Chapter 8

7.4K 473 93
                                    


"Darcy?!" vyhrkl překvapeně Harry a spěšně mě položil na zem. "Co tu proboha děláš?"

"Nemohla jsem usnout," podívala se na nás provinile "nevadí to?"

"Ovšemže ne, zlatíčko." přistoupila jsem k ní a pohladila ji po vlasech, ignorujíc rozhořčeného kudrnáče za mnou, kterému to zjevně překáželo víc než mě.

Malé se rozzářily oči a nadšeně vyskočila na naši postel, jež byla posetá okvětními lístky růží. Ty svíčky okolo a ty květiny poházené po zemi zůstaly mnou nepovšimnuty až do téhle chvíle, neboťjsem byla očividně zaneprázdněná něčím jiným.. Nebo bych spíš měla říct: někým?

"No, tak šup do postýlky, hned za tebou přijdu." rozdělala jsem peřinu, jež byla pečlivě poskládaná na okraji lůžka, a přehodila ji přes Darciino drobné tělo.

Harry si, stále bez pohnutí, uraženě odfrkl.

Musela jsem se nad tím pousmát, jelikož mi to tak trochu dokazovalo, že během turné s nikým nic neměl.

Opatrně jsem vyklouzla z křehkých šatů a rozpustila si vlasy.

V zádech jsem pocítila nepříjemný, bodavý pohled z kterého jsem se musela ošít a proto jsem se okamžitě obrátila ke zdroji toho pocitu.

Moje oči zpočinuly na kudrnáčovy, jež si mě hladově pohlížel od zhora dolů. Avšak když si pomvšimnul, že byl mnou odhalen, jemně zatřásl hlavou a rychlými kroky si to namířil rovnou do postele. Jakmile dopadl na měkkou matraci tak se zavrtěl hluboko do peřiny a s trucem se mi otočil zády.

Témeř neslyšně jsem se uchechtla nad hromádkou kudrlinek, vystrkujících zpod přikrývky a odešla do koupelny.

Doposud jsem nemohla zpracovat ten fakt, že jsem se dnes vdala- jasně, jsem už vdaná dva roky, ale nikdy jsme žádný obřad neměli, pravdou je, že jsme na něj dokonce ani nepomysleli.

Sice jsem pořád nevěřila v to, že tohle manželství někam vede, avšak musela jsem uznat, že se Harry snažil. Předtím se vůbec nenamáhal, ale nyní by se kvůli nám přetrhl, no, stejně to podle mě bude jen krátkodobá záležitost. Nechce se na nás vázat, ale zároveň se mu taky moc nelíbí myšlenka na to, že by jsme ho opustili. Proto jsou jeho činy vždy tak matoucí a vysílají naprosto odlišné signály, je to tím, že sám on si není jistý tím, co chce. A dokud si v tom neudělá jasno, nehodlám mu dát další šanci, už jich bylo příliš mnoho.

Natáhla jsem se ke kohoutku a nastavila jsem ho na teplý proud vody. Přidala jsem trošku pěny a posadila se na okraj vany, čekajíc až se zcela naplní.

Konečně jsem si po dlouhém dni mohla užít horkou lázeň a odpočinout si.

Zabraná ve své vlastní konverzaci, jež jsem vedla sama se sebou, jsem si skoro ani nevšimla něžných polibků, které byly sázeny na mou nahou lopatku. Pocítila jsem jemné šimrání způsobené jeho kadeří, což u mě vyvolalo tichý chichot. Hlava se mi samočinně pootočila na stranu, umožňujíce mu lehčí přístup k mému obnaženému hrdlu. Jeho měkké rty kladly polibky po celé linii mého krku a končily až u klíční kosti.

S hlubokým vydechnutím jsem se mu opřela o hruď a plně se oddávala té rozkoši.

Oči jsem přivřela, když mi z úst vyšel slastný povzdech. I přestože moje city k němu neomylně vymizely, mi tenhle moment zapříčinil neuvěřitelnou slast.

Končetiny se mi třásly a každý centimetr mé pokožky byl pokryt husí kůží. Jeho dlaně spočinuly na mých bocích, jež lehce masíroval. Rukami jsem se přichytila jeho ramenou, při čemž jsem prsty bolestně zarývala do jeho pokožky.

Bigger StylesKde žijí příběhy. Začni objevovat