A 20-a conversatie.

5.1K 412 22
                                    

Lissa: "Um, hei, Emily! Uite, voiam sa iti spun ca imi pare rau ca parintii te-au dat afara.. Dar chiar nu ai procedat cum trebuie!"

Emily: "Mai femeie, tu ce nu intelegi din fraza *NU AM FACUT NIMIC, SUNT INCA VIRGINA*? Dar nu trebuie sa ma crezi! Am vazut ca nu am cu cine sa ma inteleg!"

Lissa: "Si unde ma rog ai dormit tu in tot acest timp? La Styles? Surioara il cunosc dinaintea ta si crede-ma ca stiu ca fiecare fata care ajunge la el acasa, nu pleaca de acolo negaurita."

Emily: "Ei bine, cu mine nu a fost asa. Nu m-a atins deloc din punct de vedere sexual."

Lissa: "Da sigur! Si eu m-am nascut ieri! Surioara, nu e de joaca cu Styles!"

Emily: "Dar cu Louis, e de joaca? E de joaca faptul ca tu ai lipsit 3 ani de zile de acasa, timp in care noi te cautam disperati? E de joaca faptul ca pe mine si pe mama, tata ne batea de ne suna apa in cap? Stii ce? Acum realizez ca tu ai fost mai importanta decat mine. Lipsesti 3 ani de acasa, si cand te intorci, te iarta fara a spune nimic, dar eu tin minte ca am lipsit o noapte de acasa ca am dormit la Max, si m-au batut de mi-au lasat semne 3 zile! Asa ca nu imi zice tu mie cum sa am grija de mine. Ai grija mai intai de tine si apoi vorbeste de altii!"

Lissa: "Tu te auzi ce spui?! Esti minora! E normal sa imi fac grij!"

Emily: "Dar cand ma dadeati afara din casa nu mai eram minora! Eram deja majora!"

Lissa: "Te dadeam afara din casa pentru ca ne-ai facut familia de ras. Te duci si ti-o tragi cu diferiti barbati, si te astepti ca noi sa nu facem nimic?!"

Emily: "Eu mi-o trag cu diferiti barbati? Sau tu care ti-ai tras-o 3 ani cu scarba de Shaw?"

Lissa: "Eu mi-am tras-o cu Shaw ca sa va protejez. In schimb tu, ce motiv ai avut ca sa ti-o tragi cu necunoscuti?"

Emily: "Dar tu esti si proasta! Eu v-am zis cu frumosul ca nu am facut nimic cu absolut nimeni. Daca vreti sa ma credeti, bine. Daca nu, iar bine. Si in privinta lui Harry, nu iti face grij scumpo, nu m-a *gaurit* si nici nu o sa o faca prea curand."

Lissa: "Repet. Si eu m-am nascut ieri!"

Emily: "Nu vreau sa mai am vreo legatura cu tine sau cu tata si mama, pana cand nu o sa invatati sa ma ascultati si pe mine. Peste 3 luni nenorocite fac 18 ani si scap de voi!"

Lissa: "Se vede ca nu mai esti virgina!"

Emily: "Tine-o pe a ta! Esti patetica dar ma rog. Eu nu vorbesc cu strainii. E periculos. Din cate imi amintesc, am fost rapita din cauza asta."

Lissa: "Emily, sunt convinsa ca Harry te asteapta acum cu scula cat muntele Athos."

Lissa: "Ce faci acum? Nu raspunzi? Oh, scuze daca va deranjez din partida voastra minunata!"

Lissa: "Noapte buna! Sau mai bine, sex placut!"

NU TRECETI PESTE ASTA, VA ROG! :D

Imi pare rau daca v-am plictisit cu acest capitol numai ca, am ramas fara inspiratiune :))

Am o intrebare: Ce ati zice daca dupa finalul acestei carti, sa fac volumul 2? Dar acolo ma gandesc sa fie mai multa naratiune decat conversatii. Si sa fie prezentata viata lor, cu problemele pe care le intampina? Va rog sa imi raspundeti :))

Oricum, ideea asta mi-a venit acum dar nu stiu ce sa zic, si de asta va cer o parere. Repet, nu e nimic sigur ::))

Love you, people! <3

Messages ( I.)Where stories live. Discover now