Hospital.

4.1K 209 24
                                    

Yaklaşık bir saattir Harry yoktu ve benim de onu beklemeye niyetim yoktu.Doktora gitmeliydim bu yüzden hazırlanmıştım ve son olarak telefonumu alıp kapıya doğru yöneldim.Kapıyı açtığımda karşımda Harry'i görmem bir oldu.Aniden onu karşımda gördüğüm için boş bulunmuştum doğal olarak ta korkmuştum.

''Doktora gidicez.'' dedi Harry.Kaşlarımı hafifçe çattım.''Evet,doktora gidicem.''dedim.Kendim gideceğimi belirtmeye çalışarak.Evden çıktım ve kapıyı da arkamdan kapattım.Veranda da ki merdivenlerden inerken beni takip ediyordu. ''Arabayı karşıya park ettim.'' dedi.Yani bu demek oluyor ki birlikte gidiyoruz,arabaya bin.İtiraz etmek için Harry'e döndüm ama bunu anlamış olacak ki hemen araya girdi ''Kendin mi binersin yoksa ben mi bindireyim ? ''dedi kaşlarını havaya kaldırarak.Ona gözlerimi devirdim.Önüme dönüp arabaya doğru yürümeye başladım.Onun dediği şeyleri yapmak zorunda olmaktan nefret ediyordum.Eğer yapmasaydım kucağında taşıyarak götürüdü.Biliyordum.

Harry de şoför koltuğuna oturduktan sonra arabayı çalıştırdı.Caddeye çıktığımızda aramızdaki sessizliği bozdum. ''Bence senin..hastaneye gelmen iyi bir fikir değil.Yani,orada kan alıcaklar ve...'' dedim ama devamını getiremedim.Harry gözlerini bir kaç saniyeliğine üstümde gezdirince konuştu.''Önemli değil.'' dediğinde daha fazla üstelemek istememiştim.

Herhalde o kadar kişinin içinde bir şey yapmazdı.Bu konuda daha fazla üstüne gitmek istemiyordum zaten sabahki konudan dolayı yeterince gergindik ve ben aramızı daha kötü yapmak istemiyordum.Vampirlerle aranızı iyi tutmalısınız yoksa..bilirsiniz işte.Ölürsünüz.

Harry sabahki olan olay hiç olmamış gibi davranmaya çalışıyor ancak her şey apaçık ortada onu kırmıştım ve bunu saklayamıyordu.Ya da saklamıyordu.

*****************

Hastneye gelmiştik ve on dakika sıra bekledikten sonra sonunda bana sıra gelmişti.Koltuğa oturdum ve kolumu uzattım.Erkek hemşire-Erkek mi ? hadi amaa. Ben kız hemşireleri daha çok seviyoruum.- koluma bir lastik bağladı.''Elinizi yumruh yapın.''diye talimat verdi.Dediğini yaptığımda yanımda duran Harry ile göz göze geldik.

Derin bir nefes aldım ve başımı diğer tarafa çevirdim.İğne koluma batırılırken bakamıyorum,korkuyorum.İğne derime batırıldığında hafif bir acı hissettim ama sonra iğne kısa sürede derimden çıkınca bakışlarımı o tarafa çevirdim.Hemşire ''Üzgünüm,damar kayıyor.''dedi ve bir kez daha batırdı.İğneyi biraz içinde haraket ettirdikten sonra -ki bu acımıştı-öylece bekletti.

Kan yavaş yavaş 1.tüpe dolmaya başlamıştı.Bakışlarımı Harry'e çevirdim,kanın akışına bakıyordu.Ona baktığımı fark ettiğinde bakışlarımızı buluşturdu ve yutkundu.Sonra başını sağa çevirdi ve etrafı incelemeye başladı.O sırada ben de bakışlarımı tüpe çevirdiğimde tüpün dolmuş olduğunu gördüm.Hemşire iğneyi çıkardı ve pamuk bastırdı.Hemşireye teşekkür ettim vekoltuktan kalkıp Harry'nin yanına gittiğimde yere bakıyordu,sanki gözlerini saklamaya çalışır gibi.''Harry , iyi misin ?'' diye sordum.

''Evet,evet iyiyim.''dedi ve önden gitti.Hemşire tüpü labaratuara göndermişti bile.Ben de Harry'nin arkasından çıktım.Harry ''Şimdi ne yapıyoruz ?'' diye sordu.''Sonuçları bekleyeceğiz.Önce danışmadan sonuçları ne zaman alıcağımızı sormalıyız.'' dedim.Beni onayladı ve yürümeye devam etti.

Bense kıvırdığım kolumu açtım ve pamuğu çekip kolumun kanayıp kanamadığına baktım.Kanaması durmuştu,bu yüzden pamuğu çıkardım ve kolidorda duran çöp kovalarından birine attım.Harry benim önümden yürüyordu biraz ilerleyince durdu.Burası danışmandı.Ondan önce davranıp sordum ''Merhaba.Ben kan testi yaptırdım da acaba en erken ne zaman çıkar sonuçları ?'' 

Danışmadaki orta yaşlı kadın gözlüklerinin arkasından bir bana bir Harry'e baktı ''Üç saat sonra.'' diye yanıtladı.''Daha kısa olamaz mı ?'' diye sordum kaşlarımı kaldırarak.''Mümkün değil.'' dedi.Sonra Harry konuştu.''Belki de mümkündür.'' dedi.Kadın ona tuhaf tuhaf bakarken Harry gözlerini kadının gözlerine dikti ve '' Sonuçlar hemen çıkacak.On beş dakika içerisinde.'' dedikten sonra kadın sersemlemiş bir şekilde ''Peki.On beş dakika içinde sonuçlar çıkacak.'' dediğinde gözlerimi büyütüp Harry'e baktım.O ise sırıtıyordu.Heyy! O kadının zihniyle oynamıştı.

Harry'i kenarı çektim ve ''Harry. Bunu yapamazsın.O kadının zihniyle oynamaya hakkın yok.'' dedim.Sesimde biraz öfke vardı ve sesimi yükseltmemeye çalışıyordum.''Ne yani ? Üç saat burada beklemeyi mi tercih ederdin ?'' diye sordu.''Tabii ki hayır.Ama adil olmalıyız.İnsanların önüne-''

''Hayat adil değil Alice.Sen niye olasın ki ?'' diye sorduğunda cevap verememiştim.Hayat adil değildi ama ben adil olmalıydım öyle değil mi ?

**********

Sonuçlar on beş dakika sonra çıkmıştı ve sonuçları doktora göstermiştik ve sonuçların iyi olduğunu söylemişti.Vücudum hızla kan üretiyormuş.Yaram da kapanmaya başlamış,sargıyı takmama gerek yokmuş.Gayet iyi dinlenmişim ve hayatıma kaldığım yerden devam edebilirmişim.-okul hayatıma yani-

Ahh.Bir de doktor iyi olduğumu söylerken 'Genç adam size iyi bakmış.' demişti.Harry ile beni sevgili sanmıştı.Bu asla olmayacak bir şeydi.Doktor bunları söylerken Harry'nin gerçekte ne olduğunu bilmiyordu.Harry insan bile değildi.Bide bana iyi bakmış mış mış. Fiziki olarak iyi durumda olabilirim ama psikolojik olarak iyi olmadığımdan adım kadar emindim.Yani..hala gerçekleri kavramakta sorun yaşıyordum.Etrafım olağanüstülüklerle doluydu.

Harry beni arabasına tıkmıştı ve on dakikaya geliceğini söylemişti ama bilin bakalım on dakikada gelmiş miydi ? Hayır ! Tam olarak 22 dakika olmuştu ve ben burada sıkıntıdan patlamıştım.Kapıyı açtım ve arabadan inip kapıyı tekrar kapattım.

Kollarımı birbirine bağladım ve çevreme bakındım.Hastanenin bahçesinde bir sürü insan vardı.Kimi tekerlekli sandalyede,kimi yürüyerek dolaşıyordu.Bazıları hastaların yakınlarıydı,ziyarete gelmiş,şimdi ise hava alıyorlardı.Derin bir nefes aldım ve Harry'nin gittiği yere yani Hastane'nin arka tarafına doğru adımlamaya başladım.

Köşeyi döndüğümde Harry'nin kıvırcıkları görüş alanıma girdi.Ama onu görmemle olduğum yerde donakalmam bir oldu.

..........................................................

Arkadaşlar öncelikle oy'lar yükselmiş bu yüzden teşekkür ederim vee +4000 olmuşuz yine çok çok teşekkür ederim.

Valla çok sevindirik oldum afdf :d

Bunun şerefine haftasonu bölümleri uzun tutucam ;) :) 

-Sizi seviyorumm : *

Bu bölüm sizi merakta bırakayım dedim adsjfj :D :D 

☯♥ Dark -Harry Styles-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin