9. S-a îndrăgostit din nou..

2.2K 95 7
                                    


Exact, unde se află fata aia când trebuiește. Ar fi bine să apară. De ies eu de aici vie, nu va mai vedea răsăritului. Ricky s-a întors cu spatele la mine, înăuntru sunt gardieni, ușă e încuiată, cheile sunt la R. Acum e acum. Mă ridic de pe scaun și îl împing pe el spre perete și se lovește tare. "Ți-am întors ceea ce mi-ai făcut" . Gardienii alerga spre mine. Cu o mâna îl țin pe R. cu cealaltă încerc să mă lupt. Între timp Dean se eliberează și mă ajută și el. S-au dovedit a fi mai puternici, decât mi se părea. Pe R. l-am lăsat la desert, cum am terminat cu cei doi am trecut la el. Era surprins de ceea ce văzuse.

-Cine trebuie să-și ia rămas bun? Noi? Nu. Te-ai încurcat. Nu știai cu cine te pui. Puteai să trăiești frumos și liniștit. Singur ai făcut alegerea și nu ai făcut-o corect , nu-i așa Dean?

-Foarte corect. Nu trebuia să i se facă mila de tine și să te omoare ca pe ceilalți. Tu ai trăit din milă, mereu. A venit timpul.

-Gata, pa-pa, dragule.

Din senin apare Jo cu tot consiliul a vampirilor. Consiliul s-a format atunci când era nevoie de făcut pace între clanuri. Dar nu au prea reușit și totul s-a terminat cu un război dintre părinții lui Dean și a lui Ricky, bătălia unde au murit mulți vampiri.

-Ce vreți să faceți voi aici? A spus cel mai mare din toți.

-Noi...

-Chiar dacă ești cea mai puternica, asta nu îți dă un privilegiu aparte să nimicești pe cineva.

-Dar dacă acest cineva este un pericol mare pentru familia și prietenii mei?

-Te adresezi unuia din noi, iar noi vom încerca să rezolvăm aceste probleme.

-Desigur... Dar acum e momentul cel mai potrivit moment de a încălca această regula. Vreau să mă apropii mai tare de Ricky care deja era întins jos, însă o putere foarte mare nu-mi permite. Dean observă și vine lângă mine. Simt cum energia treptat dispare și mai am un pic și cad acolo jos lângă Ricky. Cu ultimul strop de putere ma retrag în urma cu câțiva pași, fiind urmată de Dean.

-Avem nevoie de el. Nu vă faceți griji pentru dansul. O să-l închidem, acolo unde stau aceia care au făcut ceva rău împotriva noastră sau a altcuiva . Trăiți-vă liniștit viața. Jo mulțumesc pentru ajutor. Au vorbit pe un ton autoritar.

Au dispărut așa cum au apărut, în fața noastră rămânând doar Jo.

-De ce i-ai adus aici și nu ai venit să ne ajuți?

-Singura nu ai auzit, că cei care încalcă legea lor, este închis și supus la chinuri groaznice.

-Coboară tonul, domnișoară. Chiar nu înțelegi că el a rămas în continuare cel mai mare dușman al nostru. Odată și odată va ieși de acolo, cu o experiență mai mare și cu mai multă încredere în sine. Tot timpul cât am vorbit cu ea privea în partea lui Dean, ce urmarea ceea ce se întâmplă între noi. Știi sunt aici, dacă nu mă observi.

-Îmi pare rău, trebuia să-i chem astfel erați în alt pericol.

-Să mergem acasă, cred că e târziu deja. Ieșind afara am văzut că se lăsase întunericul.

-Mda... Ce ne-am mai odihnit, însă pe o perioada putem uita de Ricky. Spun eu.

-Știi mie tot mi-i foame și afișează un zâmbet nevinovat pe fața.

-Și mie, vorbește Jo.

-Vom pregăti ceva acasă.

Am urcat în mașina cu care am fost aduși de Ricky. Ce veche este. Mergi și parcă îi cade câte o piesa pe drum. Am mers unde an lăsat mașina mea, și după ne-am îndreptat direct acasă.

Iubire neașteptatăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum