Capitolul 6.

6.9K 506 7
                                    

Emily's POV.

Dupa apelul telefonic, am ramas aici 2 zile, fara ca cineva sa ne dea mancare. Stateam impreuna cu Lissa legate de picioare, incepand sa avem rani urate pe ele. Am auzit de undeva deasupra noastra multe impuscaturi, tipede, vaiete si injuraturi. Ma uitam speriata la Lissa si ea la mine nestiind ce se intampla. Dupa alte minute infernale in care doar se auzeau impuscaturi, usa s-a deschis pe ea intrand.... Harry si Louis? Cum i-am vazut, am incercat sa imi stapanesc nervii. Din cauza lui am fost rapita si tinuta in lanturi, din cauza lui Louis sora mea a trebuit sa ne lase timp de 3 ani, ESTE NUMAI VINA LOR! Harry s-a apropiat de mine si am scasnit din dinti atunci cand mi-a dezlegat lanturile deoarece ranile erau foarte adanci.

-Cum te simti? Ma intreaba ingandurat.

-Minunat ma simt, Harry! Tocmai am fost rapita de un nenorocit care voia sa te faca sa suferi prin mine. Ce mi-as putea dori mai mult? Am spus sarcastica dandu-mi ochii peste cap. El nu a spus nimic si m-a luat ca pe o mireasa. M-am uitat in spate la Lissa si am vazut ca era carata la fel ca mine de Louis.

Am iesit din camera aceea in care mi-am facut veacul zilele astea, dand de un hol urias, la capatul caruia erau niste scari. Harry a urcat scarile cu mine in brate si am dat intr-o sufragerie mare, patata cu sange. Nici nu imi imaginez ce a fost aici.

Dupa 20 de minute in care am mers cu masina, eu si Lissa am ajuns in fata casei noastre. A fost de acord sa se intoarca la noi si sa le spuna parintilor toata povestea, exceptand partea cu Louis si Harry si rapitul meu. Baietii au parcat masina in fata casei, iar cand am vrut sa ies din masina, o mana m-a oprit. M-am intors si am dat de Harry. Bineinteles!

-Nu imi multumesti ca te-am salvat? Ma intreaba cercetator.

-NU! Cred ca tu ai uitat, dar am fost rapita din cauza ta. Si cu asta, am iesit din masina, pasind timid spre casa alaturi de sora mea.

Messages ( I.)Where stories live. Discover now