Capitolul 10.

6K 466 22
                                    

Stiu ca e prea dimineata cand postez capitolul asta, dar nu voi fi acasa mai toata ziua si nu cred ca voi avea timp de scris :)) Ahhh.. Da :)) si voiam sa va multumesc din suflet pentru ca fara voi, nu as fi ajuns la aproape 700 de voturi. Va iubesc mult!! <3 <3 Sa-i dam drumul! Lectura placuta <3

Emily's POV.

Nu stiu ce m-a facut sa apelez la Harry, dar cert e ca el este singura persoana in care mai am incredere in acest moment. Stiu ca nu imi va face nimic daca ma voi duce la el acasa. De asta sunt sigura. O fi el un nesimtit, un porc, un dobitoc, dar stiu ca tine la mine si nu imi va face nimic, Desi stiu ca ma iubeste, nu pot sa uit imaginea aceea, cand Harry era peste Ashley si.. Oh doamne!! Nu, nu te mai gandi la asta acum! Ce a fost, a fost. Adauga subconstientul meu.

Drumul a fost tacut iar in scurt timp am ajuns in fata unui bloc. mai bine zis unui hotel de 5 stele, cu vreo 30 de etaje. Ne-am dat amadoi jos din masina, Harry ajutandu-ma cu "bagajele". Am intrat in receptia blocului, hotelului, sau ce o fi ala, indreptandu-ne direct spre lift. Am iesit din lift urmand ca mai apoi sa intram intr-un apartament, ce apartament? Intr-o casa, intr-un bloc. Efectiv, avea scari care duceau la etaj. Nu mi-am dat seama ca aveam gura deschisa, pana cand Harry mi-a inchis-o.

-Uite! Trebuie sa vorbim, Emily. Am aprobat din cap, dornica sa lamurim odata pentru totdeauna lucrurile. Stiu ca nu a fost corect sa te insel, numai ca ma innebunea gandul ca nu te pot avea, iar cand am vazut ca Ashley a venit, nu m-am mai gandit si am actionat. Stiu ca probabil esti furioasa pe mine, numai ca trenuie sa intelegi ca si eu sunt barbat si sa te am aici langa mine, dar sa nu te am in acelasi timp, ma innebuneste.

-Harry.. Imi pare rau ca am actionat asa.. Trebuia sa te ascult, nu sa plec ca idioata cu primul avion pe care l-am prins. Daca vrei, pot sa iti ofer..

-Nu, Emily! Nici sa nu aud de asta! Da, te vreau mai mult decat orice, dar nu vreau sa faci acest pas doar pentru mine. Vreau sa faci acest pas cand vei fi pregatita, si acum nu esti! Inteles, copil tembel? Chicoteste apropiindu-se din ce in ce mai mult de mine.

-Inteles, dobitocimea ta! Spun imitand un salut militaresc si exact atunci buzele sale fac contact cu ale mele, si de data aceasta este un sarut adevarat! Dupa ce ne despartim buzele, ne unim fruntile uitandu-ne minute in sir unul in ochii celuilalt.

-Hai la culcare acum, maine investigam cazul cu pozele. Spune si ma trage catre scari. "La parter" erau 2 canaple lungi din piele, in perete era un televizor foarte, foarte, foarte mare.

-Harry, tu ma crezi ca nu sunt eu in pozele alea, nu? Ma opresc pentru a-l intreba deoarece trebuie sa stiu daca macar o persoana are incredere in mine.

-Desigur, iubito! Uita-te la tine! Esti neatinsa, este evident. Se vede de la o posta. M-am uitat nedumerita la el. Cum isi da seama?

-Harry, dar cum iti dai seama ca inca mai sunt virgina? Intreb deoarece intrebarea asta ma macina de la primul mesaj in care mi-a zis asta.

-Sunt barbat, Emily. Nu imi trebuie scoala ca sa stiu ca esti virgina. Se vede dupa cum te porti, dupa cum stai. Se vede pur si simplu.

Am aprobat usor din cap, iar apoi ne-am continuat drumul, ajungand la etaj, unde erau mai multe camere. Harry a intrat cu mine pe a 3-a usa, dand de o camera luxoasa, cu un pat mare, un perete fiind facut doar din geam.

-Asta este camera ta? Intreb uimita. El doar chicoteste si isi da tricoul jos. Imediat ochii imi cad pe abdomenul sau bine lucrat. Nu mi-am dat seama ca salivam pana cand Harry mi-a facut semn sa imi sterg saliva din coltul gurii.

Am vrut sa ma schimb in asa-zisele pijamale, dar am realizat ca nu imi luasem decat o pereche de blugi si un tricou.

-Ummmm... Harry, nu am cu ce sa ma imbrac. Spun stanjenita admirand scama de pe covorul sau, care imi cam face cu ochiul.

-Uite aici! Imi arunca tricoul sau al naibii de mare. Eu aprob din cap si ma duc la baie pentru a ma schimba.

Dupa ce mi-am pus tricoul pe mine, imi venea ca o rochie de plaja. Perfect. Am iesit din baie si imediat privirea lui Harry imi traversa corpul. Am chicotit indreptandu-ma spre pat. Harry ma lua in brate, eu punandu-mi capul pe pieptul sau dezgolit, adormind imediat.

Vreau sa imi cer scuze daca exista vreo greseala si v-as ruga sa imi spuneti iar eu le voi corecta. <3 Love you, people! <3

Messages ( I.)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon