Capitolul 2.

8K 591 97
                                    

Nu stiu cum doamne iartă-mă am ajuns in aceeași masina cu anonimul din mesaje de acum doua zile. Adica, serios, ce om prost s-ar urca intr-o masina cu un necunoscut care iti tot dădea mesaje?

Harry a parcat in fata unui Aquapark uriaș, in fata căruia erau 4 băieți si 5 fete care ne făceau cu mana. M-am uitat inapoi la Harry care doar râdea.

-Ei sunt prietenii mei, iubito! Ma săruta pe frunte ieșind din masina, la fel făcând si eu. Am pornit spre acele persoane pe care nu le cunosc, eu fiind mai roșie ca racul.

-Băieți, ea e Emily Jonson. Emily, ei sunt Niall, Zayn, Louis, Liam si fetele, Diana, Ashley, Anabella, Kimberly si Marie. Harry imi face cunoștința cu prietenii lui, care sper sa nu ii mai vad niciodată dupa ziua de azi.

-Pai, ce ziceți sa intram? Intreaba Liam iar noi aprobam îndreptându-ne spre intrare.

Dupa ce am plătit intrarea, ne-am dus către cabine, pentru a ne schimba si a ne lasa hainele. Cand eram pe cale sa intru, am simtit cum cineva ma apuca de mana. M-am intors dand de Harry care avea un zâmbet uriaș pe fata.

-Ce?! De ce razi ca prostul? Il întreb confuza.

-Sa nu iti fuga ochii pe la băieții de pe aici fiindcă tu esti doar a mea. A spus, rânjetul nedeslipindu-se de pe fata sa.

-Nu sunt un obiect, Harry! Si nu sunt a ta! Am spus țâfnoasă intrând in cabina.

Mi-am înlăturat bluza de pe mine, punându-mi sutienul negru, urmând si slipul.

Am iesit din cabina, căutându-l cu privirea pe Harry. Fara sa dau de el, am mers spre piscina, insa ghici cine cu cine făceau schimb de Ebola? Harry cu Ashley.

-Si, dupa ce ți-o tragi cu Emily, putem in sfarsit sa fim impreuna? Intreaba Ashley. Nu pot sa cred!

-Ashley, ți-am spus. Pentru mine e doar o joaca, vreau doar sa o atrag in patul meu, si apoi sa o las balta. Spune Harry cu un zâmbet pe fata.

Nu am mai stat nicio secunda acolo, făcând cale întoarsă pentru a imi lua hainele. Dupa ce m-am îmbrăcat, am iesit din cabina, dand nas in nas cu Louis.

-Hei, de ce nu esti in costum de baie? Intreaba confuz.

-Nu mai stau nicio secunda aici! Ma duc acasă! Am spus nervoasa.

-Vrei sa te duc eu? Ma intreaba prietenos.

-Daca nu te deranjez, da! Louis a aprobat din cap, luându-mă de mana pana la ieșirea din Aquapark. Am observat ca purta doar bermudele, abdomenul dau bine definit fiind la vedere. Nu pot sa cred ca am crezut ca poate l-am judecat greșit pe Harry. Adica, azi cand a venit la mine acasă.. Ia stai! De unde știa unde stau eu? Aghhhhh!!

Concluzie: Du-te dracu, Styles!

Messages ( I.)Where stories live. Discover now