5.Confruntarea cu trecutul

2.7K 99 7
                                    


Seara am început pregătirile. Dean a venit și m-a luat de la mine. În club muzica canta tare. Iar adolescenții dansează sub muzica consumând alcool. Noi toți eram la o masa așteptând să ni se aduca cocktailurile. Am plecat spre baie iar in drum l-am întâlnit pe Ricky. Sa fiu sincera la început m-am speriat de el. Dupa ce ne-am salutat am vrut sa mearga cu mine să îi fac cunoștința cu restul. El a fost de acord. Până am ajuns la masa noastră m-am întâlnit cu mai mulți prieteni vechi de ai mei, pe care nu îi văzusem de mult.

Ajunși, nu am găsit pe nimeni, asa că am decis să îi așteptăm pe toți. Cind piesa s-a terminat ei s-au adunat și s-au îndreptat spre masa. Cind au ajuns la masa, au încremenit parcă au văzut o fantomă. Dean m-a luat lângă el și a vrut să-i afișeze un pumn. Ricky a fost mai rapid și a oprit pumnul în palmă.

-Nu așa repede, amice! I s-a adresat lui Dean.

-Nu suntem amici. Și ar fi cazul să pleci mai repede de aici, că suntem mult mai mulți ca tine.

-Voi vă cunoașteți? Spun eu.

-Ce, nu i-ai povestit micuței despre mine? Iar eu ma uit încruntata la el. Ar fi cazul sa o faci acum. Pentru ca dacă tu nu îi spui, îi spun eu.

-Dean, ce trebuie să îmi spui?

-Nimic, doar o parte din trecutul meu. Cândva familie noastre dominau peste tot și se aflau în niște relații bune, până în momentul în care cei din familia lor au început să se alimenteze cu sângele oamenilor în cantități mai mari decât se putea. Atunci familia mea a luat inițiativa și i-au izgonit din regat. I-au exilat.

- A fost doar un om și ei s-au aprins. Penibil...

-Nu a fost doar un om, iar acțiunile voastre puneau în pericol toți vampiri, pentru că în acea perioada eram vinati.

-Bine, bine poate nu a fost doar un om, dar nu era motivul sa ne dați afară.

-Continuăm... Încetul cu încetul ei și-au revenit și ș-au format ca un nou imperiu. Până la un moment dat totul a fost bine, până când familia mea a dat de ei exact in momentul când aceștia consumau o nouă victima. Niciodată nu s-au putut opri. Atunci intre ambele comunități s-a iscat o ceartă, care a evoluat cu distrugerea clanului dat. Toată familia lui a fost făcută una cu pământul pentru a arăta celorlalți ca dacă cineva va mai face astfel, va plăti cu viața. Dar se pare că le-a scapat cineva. Mamei ia fost mila sa-l omoare pe un bebeluș, care nu a făcut nimic nimănui. Așa că l-au dat la un orfelinat, de unde avea să fie înfiat. Și acum...

-Eu m-am întors pentru a lua de la tine tot ce e mai drag și a te face sa suferi și să simți ceea ce am simțit și eu.

Se scoala de la masa și fuge către ieșire spunând următoarele cuvinte:"Ne revedem foarte curând "

-Prindeți-l până nu a fugit...

Băieții au luat-o la fuga dupa el, iar noi am iesit din club pentru a ne indrepta acasă.

-De ce nu mi-ai spus?

-Pentru că am crezut ca el nu se va mai întoarce niciodată. Fetelor duceți-vă acasă, iar eu merg sa ajut in căutarea lui. Aveți grija. Urcați in taxi, eu am spus adresa și ne așteptați pe noi.

-Ai grija, și el îmi da jucăuș din ochi și fuge spre padure.

Peste ceva timp

Ei sunt plecați de mai mult de doua ore. Și nu au dat nici un semn că totul ar fi bine. Ușa casei se deschide și intră toți. Mă uit la ei așteptând un răspuns.

-I-am pierdut urma, la hotarul dintre orașe. Și-a ascuns bine urmele, inducându-ne pe noi în eroare, trimițându-ne pe niște piste false. A spus Dean cu regret.

Iubire neașteptatăWhere stories live. Discover now