BY -68-

1.5M 43.2K 29.4K
                                    

Yılbaşını değiştireceğimi söylemiştim. Sadece Masal'ın vurulması aynı kalacaktı. O yüzden eski yılbaşı bölümünü unutup bunu okuyorsunuz. Okuyacaksınız. Yazdım lan okuyun :SDSF

Multimedia'daki şarkıyı kesinlikle dinlemelisiniz. Hele sonlarını şarkısız okursanız gidin ölün. Okadar söylüyorum :Dd

Seksendört - Kendime Yalan Söyledim 'ı dinleyebilirsiniz.

emre aydın sen gitme da olabilir. Bildiğiniz duygusal şarkı varsa, olabilir. :)

Bide Ada Ayaz'ın kuzeni, Masal'ın eski en yakın arkadaşı Göktuğ'la Masal'ı aldattığı için araları bozulan kız.

Bölüm sonunda görüşürüz canlaaar.

İYi okumalar;

"... daha sonra Anıl çocuklara saldırdı tabii. 'Siz benim Alev aşkımın dokunduğu ağaca nasıl dokunursunuz?' diye bağırarak. Ben dayak yer sanıyordum ama birini haklayabildi. Yumruktan çok saçını çekerek dövüşüyor ama çocuk yerde süründü resmen. Diğeri Anıl'ı dövecekken Alev araya girdi çocuğu ittirdi. O dakika, bu dakikadır Anıl Alev'in kendine evlenme teklifi ettiğini sanıyor. Neymiş normalde Alev dayak yemesini patlamış mısırla izlermiş şimdi onu kurtarmış çünkü onu çok seviyormuş, çünkü ona aşıkmış, çünkü ona pizza alacakmış, çünkü onunla evlenmek istiyormuş."

Konuşurken betona sürterek isim yazdığım taşla 'k' harfını çizmeye başlarken derin bir nefes aldım. "Hande'yle Atalay'ın arası da çok güzel. Hande uzaylılarla ilgili bir film alıp Atalay'ın kalbini tekrar fethetti. Sanırım şuan da o filmi izlerken öpüşüyorlar. Gerçi Atalay uzaylı filmini izlerken hayatta dikkat dağıtacak bir şey yapmaz, yanında biri boğulsa 'Git kenara sessizce ölümünü bekle.' der. Senin Hüsno'ya olan aşkın eşittir onun uzaylılara olan aşkı."

Taşı avcuma çekerken gülümseyerek betonda bıraktığım esere  baktım.

Kedicik ve Aslancık.

"Bilmiyorum bu sesli mesajları açıyor musun ama her gün sana olanları anlattığımda gitmemişsin gibi hissediyorum. Seni öyle iyi tanıyorum ki sesli mesaj olmasına rağmen aramada konuşuyormuşuz gibi hayal edebiliyorum. Mesela Anıl'ın çocuklara saldırdığını söylediğimde araya girip 'İyi dövmüşler mi pezevenki?' diye sorardın. Atalay'la Hande'nin öpüştüğünü düşündüğümü söylediğimde 'Canım çekti, gel' derdin." dedikten sonra buruk bir şekilde gülümsedim. "Gelirdim ya." diye mırıldandım.

"Tabii Atalay'a küfretmeden de bitirmezdin konuşmayı. Sonra ne giydiğimi sorardın. Şort giymişsem ışınlanmayı bulup yanıma gelirdin. Aslında iyi numaraymış ha. Şort giydim Ayaz. Gelsene."

Mal gibi etrafıma bakındıktan sonra yumruğumu sıktım. Avcumdaki pürüzlü taş tenimi acıtırken "Ne bekliyordum ki?" diye mırıldandım. Bakışlarımı şiddetle betona yazdığım 'Kedicik ve Aslancık' yazısından uzak tutmaya çalışırken denizin sesinin ardında Ayaz'ın sesini duymaya çalıştım.

"Bilmiyorum artık umrunda mı ama sana bir şey söylemem gerekiyor." dedikten sonra gözlerimi yumdum. "Lütfen bugün gel. Yılbaşına kollarında girmek istiyorum. Kulağına fısıldamam gereken şeyler var."

Gözlerimi araladığımda yanağımda hissettiğim ıslaklık beklediğim, alıştığım bir şeydi. Avcumdaki taşı denize attıktan sonra "Seni seviyorum." diye mırıldandım. Telefonu kapattıktan sonra bir süre rehberime kaydettiğim isminin yanındaki resmine baktım. İkimizin fotoğrafından kırptığım bir resmiydi.

BENİMLE YAN (2.kitabı geliyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin