A 18-a conversatie + Capitol.

5.4K 444 43
                                    

*You have a new message*

Necunoscut: "Succes pe strazi, Emily!"

Emily: "Cine mai esti si tu? Altul care vrea sa ma rapeasca?"

Necunoscut: "Din pacate, nu! Succes pe strazi, din nou!"

Emily: "Ce vrei sa spui?"

Necunoscut: "Ai sa vezi! Sper sa ai bagajele facute!"

Emily: "Repet! Ce vrei sa spui?"

Necunoscut: "Papa, Emily!"

Ma uitam ca idioata la telefon incercand sa descopar ce se intampla, cand usa de la camera mea se deschise, pe ea intrand parintii si sora mea, avand niste fete dezamagite.

-Ce s-a intamplat? Intreb nedumerita.

-Ce s-a intamplat?! S-a intamplat ca esti o curva odinara, care se drogheaza si se fute pe bani! Asta esti!! Se rasteste tata la mine, dandu-mi o palma peste fata.

-Ce vrei sa spui? Nu m-am drogat in viata mea! Si sa nu mai zic ca sunt si virgina!! M-am rastit iar la el.

-Ce vreau sa spun? Asta vreau sa spun. Tata imi arunca in fata niste poze in care eram eu complet dezbracata, deasupra unor diferiti barbati. Dar nu eram eu, desi fata mea e in poza..Sunt convinsa ca e o facatura.

-Dar nu sunt eu aici! Am spus nervoasa. Trebuie sa ma creada!

-Sigur! Iar tipa din poza asta este sora ta geamana de mult perduta! Esti patetica! Vreau sa iti iei hainele si sa iti cari fundul ala al tau de curva drogata afara din casa mea. Spune tata nervos. M-am uitat la mama si la sora mea, care doar plangeau.

-Nu pot sa cred ca nu ma credeti! Am sa va dovedesc ca nu sunt eu in poza aia. Asta desigur, daca mai vreti sa vorbiti cu mine. Am spus taios indreptandu-ma spre dulap. Mi-am luat cateva haine, mi le-am pus in geanta de scoala, mi-am luat geaca si am iesit, insa Lissa m-a oprit.

-Ia masina mea si stai acolo pana apele se linistesc. Spune cu lacrimi in ochi.

-Am sa va dovedesc tuturor ca nu e adevarat. Fara sa accept cheile, am iesit din casa, realizand ca acum eram singura pe strazile Londrei.

Ok! Acum ce ar trebui sa fac? Pe Max nu am cum sa il sun caci nu e in Londra acum. Singura cale de a nu ingheta este sa il sun pe idiotul de Harry. Mi-am luat inima in dinti si l-am sunat. Dupa doua tonuri, a raspuns in sfarsit.

-Emily! Ce e cu tine de ma suni?

-Ceva necurat se intampla, Harry!

-Iubito, calmeaza-te si spune-mi despre ce vorbesti.

-Am primit un mesaj de la un necunoscut cum ca spera sa imi placa pe strazi. Apoi au intrat ai mei in camera mea cu niste poze in care paream a fi eu, goala, peste niste barbati. Insa stiu sigur ca nu eram eu. Si m-au dat afara din casa, Harry.

-Stai in fata casei tale, iubito, ca vin acum si mergem la apartamentul meu. Te iubesc!

-Si eu!

*The call is ended*

Scriam linistita la acest capitol cand..pam pam paam.. cutremur.. 10 minute am stat sub tocul de la usa, dupa care m-am hotarat sa ies de acolo pentru ca mi-am dat seama ca aratam ca o retardata stand acolo :)) Am o intrebare: Ce faceati cand a fost cutremurul? Asta daca l-ati simtit :))

Messages ( I.)Where stories live. Discover now