Capitolul 8.

5.8K 471 38
                                    

Am ramas uimita. Vrea sa il sarut? Adica, stiu ca am zis ca este iubitul meu, dar asta numai in caz de urgentă.

-Poftim? Întreb făcând pe proasta.

-Da, Emily! Săruta-ma! Știm amândoi ca asta as fi facut in seara asta daca nu ar fi explodat masina cu mine. Am oftat reanalizandu-i cuvintele. Are dreptate pana la urma. Oricum! Cine nu ar vrea sa sărute buzele alea rozalii si cărnoase care te dau peste cap doar gândindu-te la ele?

-Pai, presupun ca ai dreptate. Am spus si m-am apropiat de el. Acesta se ridica imediat in fund, intinzandu-si mana pentru a ma aduce mai aproape de el. Fara sa realizez, eram in poala sa, cu mainile pe pieptul lui dezgolit. Si-a dus mana in parul meu, jucandu-se cu el. M-am apropiat de buzele sale, nepierzand contactul vizual, dar apoi am fost distrasa de ventuzele alea doua, atat de carnoase, incat le-as putea manca. 

-Saruta-ma tu, Harry! Fara sa mai spuna ceva, buzele noastre s-au unit, insa Harry nu facea nimic, doar isi tinea buzele lipite de ale mele, asa ca am luat initiativa. Mi-am dus mainile in parul lui, tragand usor de el. Imi observa dorinta, asa ca mi-a muscat buza inferioara, scotand de la mine un icnet. Ma asteptam la mai mult, insa el se desprinse din sarut uitandu-se la mine amuzat.

-Atat pentru ziua de azi, piticot! Imi ciufuleste parul, furand de la mine inca un sarut scurt pe buze apoi mi-a facut semn sa ma dau jos de pe el deoarece ii simteam umflatura din pantaloni.

Chiar atunci, usa s-a deschis, pe ea intrand frumoasa de Ashley, cu un zambet superior pe buze.

-Oh! Imi pare asa de rau, iubitule! Daca as fi aflat mai devreme de accidentul tau as fi venit mai repede. A trecut pe langa mine, ignorandu-ma total, ducandu-se direct in poala lui Harry, incepand sa il sarute pe buze.

Fara sa mai suport sa stau in acel salon, am iesit cu ochii in lacrimi si nu stiu de ce dar ma simteam oarecum tradata. Adica m-am strofocat atat. Am venit pana aici, mi-a spus sa il sarut si apoi vine paparuda aia si il saurta fara sa ma bage in seama. Oh te rog! Oi avea eu 17 ani, dar nu sunt invizibila, pentru numele lui Dumnezeu!!

Messages ( I.)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum