Capitolul 1.

9.2K 625 109
                                    

Am oftat exasperata dându-ma jos din pat. Nu pot sa cred ca idiotul de Harry Styles ma obliga sa merg la un Aquapark. Idiotul. Mi-am luat la mine costumul meu de baie negru, care de cele mai multe ori poate fi confundat cu o lenjerie. Eram gata. Intr-un sfert de ora urma sa vina acel Zayn, dar mai aveam de îndeplinit o misiune. Sa trec de tata, care la ora asta cred ca sta pe canapea cu un pahar de vin in mana, beat manga. Mi-am pus într-un rucsac un prosop cu o pantera neagră pe el, costumul meu de baie si telefonul. Am coborât scările ușor, sperând din tot sufletul meu ca tata sa doarmă, insa viața nu tine cu mine si era mai treaz ca niciodată. Bine, cât de treaz poate fi un om beat? Imi e atat de frica de tata încat acum am inceput sa tremur din toate încheieturile. Mereu ma bate cand mama nu e acasă. Cand e beat, bătăile sunt mai grave. Câteodată se lasa si cu vânătăi. Dar nu am ce face. Nu pot sa zic nimic pentru ca mama ar intra in depresie, din cauza vieții sale din trecut (alta poveste, in care fata este bătuta de tatăl ei). Am oftat, coborând scările ce mi-au mai ramas, așteptând sa imi iau bătaia ce mi se cuvine.

-Unde crezi ca te duci îmbrăcată asa, târfă? M-am uitat iarăși la mine si nu mi se părea ca sunt îmbrăcată indecent. Adica ținuta mea era formată din un maiou de culoare neagră, pe el fiind scris cu alb "F*ck you", si o pereche de pantaloni scurți. Nu cred ca eram îmbrăcată prea strident.

-Nu sunt târfă, si ma duc la o plimbare cu amicii mei. Am spus tăios. Imediat, palma grea a tatălui meu s-a zdrobit de obrazul meu, făcându-ma pe mine sa cad in genunchi. Nu a ezitat nicio clipa, începând sa dea cu picioarele in mine ca si cand as fi fost un sac de box.

-Cum iti permiți sa vorbești asa cu mine, nesimțito? Eu care aduc bani in casa si ii cheltui pe fundul tău. Sa te duci la pregatiri, sa te duci in nu stiu ce excursie. Si asta e rasplata ta pentru mine?! M-a apucat de par, ridiandu-ma cu putere de jos. Am țipat iarăși cand palma sa a facut din nou cunoștința cu obrazul meu. Dar in acel moment, tata a fost luat de pe mine, de un tip sexy, înalt, cu bucle bine definite. L-a lipit de perete cu putere, insa i-a dat drumul. A venit spre mine, luându-mă ca pe o mireasa. Nu imi pasa cine e, atâta timp cât ma ia de aici. A iesit cu mine pe usa si l-am vazut îndreptându-se spre masina sa. M-a pus fara sa spună vreun cuvânt, pe bancheta din dreapta a mașinii, urmând ca mai apoi sa urce si el. Ma așteptam sa pornească, insa nu a făcut-o.

-Tu esti Zayn, nu? Întreb confuza fiindcă niciodată nu i-am vazut pe popularii orașului. Cretul de lângă mine a ras, etalându-și gropițele minunate.

-De fapt, nu! M-am gândit sa iti fac o surpriza si sa vin eu in locul lui Zayn. L-am privit si mai confuza.

-Si tu s-ar presupune ca ai fi?

-Ah! Da! Eu sunt Harry Styles! Necunoscutul din mesaje. Am facut ochii mari in urma spuselor lui, analizandu-l iarăși. E chiar mai frumos decat mi l-as fi imaginat eu.

-Ahm..scuze pentru faza aceea de mai devreme. N-nu trebuia sa vezi asta. Am spus stânjenită, lasand capul in jos. Am tresărit cand mi-a luat bărbia in mana, obligându-ma sa ma uit in ai săi ochi.

-Emily! De cand te bate asa? Intreaba parca pătruns de subiect. Am oftat alegând sa ii spun adevarul.

-De câteva luni. Mereu bea si ma bate. Chiar si cand nu e beat, ma bate. Găsește tot felul de motive pentru a-mi da cate o palma. De exemplu, azi s-a luat de înfățișarea mea. O lacrima s-a scurs pe obrazul meu, insa Harry a fost mai rapid si nu a lăsat-o sa cada.

-Imi pare rau! Uite, daca te mai bate, ma suni pe mine si promit ca am sa fiu langa tine, ok? Intreaba mai calm. Am aprobat scurt din cap, buzele sale lipindu-se de fruntea mea.

-Hai sa ne distram! A spus iarăși, pornind masina, plecând din fata casei mele cu viteza.

Cred ca l-am judecat greșit pe Harry.

Concluzie: Nu te mai duce dracu, Styles!

Messages ( I.)Where stories live. Discover now