Kan Banyosu

295K 19.6K 2.8K
                                    

ALEX!!!

Farketmeden bağırdım. Sam de içeri girdi. Sanırım çok bağırdım hemen gelip bana sarıldı ve Alex'e bakmamı engelledi. Blake, Alex'e doğru yürüdü ve klasik alaycı sesiyle

Bir tane daha cinayet. "Kan Banyosu" ha? Ilgincmis. Sence de değil mi?

Müdürün sesini duyduk.

Bam bam baaammmm. Yeni bir ceset bulundu. Kısa bir özgür geçen sürenin ardından Sınıf Mahkemesini başlatacağız. Bundan sonra 3 kişi bir ceseti bulduğu anda hep size haber verecegim. Çok eğlenceli!

Sam, Herkesi çağır.

Peki!

Yine başlıyoruz. Katili tahmin etmece oyunu. Dedi Blake gülerek. Bu çocuk nasıl hala gulebiliyor?!

Herkes buraya geldi. Alex'in ölü bedeninin yanindayken şaşkınlık, korku ve kızgınlık yuzlerimizden okunuyordu. Tablete mesaj sesi geldi. Mesaji açtım. Alex'in resmi olan bir kimlige benziyordu. Uzerinde Ölüm saati  gece 2. Okul alanının içinde kızlar soyunma odasında cesedi bulundu. Ölüm sebebi kafasına sert bir silahla vurulmasi. Kurban çoktan ölmüş durumda.

Bu kesinlikle cinayet silahi,halter ve yerdeki kanın çokluğuna bakılırsa yerde oldurulup buraya asıldı. Kollarina batırılmış bıçakları çıkardık ve bir iple bağlandığını gördük. Kollarını buralara tutturmak için iple baglamislar.

Bu ip değil. Uzatma kablosu. dedi Dean

Uzatma kablosu mu? Kütüphaneden alındığına eminim. Dedim. Çünkü kütüphanede masa lambası icin uzatma kablosu da vardı.

Doğru. Ben de orada gördüğümü hatırlıyorum. Bu sırada Alex'in tableti nerede?

Bilmem nerede acaba?

Herkes bir şeyler araştırıyordu. Ben Blake ve Dean Alex'in üzerinde ipucu bulabilecek miyiz diye bakıyorduk.

Parlayan bir mesaj! Diye bağırdı Zach.

Bence bu daha cok kanlı bir mesaj. Dedi Christie. Onlar mesaj hakkında düşünüyorlardı. Sonra Jessie konuşmaya başladı.

Geçen geceki antrenmanımdan sonra buraya protein kahvemi dökmüştüm ama lekeler gitmiş.

Kızlar soyunma odasındaki leke, ha? Diye sordum. Tam Jessie cevap verecekken Sam bikinili bir kız posterini gösterdi. Kizin suratına kan bulaşmış.

Neden burada bikinili bir kız posteri var? Peki ya erkeklerin soyunma odası?

Erkekler soyunma odasına gittim. Orada da erkek bir müzik grubunun posteri var. Bu çok tuhaf. Kate yanıma geldi.

Şimdi düşününce,  Alex'i en son gördüğümde, içinde eşofman olan bir çanta taşıyordu ve panik içinde görünüyordu. Belki de birisiyle buluşmaya gidiyordu? Dedi.

Ama çanta hiçbir yerde bulunamadı.

Ben bilmem en son gördüğüm şeyi söyledim. Dedi ve gitti. Kızlar soyunma odasına geri gittiğimde Blake beni yanına çağırdı. Birkaç kişi daha Blake'i dinliyordu.

Görünüşe göre bu olayın arkasında Bloody Mask var.

Bloody Mask mi? Su igrenç seri katili mi diyorsun?

İlgini mi çekti?  Araştırmamda bana yardım etmene izin vereceğim. Beni takip et.

Blake'in bunu demesiyle birlikte kızlar soyunma odasından çıktık ve kütüphaneye geldik.

Biz buraya gelmeden önce Bloody Mask vakası medyada büyük yankı uyandirmisti,değil mi? Onu taklit etmeye çalışan birisi olabilir mi? Diye sordum. Biz buraya gelmeden once her haberde Bloody Mask adında maskeli birinden bahsediliyordu. Kim olduğu bulunamamıştı bir türlü ama insanları acımasız bir biçimde öldürdüğünü biliyorum. Fakat şimdi kim olduğu biliniyor mu bilmiyorum. Dış dünyayla ilgili hiçbir şey öğrenemiyoruz.

Hayır.

Nasıl bu kadar eminsin?

Söyleyeyim. Bu okulda gizli polis kayıtları var.

Gizli polis kayıtları mı? Diye sordum şaşkınlıkla. Kütüphanenin kenarındaki bir kapıya doğru yürüdü ve içinde birsürü kitap bulunan odayı açtı. Önceden de göstermişti bize burayı.

Bu kayıtları kimsenin görmemiş olması gerekiyordu.

Neden buradalar ki? Onu da geçtim, gerçek mi bunlar?

Aynı kitabi daha önce bizim sirketin bir araştırmasında görmüştüm. Hiç şüphesiz gerçek bu. Dedi Blake eline aldığı kitabi göstererek.

Bu delice. İnanmak çok zor.

Hepinizin bu kötü alışkanlıktan kurtulması lazım artık. Sırf size doğru gelmiyor diye o şeyi yanlış olarak değerlendiriyorsunuz. Bu şeyde Bloody Mask'in bir tanımı var. Dedi ve kitabin bir sayfasını açıp bana verdi.

Kitabin sol sayfasinda da sağ sayfasinda da ölen insan resmi var ama ikisi de farklı kişi. Fakat aynı şekilde,  Alex'in de asıldığı gibi makaslar batırılarak asılmışlar. Arkasında da "Kan Banyosu " yazıyor. Sol taraftaki adamin resminin altında silah olarak kullanılan makaslarin hepsi özeldi ve bütün çiftler de aynı tasarımla cinayet yerinde bulundu. yaziyor. Çift derken sanırım sag ve sol ele batirilandan bahsediyor.

Her zaman katliamın olduğu yerde kurbanın kanıyla yazılmış "Kan Banyosu " mesajı bırakır. Kurban heo erkek makas seçimi de makaslar. Dedi Blake. Bunlar Alex'inkiyle aynı! Blake sözüne devam etti.

Dissosiyatif kimlik bozukluğu ihtimali olabileceği yazıyor burada. Sonuncu ve en önemlisi de, kurban hep çarmıha gerilmiş. Ancak polislerin içinde bile onun kurbanlarını çarmıha germe gerçeğini çok az kişi biliyor.

O zaman...Bloody Mask aramızda mı yani? Diye sordum korkuyla. Blake bana bakıp güldü ama kapıdan Christie'nin sesini duyduk.

İşte buradasınız! Eva'nın başı belada!

Blake ile bakıştık ve birlikte Eva'nın odasına gittik. Kapının önünde durduk.

Noldu? Diye sordum.

Araştırma yapıyorduk. Bir şey yapmak için birazcigina bir yere gittim. Geri geldiğimde tuhaf davranmaya başladı ve odasından dışarı çıkmıyor. Blake ile konuşmak istediğini söyleyip duruyor.

Christie kapıyı çaldı ve Blake'i getirdim. Diye bağırdı.

Eva kapıyı çok az açtı. Ağlıyordu sanırım. Kekeleyerek konuşmaya başladı.

B-Blake üz-üzgünüm. Sözümü tutamadım. Ama endişelenme! Ben Bloody Mask'ın çıkmasına artık izin vermeyeceğim! Dedi ve kapıyı hızlıca kapadı. Christie bağıra bağıra zili çalmaya başladı. Hey bu da neydi aç kapıyı Eva! diye. Neler oluyor? Blake'e baktığımda gülümsediğini gördüm. Neler olduğunu fazla kafama takmadan digerlerine iyi geceler diyip odama gittim. Şimdi elimizdekiler Halter. Büyük ihtimal onunla öldürüldü. Cinayet yeri odadaki halının üstü. Kutuphanedeki uzatma kablosuyla kollarını tutturmak için bağladılar. Alex'in kayıp tableti, kanla yazılmış mesaj ,yok olan kahve lekeleri, kanlı bikinili kız posteri, eşofman takımı, cinayet kitabı. Ve Bloody Mask'i serbest bırakmamak ile ilgili konuşan Eva. Bunları düşünürken uykuya daldım.

------------------------------

Hoparlörden gelen müdürün güzel sesiyle uyandım. Sabah sabah bu adamın sesi daha da kötü oluyor.

Uzun süre beklemekten sıkıldım artık. Bulacağınız bulmussunuzdur. Sınıf Mahkemesine başlama zamanı!

Yb 40 oy ve üstü!

Sırlar OkuluWhere stories live. Discover now