Telefon

193K 11K 4K
                                    

Müdürün odası en üst kattaydı. Bende o yüzde hemen en alt kata, kantine indim.Böylece bir şey oldu mu yukarı çıkması daha zor olacaktı. Kantine geldiğimde başta su alıyormuş gibi buz dolabının yanına gittim. Dolabı açtım ve elime bir su şişesi aldım. Dolabı kapatınca aklıma bir şey gelmiş gibi durdum ve etrafıma bakınmaya bakındım. Bunları yapmamın amacı eğer müdür kameradan beni izliyorsa bir şeyden şüphelenmemesiydi. Daha sonra biraz kameraya baktım ve kameranın olduğu yere, yani büyük kantinin en kenarına doğru ilerledim. Kameranın tam önüne geldüğümde bağırmaya başladım.

VICTORIA : Müdür! İzlediğini biliyorum! Seninle konuşmam gerek. Çık dışarı!

Bunları bağırarak söylemiştim. Hala ne konuşacağımı bilmiyordum. Saçma sapan sorular sorarım herhalde. Ben ne konuşacağımı düşünemeden kantinin kapısından bir ses geldi.

MÜDÜR : Ben geldim. Dean ile sen ne yapıyordunuz bakalım? İkiniz de soyunma odasında yalnızdınız. Ateşli şeyler oldu ve sırılsıklam filan mı oldunuz? Ve sonra her türlü şeyleri yaptı-

Biraz durdu ve bana baktı. Hiçbir cevap veremiyordum çünkü neye uğradığımı şaşırmıştım. Bu adam neyin kafasını yaşıyor ?!

MÜDÜR : Duymamazlıktan geliyorsun ha? Çokta takmıyorum.

Aklıma ilk gelen şeyi sordum. Çünkü bu saçmalığı daha fazla duymak istemiyordum.

VİCTORİA : Neden soyunma odasında kamera yok?

MÜDÜR : Sapık gibi siz giyinirken sizi izlememi mi istiyorsun?

Çok mantıklı bir cevap verdi. Şimdi karşılık vermeliyim.

VİCTORİA : Daha doğrusu nem kamera lenslerini bulanıklaştıracağı için hiç kamera kurmadın değil mi?

Müdür gözlerini kaçırmaya başladı. Yani tam 12'den vurdum. Müdür hemen konuyu değiştirdi.

MÜDÜR: Bekle bir dakika. Beni neden çağırdın? Konuşacağın konu ne ?

Aklıma gelen en saçma şeyi sordum.

VİCTORİA : Bu bahsettiğin ''hazine'' tam olarak ne ?

MÜDÜR : Ha?! Ne diyorsun sen ?! Şok oldum. Gerçekten bunun için mi çağırdın beni?! Daha önemli soru sorsaydın ne olacaktı sanki?! Zamane çocukları çok zavallı. Bu tamamen bir sır seni aptal !

Ben bir şey diyemeden arkasını dönüp kapıya yürümeye başladı. Ona bağırıyordum.

VİCTORİA : Hey bekle! Müdür!

Müdür beni takmadan gitti. Acaba Dean ne hallerde. Başarabildi mi?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Okulun içinde geziyordum. Evet biliyorum benim amacım terk etmek değil. Burada kalmak istiyorum ben. Hepsi umut adına. Burada kalmalıyım. 

Yavaş yavaş gözlerimi açmaya çalıştım. Sanırım bir rüya gördüm. Biraz durdum ve rüyanın etkisinden çıkmaya çaliştim. Fakat hala uyku sersemiyim. O sırada etrafa bakındım ve tam yatağımın ayak ucunda birinin durduğunu gördüm. Yüzünde korkutucu, siyeh bir maske vardı ve üzerine doktor önlüklerinden giymişti. Korkuyla gözlerimi kocaman açtım. Yatağımın yan tarafına geldi ve benim dolabımın içine sakladığım keskin bıçağı çıkardı.Kim o ? O sırada neye uğradığımı şaşırdım ve hemen gözlerim kaydı. Gerisi karanlık.

Sırlar OkuluHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin