Capitolul 12.

5.4K 435 38
                                    

M-am trezit pe un pat de spital, avand dureri insuportabile in jurul abdomenului. Brusc, toate amintirile mi-au navalit in minte, realizand ca eu am fost otravita de nu stiu ce persoana psihopata.

Langa mine, pe un scaun statea Harry, privind absent spre mine. Mi-am fluturat cu greu mana prin fata sa, si abia atunci m-a observat.

-Emily! Cum esti? Ma intreaba, venind spre mine.

-Ma doare burta! Harry, am fost otravita! Cineva chiar imi vrea raul. Am spus speriata.

-Am aflat cine era iubito! Spune cu regret in voce.

-Serios? Cine? Si de ce? Spun, avand pe buze un zambet deoarece chiar vreau sa omor persoana care imi vrea raul.

-Ashley. A fost o tradatoare in tot acest timp. A fost mana dreapta a lui Shaw si a fost sub acoperire. De asta Shaw a stiut ca sora ta e Lissa, de asta Shaw a stiut ca tin la tine. Si oarecum, a injectat o substanta otravitoare in mancare, astfel incat noi sa ne imbolnavim. Imi pare atat de rau, iubito! Poate ca ar trebui sa stai departe de mine, ca sa nu intri in belele din cauza mea. Spune, si pentru prima oara ii vad lacrima cum i se scurge pe obraz.

-Harry, am acceptat sa fiu iubita ta, indiferent de riscuri. Stiu ca nu esti un om curat, dar mi-o asum. Nu ma intereseaza ca ai rivali, care s-ar putea intoarce impotriva mea. Stiu ca tu vei fi acolo si ma vei salva de fiecare data. Am spus, mangaindu-i fin obrazul.

-Ma bucur sa aud asta, dar nu voi mai lasa pe nimeni sa se atinga de tine. Iti jur! Spune luandu-mi fata in maini. Oricum, Ashley nu mai e printre noi ca sa se mai ia de tine. Ce naiba?!

-Cum adica nu mai e printre noi? Ce i-ati facut? Am intrebat panicata.

-Ashley ne-a tradat iar seful meu nu tolereaza asta, asa ca a impuscat-o direct. Un fior mi-a trecut pe sira spinarii insa l-am ignorat deoarece stiu ca si-o merita si l-am acceptat pe Harry si cu defectele si cu calitatile sale.

-Oh.. Inteleg. Am spus, incercand sa ignor dorinta de a plange, asa ca m-am dus spre buzele sale sarutandu-le cu pofta. Cat trebuie sa mai stau aici? Am spus facand o fata de caine plouat.

-Piticot, trebuie sa mai stai aici inca o zi. Spune, ciufulindu-mi parul. Am oftat facand o fata de om frustrat.

-Spune-mi ca o sa stai cu mine ca jur ca ma sui pe pereti.

-Normal pitic! Atunci de ce as mai fi adus laptopul ca sa ne uitam la film? Spune si de nu stiu unde scoate un laptop.

-De asta te iubesc eu pe tine! Ii spun tragandu-l de par. El doar chicoteste si imi saruta buzele, apoi ne punem sa ne uitam la film.

Messages ( I.)Where stories live. Discover now