Chapter 2

7.8K 491 35
                                    

Hned ze začátku se vám moc omlouvám, že se hlásím až po 6 dnech, ale ve škole nás teď zasypávají testy a já jsem každý večer doslova skončila zahrabaná v sešitech takže jsem nemohla psát😭 příští týden budeme mít taky hromadu testů a ve čtvrtek mám navíc v Praze přijímací řízení pro to stipendium do Francie takže si nejsem jistá jestli přidám, ale teď o víkendu určitě přidám alespoň ještě tak jednou abych vám to vynahradila😊 bože, to psaní mi tolik chybělo😭 dnes když jsem psala, tak jsem měla pocit, že jsem zapomněla jak se píše😂
Každopádně užijte si část!:)

Pomalu jsem se s pochybnostmi otočila. A pohled, který se mi naskytl mě vůbec nepřekvapil. Mohla jsem očekávat, že se objeví v tu nejméně vhodnou chvíli. Tohle on dělává. Ukáže se až když ho už není potřeba. Vzbudí ve mě zase ty staré city a donutí mě se do něho zamilovat ještě víc. Pak jako vždy ze dne na den zmizí a nedá o sobě ani vědět, nechávajíc mě tu zoufale čekat na to až se vrátí.

Ale tentokrát mu to nepovede. Nevědomky udělal chybu, když se neozval tak zatraceně dlouhou dobu. Za ty měsíce jsem se stihla zbavit té náklonnosti k němu. Nyní je moje srdce naprosto čisté a prázdné.

Rozhodla jsem se, že nejlepší bude rozvod. Pro nás všechny.

Pozvolna otevřel náruč, jako by jsem do ní měla poběžet každou vteřinou.

Jenže moje nohy se ani nepohnuly, čímž jen potvrdily má slova. Už ho nepotřebuji.

Zato Darcy rychlostí blesku překonala jejich vzdálenost a následně mu skočila kolem krku. Její jemné chichotání se ozývalo po celém prostoru této šatny. Jako na povel kolem ní okamžitě s něžností obmotal paže. Úsměv se mi sám od sebe vloudil na rty, jelikož ti dva byli spolu rozkošní. Sledovala jsem jak se Harry směje od ucha k uchu, zatímco se jeho dolíčky snažily upoutat mou pozornost. Jeho rty se opětovně pokládaly na Darciino čelo a líce při čemž mu ona něco horlivě vykládala. Její maličká ručička si hrála s jeho kudrlinkami a v těch jasně modrých očí se odráželo cosi překrásného. Celé jejich obličeje zářily jako svíčky, když na sebe mluvili. Darcy zesílila sevření v kterém ho držela a zároveň se od něho nechávala hýčkat.

No, nevypadá to, že by ona byla šokovaná jeho přítomností. Ba naopak se zdá, že o tom věděla.

"Car?" vzhlédl od ní jen aby jeho oči mohly najít ty mé. A v ten moment se všechna ta sebejistota vypařila. Kolena se mi začaly třást a srdce se mi zběsile rozbušilo.

Zase jsem na začátku.

Místnost zaplavilo takové to ticho, při kterém Harry čeká na moji odezvu a já vyčkávám na ten okamžik kdy mě napadne ta správná odpověď.

Hruď se mi klidně zvedala a následně vracela do původní polohy i přestože mě jeho oči uváděly do nepokoje.

Sama jsem se divila tomu jak vyrovnaná jsem byla.

Zkoumavě si mě prohlížel jako by jsme se neviděli léta - což od pravdy tak daleko nebylo.

Dech mi postupně těžkl z jeho nepřetržitého pohledu. Nenápadně jsem polkla, ale bohužel bez výsledku. Dlaně se mi začaly potit a pak najednou z ničeho nic přišlo to uvědomění. Stále jsem k němu něco cítila. Sice toho bylo jen malé množství, ale i tak to tam pořád bylo.

Zamýšleně jsem na něho ústavičně zírala a mu to zřejmě nepřekáželo.

"Ehm, nechci rušit rodinné shledání, ale jsem dost unavený a menší odpočinek by se hodil." odkašlal si Jack a já mu v duchu děkovala za svou záchranu.

Bigger StylesKde žijí příběhy. Začni objevovat