14."Distracție"

4.7K 208 6
                                    

Este deja ora 19:20, iar eu nici nu am început măcăr să mă pregatesc de plecarea in club. Telefonul meu sună și eu răspund fară să mă uit la apelant.

-Ce faci nebuno, te-ai îmbrăcat, că în 5 minute sunt la tine și de nu ești gata, te fac plăcintă, mi-am dat seama deja cine era, desigur că unica și de ne înlocuită, Amy.

-Ce ție foame de vrei să mă faci plăcintă?

-Acum te ridici și mergi să îți ei ceva haine, iar eu vin și te aranjez. În plus că băieții au spus ca vin să ne ia cu 10 minute mai devreme că e mai greu cu intrarea în club.

-De ce?

-Nu știu, probabil că vor fi mulți în această seară.

-Bine, gata merg la dulap. Mulțumită?

-Îhm, ne vedem la tine.

Închid telefonul și mă uit ce am în dulap. În ochi mi-a aparut o fustă albastră și o bluză albă în dungi și ele fiind albastre.

Amy sună la ușa și eu merg să-i deschid. Ea era îmbrăcată într-o rochie scurtă, de culoare crem, care îi stătea foarte bine.

-Hai să mergem sus să te machiez un pic, parcă ești obosită. Ce e cu tine?

-Înainte să mă suni tu, eu dormeam!

-Deci așa tu faci, dormi și eu trebuie sa vin la tine?

-Gata, gata, hai să mergem sus că acum vin băieții.

-Bine...

Am mers sus și Amy m-a ajutat cu machiajul, după care mi-a îndreptat părul cu placa. După ce ea mi-a facut părul a venit timpul să o ajut și eu pe ea. I l-am îndreptat și eu și aud cum cineva sună la ușă. Cobor scările în speranța că nu va fi vreun vecin.

-Hei, ce faceți? întreabă Jack.

-Suntem sus. Intră și simtete ca acasă, dar Dean unde este?

-A rămas sa parcheze mașina lîngă casă. Și mișcați-va mai repede.

-Desigur, cum spui tu, îi răspund eu cu sarcasm.

Mă ridic sus și o văd pe Amy care deja era gată.

-Hai mă, mișcăte că iubirea ta deja mă înnebunește, mă roade la cap să ieșim mai repede.

-Acum rezolvăm tot. Îmi plăcea caracterul ei nebun, dacă avea dispoziție îi era paralel de ce spuneau oamenii cînd se maimuțarea afară.

Coborîm jos și îl văd pe Dean al meu îmrăcat în blugi albaștri și maioul alb cu dungi negre. Parcă am fi vorbit în ce ne vom îmbrăca, dar de fapt de cînd m-a adus acasă nu am mai vorbit.

-Ce spuneai tu acolo, să mă mișc mai repede, iartă-mă. Ce vroiai?

-Vino la mine isterico!!

-Eu isterică? Noooo... Nu a reușit bine să termine propoziția că acesta a și luato în brațe după care a sărutat-o.

Dean atunci cînd m-a văzut cum cobor pe scări, a schițat un zîmbet larg punînduși în vedere gropițele din obraji. Nu îmi pot lua privirea de la el, precum și el de la mine. Atunci cînd cei doi se sărutau s-a apropiat de mine m-a luat strîns în brațe, după care mi-a șoptit la ureche că arăt bine și că mă iubește mult, pînă la stele.

-Dar unde e Martin și...

-Și Vicky? mi-o ia înainte Jack.

-Deja Vicky?

-Îhm, acum hai să mergem ei ne așteaptă deja acolo.

Am ieșit toți patru din casă și ne-am îndereptat spre mașina lui Jack. Un BMW X6, negru, mare și foarte comod. Clubul la care am mers se numește "nosleep".

Intrăm și mergem la masa rezervată. Astăzi în club era în premieră Ricky Martin. Nu sunt o fana a lui, dar îmi plac unele piese.

-Mergem să aducem ceva de baut.

Dau din cap aprobator. După ce băieții au plecat ne-am ridicat și am mers cu Amy să dansăm. M-am simțit luată de val și nu am obsrevat cum cineva pusese mîna pe mine, dar am simțit cum cineva mă tragea spre o încapere, eu țipam, dar nimeni nu mă auzea din cauza muzicii. Nu înțelegeam unde mă aflu, dar înțelegeam ce dorește să facă, iar asta mă speria rău. Din senin apare Dean și îl ia la pumni pe cel care acum ceva timp nu îmi dadea drumul. Se afla într-o baltă de sînge și răsufla greu. Mă ia în brațe oferindu-mi o îmbrățișare, care îmi arăta cit de grijuliu este.
Ieșim de acolo și mergem spre masa noastră, unde se aflau toți prietenii noștri.

-Ce s-a întîmplat cu Crissy, de ce ai ochii roșii?

-Uite, îți voi spune altădată, acum nu sunt în stare.

-Bine, Amy vine și mă cuprinde, aveți grijă.

Ieșim din club și luăm un taxi. Tot drumul m-a ținut de mîna și nu a spus nimic, doar se uita la mine cu multă dragoste. Cînd am ajuns acasă el a achitat cursa și am mers direct la mine în cameră.

-Hai culcăte, mîine vom vorbi.

-Rămîi cu mine?

-Cum aș putea să te las singură, anume acum.

S-a urcat lîngă mine în pat și ne-a învelit cu o plapumă, după care m-a luat în brațe și am adormit așa împreună.

Am avut un vis strauniu, eu de parcă fugeam și cineva mă urmărea. Îmi era teamă. Iar cînd acea creatura sa atins de mine am țipat foarte tare, dupa am simțit cum Dean se stăruia să mă trezească.

-Iubito ce sa întîmplat?

-Am avut un vis groaznic.

-Uite acum totul e bine. Sunt cu tine.

După care mă ia strîns în brațe și peste un timp adorm și eu.

Iubire neașteptatăWhere stories live. Discover now