19.Ziua înainte de plecarea în excursie

4.1K 173 7
                                    

...Acum nu am simțit cine m-a adus sau pus pe pat, știu doar că la jumătate de noapte m-am trezit și am văzut că sunt acasă și că Dean nu este lîngă mine. După care m-am culcat și eu simțindu-l pe Lord care s-a ghemuit lîngă mine. Mîine urma plecarea în excursie. Sper ca totul va fi bine și vom petrece timpul minunat. Îmi vine un mesaj de la un număr necunoscut în care scrie:" Vei fi a mea" din nou aceste cuvinte și sunt sigură ca e de la aceași persoană care m-a apelet azi ziua.

Am închis telefonul și l-am pus pe noptieră, însă un gînd mă măcina, cine este acesta care m-a sună și îmi trimite mesaje. Fac un screen la ecran și îi trimit mesaj lui Dean cu imaginea capturii și cu mesajul: "Din nou un mesaj de la necunoscut."

Dean: În 15 minute ajung la tine. Mi se pare straniu ceea ce se întîmplă.

Chrissy: Bine :)))

Am stat așa în pat și mă gîndeam de ce mereu mi se întîmplă cîte ceva. De ce părinții mei au dispărut, de ce am fost răpită și de ce acum îmi scrie un nebun care mai vrea să fiu a lui. Sunt întreruptă din gîndurile mele de soneria de la ușa.

Merg jos și îl văd pe Dean la ușa cu o cutie de ciocolată și cu o față îngrijorată.
A observat că mă uit straniu la el.

-Ce? Îmi fac și eu griji plus încă o ocazie să petrec timp cu micuța mea.

-Hai, intră, îi spun și mergem la mine în cameră.

Camera mea era bine amenajata așa ca în ea puteai da o petrecere, încît nu aveam multe lucruri aici, nu-mi place cînd camera arată încărcat.

Am intrat și ca niște copii cuminți ne-am culcat în pat, aprinzînd televizorul. Dar cine poate fi atent cînd știi că lîngă tine stă persoana iubită, pe care o dorești sa fie doar a ta. Cam așa acum era la mine în cameră, ne-am sărutat , desigur, cum fără aceasta, după care el a mutat la postul unde mergea fotbalul, m-a luat în brațe și m-a sărutat părintește pe frunte. Eu m-am lipit de pieptul lui și l-am cuprins. Știu că am adormit imediat și am dormit ca un bebeluș, atunci cînd sunt lîngă el mă simt atît de bine, simt că sunt învăluită de un sentiment de siguranța. Ne completăm unul pe altul.

Din nou școală. Ultima zi, după care știu că voi petrece timpul cu cei mai minunați oameni. Emily și Felix s-au împăcat, formînd un cuplu, sunt așa de drăguți, după Louis și Lana, fata cu care vorbea la lecție sunt împreună. Martin, Vicky, Jack, Amy, Dean și eu toți mergem împreună și toți ne strîngem azi seara la mine acasă. Presimt că azi va fi o zi minunată.

Mă ridic încet din pat ca el să nu mă simtă. Merg în baie unde fac un duș scurt. După mă îndrept spre bucătărie să-i pregătesc ceva la micul dejun, făcându-i și lui o plăcere, fiindcă din momentul ce venea la mine pregătea doar el mîncarea.

~Din perslectiva lui Dean~

Mă ridic din pat, și văd că Crissy lipsește, așa că repede trec pe la baie, merg să mă îmbrac și mă duc în bucătărie, unde o văd că ne-a pregătit micul dejun.

-Ce să spun, nu mă așteptam...

-Ce crezi că doar tu poți găti, spune ea iar eu merg și o iau strîns în brațe, încep să o sărut și ea își încolăcește picioarele în jurul taliei mele și în acest moment intră Margaret în bucătărie.

-Copii încet mîncarea e pe masa. Nu vă mîncați, spune și ne zîmbeşte, apoi iese . Ce moment penibil mă gîndeam eu în mintea mea.

-Ce moment penibil, spuse Crissy și începe a rîde zgomotos, răsunîndu-se în toată încăpere, iar eu îi urmez exemplul.

-Hai să mîncăm, întîrziem din nou la școală.

Mai întîrziam și noi la ore sau veneam la jumătate de lecție, și profesorii se uitau urît la la noi. Cauza era ori că noi adormeam, ori că ne jucam sau vorbeam mult fără să observăm cum trece timpul. Pîna la urmă ni se permitea să luam loc, dar nici acolo nu eram liniștiți și ni se spunea să plecam la director, care atunci cînd nu avea dispoziție ne dădea detenție și cînd era în toane bune, ținea lecții de morală, ce erau foarte plictisitoare.

După masă ea a mers sus să se schimbe, iar eu am plecat să încălzesc motorul. În 5 minute ieșise din casa, ce m-a mirat mult.

-Cum de?

A dat din umeri și a urcat în mașină.

~Din perspectiva lui Crissy~

Am urcat și am plecat spre școală. În mașină cînta piesa Iris, inerpretată de Googoo Dolls, o piesă lentă și atît de romantică în cît m-a făcut să o fredonez și eu.

Ajunși la școală îi observăm pe toți prietenii noștri strînși la ultima masa, la care de obicei stăm. Ne apropiem de masă și ne salutăm cu toți.

-Sunteți gata de azi? întreabă Jack, evident entuziasmat.

-Petrecere? Desigur! Au spus toți.

-Dar una mică și interesantă, spuse Amy care a dat de înțeles că nu invităm jumătate de liceu.

Se aude sunetul la ore și toți ne îndreptăm spre clasă. Prima oră a fost ceva mai interesantă, fiindcă aveam chimia. Restul erau atît de plictisitoare și atît de lungi încît păreau o veșnicie. La pauzele dintre ore am mai discutat ce vom face în excursie, cum ne vom caza și am aflat că mergem pe cont propriu, avînd la dispoziție doar ghidul hotelului care ne va oferi informațiile despre oraș. Mergem în New Bedford, este un drum ce drept lung, dar fiind toți împreună va fi interesant.

-La ora 18:00 toți la mine, fară întîrzieri că nu vă deschid ușa, spun eu și toți zîmbesc.

-Bine, bine, spun și se îndreaptă toți spre mașini.

Noi am decis să mergem la Mall să cumpărăm ceva de mîncare, discuri cu filme bune, ceva jocuri de la care să nu ne plictisim.

Acasă Margaret ne aștepta cu produsele pentru a găti ceva, ea era total contra la fast-fooduri, dar am cumparat și aşa ceva. La ora 18:00 toți venise și deja așteptau cînd se va începe totul. În fața aleei mele se aflau 5 mașini. Ce sã spun eram toți. Mã îndrept spre sufragerie unde se află toți.

-Și ce facem acum? îi înterb eu entuziasmatã.

-Ce faceți, veniți să mîncați, spune Margaret ce intrase în urma mea. Spălați-va pe mîini și va aștept.

Toți am mers și am facut la fel cum ne spuse ea. Mîncarea este deliciosă. Ne-a pregatit lasagna și o pizza spunînd că e mult mai bună decît fast-foodurile noastre. Dar ea nu știa ca noi cu Dean am făcut ceva provizii de cipsuri și restu.

După cină, ne-am întors în sufragerie, unde băieții au început să se joace în playstation, iar noi fetele să vorbim.

Peste un timp auzim soneria de la ușa . Am mers toți împreună încolo, căci era destul de tîrziu. Deschid ușa eu fiind cea mai curajoasã, iar băiatul din fața mea mă săruta. Dean nu se gîndește mult și îi aplică un pumn în zona nasului. Acesta cade jos, iar Dean se apropie mai tare de el.

-Nu, nu, nu uite nu mai lovi, a fost doar o provocare.

-Dacă te mai văd în apropierea ei sau a fetelor ajungi la spital. Acum aduceții niște șervețele. Și îl ajută să se ridice de jos.Iar eu îi aduc șervețele după care intrăm în casă.

Am inclus un film, dar desigur cum au vrut băieții, unul horror. De la început Dean si-a pus capul pe picioarele mele, și m-a sărutat, astfel ca eu a trebuit sa mă aplec la el. Sărută bine. Stop cum pot eu sã mă gîndesc la așa ceva. După care s-a sprijinit de marginea patului ca și mine și m-a luat într-o îmbrățișare strînsă, iar mi-am afundat capul în scorbitura gîtului.

Cînd filmul s-a terminat, evident avînd momente de panică, am mers toți prin camerele noastre și ne-am culcat. Dean a mai cautat ceva prin valiza în ceva să se îmbrace, după care se culcă lîngă mine, crezînd că dorm mi-a sarutat părintește fruntea și m-a strîns lîngă el. Știu că am adormit imediat.

Iubire neașteptatăΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα