Research.

6.1K 243 18
                                    

***

Sabah telefonun ısrarlı çalışıyla uyandım. Uykulu halde,yastığımı kafama çekip sesi dışarıda bırakmaya çalıştım.Ama telefon çaldı.Çaldı ve çaldı.En sonunda devreye telesekreter girdi.Beş saniye sonra telefon yeniden çalmaya başladı.Kolumu yan tarafa uzattım ve yoklayarak komidinin üzerindeki telefonumu aldım ve açtım.Gözlerim kapalı bir şekilde ve uykulu sesimle konuştum.

''Evet ?''  Telefonun diğer ucundan bir kıkırtı geldi.''Uyan uykucu.''dedi.Bu sesi tanıyordum.Emily.. ''Ne var Emily ?'' dedim bu kez.''Umarım okul olduğunu unutmamışsındır.Hazırlanmak için erken uyanman gerek bunu biliyorsun değil mi ? Neyse konumuz bu değil.15 dakika içinde Monica ile sana kahvaltıya gelicez.Haberin olsun.''dedi ve bana cevap verme fırsatı tanımadan telefonu kapattı.Tam yeniden uykuya dalmayı düşünürken birden aklım başıma geldi.Buraya geliyorlardı.

Hızla yataktan kalktım ve banyoya adımladım.Üzerimdekilerden bir çırpıda kurtuldum ve banyoya girdim.ılık suyu üzerime tutarken kaslarım gevşiyordu.Dün gece oldukça hareketli geçmişti.Harry ile olanlardan sonra yine tuhaf bir rüya görmüştüm ve evimi gözetleyen birisini görmüştüm.Ama şimdi gözetlendiğimden o kadar emin değildim.Yani... sonuçta uykuluydum ve bu tarz hayaller de görmüştüm.Bu da bir hayalmiydi  ? Bunları düşünmek istemiyordum.

Banyodan hızla çıktım.Yakında burada olurlardı.Üzerime havlumu sardım ve dolabıma geldim.Dolabımdaki çekmeceyi açıp iç çamaşırlarıma baktım.Elime siyah dantelli sütyeni aldım.Çamaşırlara bakıyor olmamam gerekirdi.Doğal olarak aklıma seksi şeyler geliyordu.Öpüşmek gibi..Harry gibi.Gözlerimi yumdum ve oyun salonunda olanları düşündüm.Harry'nin elini bacaklarımda,dudaklarını boynumda hissedişimi gözümün önünde canlandırdım.

Beni düşüncelerimde ayıran Monica'nın sesiydi.''Tatlım,elindeki güzelmiş ama biz onu genelde elimizde tutmayız.''  Ahh onlara verdiğim anahtarla girmişlerdi eve.Hızla elimdeki sütyeni bıraktım ve havluma tutunup onlara döndüm.Konuşmama fırsat vermeden Emily lafa atıldı.''Sen giyin.Biz kahvaltıyı hazırlarız.'' dedi kıkırdayarak ve odamdan çıktılar.

Neler düşünüyordum ?Harry ile öpüşmeme şu kadar kalmıştı.Zihnimi ele geçirmesi söz konusu olan Harry'i.Gözlerinin kırmızıya dönüştüğünü gördüğüm Harry'i.Bu mantıklı değildi.Düşüncelerime konuşabiliyorsa kim bilir daha neler yapıyordur ? 

Ya da belki de artık aklıma güvenmemem gerekiyordu.

Tüm düşüncelerimi bir kenara ittim ve kızların yanına adımlamaya başladım.Bunları düşünürken çoktan giyinmiştim.Bu gün hava bulutluydu.Altıma çorap giymiştim ve üstüne de şort.Son olarak ona uygun bir kazak giymiştim.Dudağıma da sadece parlatıcı sürmüştüm.

Aşağıya indiğimde Emily bana döndü.''Bebek. Yine her zamanki gibi çok güzel olmuşsun.'' dedi neşeli sesiyle.Monica'da gülümsedi ve ''Kahvaltı hazır güzellik.''dedi.Onların hep böyle neşeli olmalarına özeniyordum.Onlar mutluydu.Benim aksime..

****

Okulda ilk tenefüs zili çalınca hızla bilgisayar odasına gittim.Harry hakkında bilgi edinmeliydim.Duyduğuma göre okulun resmi sitesinde,sadece öğretmenlerin bildiği şifreyi girerek,her öğrencinin kayıt dosyalarına ulaşılabiliyordu.Şifreyi Monica erkek arkadaşından almıştı.Erkek arkadaşı bir hacker dı ve şifreyi kolayca bulabilmişti.

İlk tenefüs uzundu.Bu yüzden ilk tenefüsü seçmiştim.Monica bana yapmam gerekenleri mesaj atmıştı.O yanımda olamayacaktı ama Emily yanımda duracaktı.Bilgisayar odasının kapısında beni bekleyen Emily'i gördüm.Hemen yanına gittim.''Bilgisayar öğretmeni içeride mi ? Kimler var ?'' diye sordum.''İçeride hiç bir öğrenci yok ama öğretmen içeride.Onu dışarı çıkarmanın bir yolu olmalı yoksa hemen ne yaptığımıza bakar.''dedi.Derin bir nefes aldım.''Pekala içeri gir ve ona..onu müdürün çağırdığını söyle.Ama müdürün karşı binadaki öğretmenler odasında olduğunu söyle.''dedim.En mantıklısı bu gelmişti.Emily başını sallayarak beni onayladı.

☯♥ Dark -Harry Styles-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin