BY -58-

1.8M 39.4K 41.1K
                                    

Multimedia; Alev

Bölüm şarkısı;  Olly Murs - Troublemaker ft. Flo Rida

Final..

Henüz bunu yazacak cesareti bulamıyorum kendimde. Bu final bölümü değil arkadaşlar, birkaç kişiye daha açıklama yaptım. Finale kadar üç dört bölüm daha paylaşacağım. Toparlanması gereken şeyler var.

Önceki bölümü anlamayanlar olmuş; o elli altıncı bölümün devamıydı. Masal'ın vurulduğu bölümse yılbaşı özel bölümüydü. Yani o olay daha olmadı. Bu arada yılbaşı bölümünde o zamana geldiğimizde değişiklikler yapacağım, tekrar okumanızı öneririm. Baya değişiklikler çünkü :D Ama sonu aynı olacak, üzgünüm.

İkinci kitap çıkabilirde çıkmayabilirde. Aslında tam olarak final yapmayı düşünüyordum. Moralim çok bozuktu ama gelen mesajlardan sonra ikinci kitap fikrini düşünmeye başladım. Ama sadece düşünmeye başladım daha emin değilim.

Bu kitap bitemez, diyenler var.  Zaten bitirmiyorum ki.  İstediğiniz zaman geri dönebileceğiniz bir hikaye. Özlediğinizde, özlediğimde özel bölüm paylaşabileceğim bir hikaye. Flashback bölümler paylaşabilirim, finaldan sonra olanlarda ilgili bölümler paylaşabilrim ama sanırım size en hayırlı olacak şey ikinci kitap.

Gerçekten emin değilim. Mesajlarınız beni çok etkiliyor. Bir mesajınızda dördüncü kitabı çıkartacak gücü buluyorum kendimde, sonra yine bir başkasının bir mesajıyla omuzlarım çöküyor.

Bilemiyorum. Neyse çok konuştum. Sizde sanırım geçtiniz buraları. Neden hala yazıyorsam? Bak hala yazıyorum. Pekala pekala. Ben gidiyorum, Ayaz geliyor. Anıl geliyor. Masal geliyor. Ve onlar hiç gitmiyor.

58. Bölüm.-.-.-

Anıldan;

"Bu ne güzel bir gün..." diyip etrafımda döndüm ve cafenin içerisinden bana bakan kıza göz kırptım. Kız ya tatlı olmamdan yada çok çok tatlı olmamdan olsa gerek elini ağzına götürdü.

Artık evimin direği, sevgilimin aşkitosu olan delikanlı olduğum için kıza daha fazla bakmadım.

"Bu ne güzel bir hafta.." dedim ritmik bir şekilde. Bacağımı öne uzatıp batmanli tshirtümü gitarmış gibi elimi sürterek eğildim ve tekrar doğrulup ilerlemeye devam ettim.

"Bu ne güzel bir elektrik direği.." diyip hızlı adımlarla yaklaştım ve elektrik direğine ateşli bir öpücük bıraktım. Elektrik direği bayılmadı ama eridiğine emindim.

Alev'de erimiş miydi sahi?

Ellerimi iki yanda açıp kalçamı salladım. Yanımdan geçen insanlar bana Anıl görmüş gibi bakıyorlardı.

Hani zaten Anıl görmüşlerdi. Anladınız mı? Ya, yani orada beni görüyorlar ve ben diyorum ki beni görmüşler gibiler. Anladın mı? Çaktın ? O öyleydi zaten ve bende öyle dedim ama aslında öyle dememem gerekiyordu ki...

Boşversenize.

"Bu ne güzel bir popo.." diye şarkıma devam ettim, omzumun üstünden kendi popoma bakmaya çalışırken. Popomu sallamaya devam ettiğim için görüntü net değildi ama ben biliyordum ki o benim popomdu ve güzeldi.

Ayaz'la kapışırdım bu konuda.

"Sanırım sorunları var." diye mırıldandı yanındaki çocuğa bir tane kız. Çift yanlarımdan geçerken popoma bakmayı ve sallamayı kesip sinirle onlara döndüm ve arkalarından hareket çektim. Sonra elimi yüzüme yaklaştırıp sırıttım. "Bu ne güzel bir el hareketi.."

BENİMLE YAN (2.kitabı geliyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin