Kiss me.

3.3K 166 24
                                    

UZUN YORUMA İTHAF VAR.

SINIR +10

***************************************************

Emily'den ayrıldım ve göz yaşlarımı ellerimle sildim.Burnumu çekip gülümsedim.''Ben biraz yanlız kalmalıyım,'' dedim.Beni anlayışla karşıladığında üst kata çıktım.Harry ile bodrum katındaki odada yatıyorduk,tehlike anında daha kolay kaçabilmek için.Ama Harry'nin asıl benim için ayırdığı oda ikinci kattaydı.

Odama girdim ve büyük camın önündeki yatağıma oturdum.Camdan,orman manzarasına bakarken sağ tarafımda bir kıpırdanma hissetmemle başımı oraya çevirmem bir olmuştu.Bana gülümsüyordu.''Anne,''diyerek bende ona gülümsedim ve sarılmak için öne doğru atıldım.Evet,anneme dokunmuştum ama onu hissedememiştim.Bir hayalet gibiydi.Teknik olarak öyleydi ama,onun yaşamadığı bir kez daha yüzüme çarptığında gözlerimin dolduğunu hissettim.Annem,yanıma,yatağıma oturdu ve ''Şşt,Alice...ağlama.'' dedi.Onu başımla onaylayıp göz yaşlarımı geri gönderdim.Annem karşımdaydı,ama ona dokunamıyordum,onu hissedemiyordum,ona sıkı sıkı sarılıp kokusunu içime çekemiyordum.Oysa o kadar uzun zaman olmuştu ki...

''Neden karşıma bu kadar geç çıktın ? '' diye sordum anneme. ''Buna hazır değildin,'' dedi. ''Şu an bile başına gelen tüm bu şeyleri kaldırmakta zorlandığını biliyorum.''dedi.Aslında,bir bakıma haklıydı.Daha önce karşıma çıksaydı sanırım kafayı yerdiğimi düşünüdüm ama şimdi...her şey mümkün gibi gözüküyor.

''Bana olanları anlat anne,''dedim.''Artık bilmeye hakkım var.''Bana biraz daha yaklaştı ve beni onaylarcasına başını salladı.

''Küçüktüm,daha 17 yaşındaydım.Romanya Budapeşte yaşıyorduk.Babamın işi sebebiyle ülke değiştirip İngiltere'ye taşınmıştık.Başta çok zorlanmıştım.Babam saygın biriydi,bu yüzden oranın ileri gelenleri arasına hemen girmiştik.Yeni açılan otelin açılık partisine ailemle birlikte zorla katılmıştım.Açılışa biraz geç kalmıştık.Salon doluydu ve ben arkadan geliyordum.Merdivenlerden inerken onu gördüm.Howard'ı...'' biraz duraksadı ve devam etti. ''Takım elbisesiyle,arkaya yapıştırılmış saçlarıyla,mavi gözleriyle... o kadar çekiciydi ki.Onu gördüğümde kalp ritmimin değiştiğini hissettim.Beni bakışlarıyla adeta delip geçerken,düşmemek için büyük bir çaba harcıyordum.'' dedi hafifçe gülümseyerek ,sanırım o anları hatırlıyordu.

''Tüm parti boyunca bakışıp durduk.Annem ve babam yanımdan ayrılıp tanımadığım kişilerin yanına gidince yanlız kalmıştım.Howard ise bundan yararlanarak yanıma geldi ve kendini tanıttı.Sürekli bana iltifat ediyordu bense utanıp duruyordum.Çok geçmeden yanımıza Barry geldi,Howard'ın ağabeyi olduğunu söyledi aralarında iki yaş varmış.Onlarla ayaküstü sohpet ettim.Ailem yanıma gelince onlarla da biraz konuşup gittiler.'' dedi,yerde dolaşan gözlerini gözlerime kenetledi.''Onunla bir daha karşılaşmayacağımı düşünmüştüm ama aksine onu sürekli görüyordum.Ailelerimiz çok iyi geçindikleri için bizde sürekli görüşüyorduk.Howard'ın öyle bir kişiliği vardı ki..gizemliydi,söyledikleri ve yaptıkları tamamen farklıydı,umursamaz gibi gözükse de öyle değildi,bende merak uyandırıyordu.Git gide birbirimizden hoşlanmaya başlamıştık ama aynı zamanda Barry'de benden hoşlanıyordu.Onu nazikçe reddettiğimde aradan çekildi.'' dedi.

''Bir gece çok fazla yağmur yağıyordu,onda kalmamı teklif etti...'' dediğinde lafa girdim.''Tahmin edeyim,o gece ben oldum.'' dediğimde bana gülümsedi ve ''Evet,'' dedi.''Bunu duyduğunda ne kadar sevindiğini sana anlatamam.Seni o kadar çok seviyordu,o kadar çok istiyordu ki..ama sonra ne olduysa oldu.Howard vampire dönüştü.Bana zarar verebileceğini anladığı anda kendini benden uzaklaştırdı.Senin ve benim iyiliğim için bizden uzaklaştı.Bize Barry'nin bakmasını istedi.''dedi buruk bir gülümsemeyle. ''Yıllar sonra vampirlik güçlerini bastırmayı öğrendiğinde beni buldu.O an aklımızda hiç bir şey yoktu.Birbirimize kavuşmamızın verdiği hazla birlikte olduk.Bir şeytanla birlikte olduğum için Bilge'ler buna karşı çıktı ve güçlerimi elimden aldılar.Daha sonra tamamen insan olduğum için hastalığa yakalandım ve...'' dedi daha fazla devam etmeyerek.Etmesini de istemiyordum.

Dolmuş gözlerimle anneme bakıyordum.Onun da gözleri dolmuştu.Annem,''Harry eve geldi,birazdan yanına gelir.'' dediğinde ona anlamsızca baktım.Bunu nerden biliyordu ? '' Onu hissedebiliyorum.Bir Bilge gücü diyelim.'' dedi.Öldüğünde güçleri geri verilmişti. ''Bulman gereken kişiyi bulduğunda,her şey yerine oturur ve dünyan sonsuza denk değişir,Alice..'' dedi annem sonra ''Eskiden sana bir kutu vermiştim.Hatırlıyor musun ? Hep yanında taşımanı söylemiştim,'' dedi.''Evet,hatırlıyorum ama o kilitliydi.'' dedim.Bana bir anahtar uzattı.'' Bu, onun anahtarı.O kutuyu aç ve içine bak.'' dedi.Anahtarı elinden aldığımda odanın kapısı açıldı,içeri giren Harry idi.Başımı tekrar anneme çevirdiğimde gitmişti.

''İyi misin ?'' diye sorarken yanıma doğru ilerliyordu Harry.''İyiyim.''dedim onu onaylayarak.Yatağa oturdu ve beni incelemeye başladı.''Ben aşağıda Emily'e yaptıklarım için özür dilerim,kendimi kaybetmiştim.'' dedi.''Önemli değil.''diyerek karşılık verdim.Başını pencereye çevirip bir süre öylece durdu.Daha sonra yeşil gözlerini benim gözlerime dikerek konuştu. ''Alice,böylemi yapacaksın yani ? Kısa kısa cevaplar vererek beni başından savacak mısın ?'' diye sordu.

Gözlerindeki bakış o kadar derindi ki...kendimi ona kaptırıyordum.Sanki gözlerinde bir şeyler vardı ve beni kendine çekiyordu.Büyülüyordu.

Annem ve babamın -Yani gerçek,biyolojik babamın-  aşkı gerçekti.Aşk vardı..Harry beni seviyordu..ben ? Ben neden sürekli bunu inkar ediyordum ? Bilmiyordum.Bildiğim şey : Harry'nin kötü olduğu,Harry'nin tehlikeli olduğu ama ona, karşı konulamaz ve geri dönülemez bir şekilde aşık olduğum. Sanırım,bulmam gereken kişiyi bulmuştum ve gitmesine izin vermemeliydim.

Harry hala bir şeyler söyleyip,sitem ediyordu ama ben onu duymuyordum.Gözlerim,zümrütlerinden pembe dudaklarına kaydı. ''Öp beni.'' dediğimde bir an duraksadı ve dediğimi duyduğu halde ''Ne ?'' diye sordu emin olamayarak.''Beni duydun.'' dedim,gözlerimi yeniden gözlerine çevirerek.Bir kaç saniye bekledim ama beni öpmek için hiç bir hamle yapmadığından dolayı ben öne atıldım ve dudaklarımızı birleştirdim.

Bunu benden beklemediği için ilk başta şaşırdı ama kısa sürede kendini toparlayıp öpüşüme karşılık verdi.Öpüşü ilk başlarda nazikti,sonradan sertleşti.En sevdiği şeye kavuşmuş gibiydi öpücüğü.Sertti ama aynı zamanda da dikkatli,tutkuluydu.Ellerim ben farkında olmadan onun boynuna gitti.Onun elleri ise benim belimde geziniyordu.Ellerim saçlarına gittiğinde hafifçe inledi.Bu  utanmamı sağlamıştı ama bir yandan da iyi hissettirmiş ve cesaretlendirmişti.

Daha önce öpüşmüştük ama hiç bu kadar delicesine ve tutkulu öpüşmemiştik.Sonunda zorla dudaklarımızı ayırdığımızda Harry'nin gözlerine baktım.Gözlerinde şaşkınlık,mutluluk,tutku ve arzu parıltıları vardı...

*****************************************************************

Merhaba !  Yeni bölüm geldi. Umarım beğenirsiniz.

Sonunda bir arkadaşıma verdiğim sözü tuttum ve bu bölümde istediği sahneyi koydum ;)

Uzun zamandır yazamıyordum farkındayım.Haftada  1 bölüm koyabiliyorum ama bu sayıyı 2 ye çıkarmayı hedefliyorum. ^^

Yorumlarınızı ve oylarınızı bekliyorum,sizleri seviyorum <33

 seçim konuşması gibi oldu ama neyse  afsfddsg :d

☯♥ Dark -Harry Styles-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin