyleyeceklerim,seni benden uzaklaştırabilir...''diye mırıldandı.Durdum ve onu da durdurdum.İyice meraklanmıştım.''Söyle bana..''demiştim.Yutkunup ve gözlerini kaçırdı.''Şey..onun kız arkadaşını ısırmıştım.'' dediğinde gözlerim şaşkınlıkla büyümüştü.''Arkadaşının sevgilisini mi.. öldürdün ?'' demiştim sesimi kısık tutmaya çalışarak.''Hayır,öldürecek kadar değil,sadece..o an kan içmem gerekiyordu,çok açtım ve karşımda onun sevgilisi duruyordu...kendimi tutamadım.'' dediğinde kaşlarım hafifçe çatılmıştı.Bana ne demişti Liam ? 'yakında yeniden görüşeceğiz' Ya intikam almaya kalkarsa ?

''Vampirlerin,intikam almaya çok hevesli olduklarını duymuştum.''dedim aklımdaki soruları belirtircesine.''Evet, ve vampirler sözlerini de tutarlar.Liam benden intikam almaya kalkmayacağına söz vermişti.''demişti.

Aramızdaki bu konuşmadan sonra sessizlik başlamıştı ama bunu uzatmadan bir konu açmıştım ve Harry'i çekiştirerek takıcılara,hediyelik esya satan yerlere götürmüştüm.Geçmişte yaptığı bir hata yüzünden ondan soğuyacağımı düşünmesi beni kırmıştı açıkçası.Onu çok sevdiğimi,onu o olarak sevdiğimi,her şeyiyle sevdiğimi bilmiyor muydu ? 

Adanın merkezindeki gezintimiz bittikten sonra sahile inmiştik ve biraz da orda durduktan sonra eve gelmiştik.Ve şimdi yatakta uzanıp tüm bu olup bitenleri düşünüyordum.Harry Liam'ın intikam almamak için söz verdiğini söylemişti ama buna nasıl güvenebilirdik ki ? Kaç sene önce verilen bir sözdü bu ve bu sözü çiğnese ne olurdu ? Harry onun sevgilisini öldürmemiş ama ya o beni öldürürse ?

Elbette bir sonum olacak,lakin...sonumun bu kadar çabuk geleceğini de düşünmemiştim.Ölmek için doğmak tam bir saçmalıktı !

Yatakta bir kıpırdanma oldu ve Harry'nin boğuk sesini duydum ''Ne düşünüyorsun ?''

''Hiiç.Sadece..ölüm hakkında ne düşünüyorsun ?'' diye sordum ve Harry'nin sorumu duyduğu anda gerildiğini hissettim.Cevap vermeyince devam ettim.''Bu konuyu konuşurken bu kadar gerilmene gerek yok, Harry.Elbette bir sonum olucak,herkesin bir sonu vardır.'' dedim.Bana ters ters baktı ama konuşmaya devam ettim. ''Sence ölürken canım acır mı ?''

''Alice!'' diyerek sesini yükseltti.''Sen ölmeyeceksin!'' dedi.

Sonra sesini alçaltarak devam etti,''Bak,vampir olmak istemiyorsun.Biliyorum.'' dedi.''Ama ölmeyeceksin de,bir yolunu bulucaz tamam mı ? Seni her şeyden koruyacağım.''dedi. ''Beni yaşlılıktan koruyamazsın. '' dedim.

''En azından denerim,belki bir büyü ile ya da..bir Bilge'nin gücü ile ölümsüz olabilirsin.'' dedi.Bunun mümkün olacağını düşünmüyordum ama sesimi çıkartmadım.Haklıydı,vampir olmak istemiyordum.Vampir olmaktan korkuyordum ama ölmek...ölümü düşünmek bile berbat bir his veriyordu.Aslında..korktuğum ölüm değildi.Korktuğum;Harry'i bir daha görememekti.

Harry'e döndüm,bakışlarımı gözlerine yükselttim bir süre öylece birbirimize baktıktan sonra  dudaklarımızı birleştirdim,bu yaptığıma şaşırmıştı aslında bende şaşırmıştım çünkü bunu iç güdüsel olarak yapmıştım.Dudaklarımla dudakları dans ederken Harry'nin üstüne çıkmıştım.Bedenlerimiz birbirine temas ettiğinde Harry dudaklarımızı ayırdı,bunu daha fazla ileri götürmek istemediği belliydi,ama ben istiyordum.Dün akşam harikaydı ve bir kez daha istiyordum.Harry'i istiyordum.Hala hayattayken,yapabiliyorken onu bir kez daha hissetmek istiyordum.

Harry ikaz dolu bakışlarını gözlerime dikmişti,''Üzme beni Harry,''dedim. ''Seni hissetmeme ve öpmeme izin ver.'' dedim ve etkili olması için ''Bunu yapabiliyorken,'' diye ekledim.Ne kast ettiğimi anlamıştı,zaten ölüm üzerinde konuştuktan sonra bu göndermemi anlamaması aptallık olurdu.Dudaklarıma uzandığında hafifçe gülümsedim,o da bunu hissetmiş olacak ki o da gülümsememe karşılık verdi.

Onunlar öpüşürken aklımdaki tüm düşünceler uçup gidiyordu.Hafifliyordum...

***********************************************

Selam,selam,selam ! :D

Bölümü nasıl buldunuz, Darker'lar ? Size Darker demeye karar verdim :D Dark'tan geliyo kökü asfdg :D

Oylardan çok memnunum ama yorumlar .. lütfen düşüncelerinizi belirtin ^^

Bu arada 49.8K olmuşuz ! :D Hepinizi çok seviyoruuum !! <3 :D

☯♥ Dark -Harry Styles-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin