21.Durerea din suflet:Partea a 2

3.5K 144 3
                                    

Peste cîteva ore, pe la amiază sună cineva la ușa și merg să deschid crezînd că e cineva de la room-service, dar la ușa era Dean împreuna cu Jack și Martin, iar în urma lor stateau Felix cu Emily și Louis cu Lana.

-Emily, doar te-am rugat să nu le spui unde ne aflăm. Avem nevoie de puțină liniște după tot ce s-a întîmplat. Și văd cum privirile baieților cad în jos. Voi intrați , dar pe ei îi mai lasăm să se gîndească la ce au făcut. Nu știu de unde am luat atîta curaj de le-am putut vorbi.

-Uite noi nu am facut nimic. Spun ei iar ceilalți patru intră și eu închid ușa, doar nu credeau că vor intra.

Au început a bate zgomotos în ușa trezindu-le pe Amy și Vicky.

-Ce se întîmplă? spune Amy încă de pe somn.

-Au venit... și arăt cu degetul spre ușa.

-Fetelor dațile o șansă. Ei în realitate nu au făcut nimc, spune Lana cu o privire blîndă.

-Cum putem să îi credem după ce au facut ei cu Melony și prietenele sale.

-Macar dațile voie să vă explice ce s-a întîmplat, înainte să faceţi ceva concluzii, spune Louis care se îndreapta deja spre ușa petru a le deschide. O să vedeți că vă înșelați în ceea ce credeți.

El deschide ușa și le spune să intre. Îl văd pe Dean care se uită la mine cu ochi triști, de la început a vrut să se apropie de mine, dar m-am îndepartat, nu putem să îl simt aproape.

-Uite aici avem dovada că nu am făcut nimic, și că doar am fost o parte din planul acelor proaste pentru a ne dispărți, și scoate din buzunar un disc. Unde aveți un DVD ?

-Aici spune Vicky și ia discul din mîina lui Dean. Puteam observa cu ușurința din privirea ei că dorea mult să se împace cu Martin şi să se termine tot circul ăsta.

Jack și Martin stăteau sprijiniți de perete încercînd să facă măcar un contact vizual cu fetele, dar din momentul ce au intrat ei în cameră ele nici macar nu s-au uitat în partea lor. Era foarte dureros pentru toți. Mai ales pentru Amy, fiindcă relația lor cu Jack a fost cea mai durabilă de pînă acum.

Pe ecranul televizorului apar imagini din club. Momentul cînd noi plecăm la baie. Și iată momentul cînd noi ieșim, Melony cu gașca ei de spînzurate se apropie de băieți, așteaptă un pic să ne vadă că ne apropiem, iar cînd suntem alături sar pe băieți ca nebunele. Exact în acest moment apărem și noi, iar băieții încearcă să scape de ele. Se vede exact din înregistrare. Ce penibil mă simt, anume pentru palma ce i-am dat-o și mesajele și apelurile pe care le-am ignorat. Din pură curiozitate doar le citeam, dar nu îi răspumdeam. În ele scria ceva de genu că ei nu au făcut nimic și nu ar putea ei niciodată schimba pe noi pe niște c***e machiate. Ei bine acum noi am cam trebuie să ne cerem scuze de la ei fiindca nu au făcut nimic, iar băgăcioasa de Melony va plăti...

Cînd se termină înregistrarea, mă uit rușinată spre băieți care aveau o fața desigur trista, dar și una care aștepta ce le vom spune.

-Um... nu știu ce să spun, spuse Amy.

-Eu știu, spune Vicky, băieţii nu au facut nimic, ele singure au venit la ei, și Vicky merge să-l îmbrățișeze pe Martin, care acum zîmbea și o ținea strîns pe ea în brațe.

-Cred că ar trebui să ne cerem scuze de la băieți, spune Amy.

-Da, ne pare rău că așa s-a întîmplat, Dean sa mă... nu m-a lăsat să continui și a venit să mă îmbrățișeze, m-a sărutat fin pe obraz și am simțit prin tot corpul mici fire electrice care propulsau, iar inima îmi bătea tare, mai ceva ca la un iepure.

Iubire neașteptatăWhere stories live. Discover now