Capitolul 4.

6.6K 524 25
                                    

18:30

Daca necunoscutul din mesaje imi va spune adevaratul motiv pentru care sora mea, Lissa, a plecat de acasa, poate as putea sa o iau acasa si tata nu ar mai bea. De 3 ani, Lissa a plecat de acasa. Tin minte ca si cum ar fi fost ieri. 

Era o noapte de 24 august, Lissa era abatuta dar incerca sa nu para. Pe atunci ea avea 18 ani iar 15. Ne aveam foarte bine. Pe atunci tata nu obisnuia sa bea sau sa ne bata. Tin minte ca ne-am dus toti la culcare, insa Lissa spunea ca ei nu ii este somn si ca mai sta. Dimineata de 25 august 2011 nu o voi putea uita niciodata...

"Flashback"

M-am dat fericita jos din pat, insa fericirea mi-a pierit cand am vazut locul de langa mine neatins. Locul unde Lissa trebuia sa doarma. Probabil a adormit iarasi la parter. Insa toate gandurile mi-au fost spulberate atunci cand am citit biletelul de pe pat.

"Imi pare rau ca va fac asta, dar nu am avut de ales. Va rog nu ma cautati caci o sa inrautatiti situatia. Nu m-am omorat deci nu chemati politia. Va iubesc mult! LISSA"

"End of flashback"

Dupa acea zi, toate au luat o intorsatura groaznica. Normal ca nimeni nu a ascultat vorbele surorii mele si cum am citit mesajul am sunat la politie, insa nimeni nu a dat de ea. Sper ca o data cu seara asta, sa aflu motivul pentru care sora mea ne-a parasit.

 19:30

Am intrat pe Aleea Mcollin, o alee foarte pustie, avand pe ici-colo cate un tomberon. Mi-am scos telefonul si am apelat necunoscutul insa nu mi-a raspuns. Dar atunci, din umbra a iesit o silueta ce parea a fi o femeie. Acelasi par blond ondulat, aceiasi ochi albastri, aceeasi statura de minion. Lissa.

-Lissa? Am spus uimita. Lacrimile deja isi faceau aparitia in ochii mei, mie nevenindu-mi sa cred ca imi revad sora dupa 3 ani de zile.

-Emily, pleaca! Fugi! E o capcana! M-am uitat confuza la sora mea care doar se uita in spate si dadea negativ din cap. Am vrut sa ma intorc dar atunci cineva mi-a pus un material imbibat cu o substanta intepatoare ce imi invada narile. Am inceput sa ma zbat dar in zadar deoarece simteam cum sunt stoarsa de puteri.

-Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Am auzit vag vocea Lissei.

-Taci, tarfa! Atunci am auzit o impuscatura si totul a devenit intuneric.

Messages ( I.)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum