Capitolul 5.

6.6K 522 18
                                    

Ce dracu e cu durerea asta de cap? Si de ce doamne iarta-ma ma doare capul atat de tare? Am oftat alegand sa imi deschid ochii iar atunci am incremenit. Stateam pe ciment, intr-o camera foarte sumbra, eram legata picioare cu lanturi iar in dreapta mea era Lissa. Si ea era la fel ca mine, numai ca ea nu se trezise. Nu stiu unde dracu sunt sau de ce sunt aici.

La vreo 2 minute dupa ce m-am trezit, s-a trezit si Lissa. Ne-am privit cu ochii in lacrimi fara ca cineva sa spuna ceva, pana cand am spart eu linistea.

-De ce erai cu ei? Am intrebat privind in gol.

-Emily, iti spun tot dar nu vreau ca tata si mama sa afle ok? Am dat aprobator din cap iar ea a continuat. Inainte de a fugi de acasa, am avut un iubit. Il cunosti. Il cheama Louis Tomlinson. Ideea e ca el impreuna cu prietenii sai nu sunt oameni curati. Eu si cu Louis aveam o relatie frumoasa, ne iubeam, pana cand a aparut Shaw, rivalul lor. A vrut sa ma violeze de 2 ori dar de fiecare data Louis era acolo si ma salva. Pana intr-o seara cand eram la noi in camera iar tu dormeai linistita. Voiam sa ma pun langa tine, dar atunci Shaw a aparut langa tine avand un pistol la capul tau. Mi-a dat termen de 3 zile sa ma despart de Louis si sa plec cu el ca de nu, imi omoara familia. Asa ca am acceptat. Timp de 3 ani, voi erati urmariti din umbra de ei. Am stat intr-o casa alaturi de monstrii astia timp de 3 ani de zile, Emily. Intr-o seara Shaw a venit la mine si a inceput iar sa ma ameninte spunandu-mi ca daca nu fac ce zice tu nu o sa mai fii. Fiindca te-a vazut cu Styles, s-a gandit sa te foloseasca impotriva lui. Shaw ti-a trimis mesajul ala despre mine. Tot el m-a obligat sa ies din umbra. Stiam ca o sa fii adusa undeva dar lucrurile au luat o intorsatura groaznica si dupa ce ai lesinat, Shaw a aparut si a zis ca am fost o tarfa ordinara in toti acesti ani si ca a venit timpul pedepsei. Imi pare asa de rau, Emily! Atat de rau. Spune plangand si lovind cu pumnii in ciment. 

M-am apropiat de ea si multimesc Domnului ca nu era foarte departe. Am luat-o in brate, plangand amandoua stiind ca suntem condamnate pe viata. Exact atunci a intrat un tip inalt, masiv, cu parul prins il coada, avand un trabuc in mana. 

-S-au trezit frumoasele adormite! Buna, Emily! Eu sunt Shaw! Esti la fel de frumoasa ca si sora ta dar pacat ca a fost o catea in toti acesti ani. S-a apropiat de mine, incepand sa imi mangaie corpul. Cand a ajuns aproape de zona mea intima, m-am retras dar el m-a prins de gat, aducandu-ma mai aproape de el. Nu am ezitat nicio secunda si l-am scuipat in fata. Acesa doar a ras, dar atunci palma sa grea a intalnit obrazul meu. 

-Nu te bat! Mai am nevoie de tine! Ce ai zice daca l-as suna pe frumosul de Styles? A intrebat iar eu mi-am incordat pumnii. Nenorocitul!

-Da! Sa stii ca asta am sa fac. Si-a scos telefonul, apelandu-l. L-a dat pe difuzor si mi-a facut semn ca pot vorbi cu el.

Dupa doua tonuri, acesta a raspuns.

-Alo?

NU TRECE PESTE ASTA!!

Soooo, voiam sa va multumesc pentru parerile voastre pe care nu uitati sa le lasati! Inseamna foarte mult pentru mine <3 

Voiam sa va intreb.. Cum credeti ca vor scapa Emily si Lissa? 

Siiiii... Voiam sa va spun ca as vrea sa dau dedicatii.. Deci cine vrea, sa lase in comentarii <3 <3 

Love you all! :* :*

Messages ( I.)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum