BENİMLE YAN -Özel-

1.4M 41.7K 28.3K
                                    

Multide ki mükemmel video için @Barbara__Palvin adlı kullanıcıya teşekkür ederim! Sizce de çok güzel değil mi? Ayrıca whatsapp grubuna da...


@Maraka_Hatun adlı güzel okuyucuya da teşekkür ederim! :)


@damlalyn'e ithaftır bu bölüm. Bak bu sefer unutmadım :Ddd

Ayrıca, bütün güzel okuyucularım için yazıldı bu bölüm! Sizi seviyorum :)



Burayı okumayanın fotosunu Hayriye Teyze'nin fotosuyla birleştirme kararı aldım. Burası önemli yani. Okuyun. Geçmeyin. Aşşağı inmeyin. Yani okuyun :SDF ;



Bu bölüm bu kitaba gelen sondan ikinci bölüm. Bundan sonra gelecek olan bölüm Benimle Yan-Özel kitabının habercisi olacak. Bu arada bir önceki bölümü kitabın finali olarak kabul etmeye karar verdim. Kitabımı okuyan arkadaşlarımın önerisi benim de çok içime sindiği için bu karar verdim. O bölümde hikayelerini bir daha okumuş gibi bir şey olduğunuz için oldukça yakıştı o bölüm finale. Bu bölümse bir önceki bölümün kamera arkası gibi bir şey olacak. Yani Ayaz'ın o süprizi hazırlayabilmek için neler çektiğini göreceksiniz. Sonunda da önceki bölüme gelen bazı yorumlara cevap bulmuş olacaksınız. Yorumların sahibi anlar zaten.



Peki... Ozaman her zaman ki gibi;


İyi okumalar!! :)



Ayazdan;


"Bence beraber fenerbahçe-galatasaray maçına gidin. Oyuncularla falan anlaş maçın ortasında Sabrinin gol atmasına izin versinler. Masal şaşırma aşamasındayken birden bütün futbolcular donsun. Sirenler çalsın. Stadın üstünden geçen helikopter sahaya insin. İçinden ponpon kızlar çıksın. Helikopterin çevresini sarıp dans etmeye başlasınlar. Sonra Masal kendi kendine 'Ne oluyor lan?' deyip sadece sahayla ilgilenirken sen de yerinden kalkıp sahaya in. Helikopterin üstüne çıkıp ponpon kızlara eşlik et. Sonra da Sneijder 'Ayaz'la evlenir misin Masal?' diye bağırsın ama adamı onun karşısına çıkarırsın Masal'ın ona aşık olma ihtimali de var." dedikten sonra tek mantıksız kısmı burasıymış gibi dudak büktü. "Sakat iş."


Dilimi dişlerimin üzerinde gezdirirken Anıl'a baygın bir bakış attım. Oysa hala fikrinin mükemmelliği hakkında konuşuyordu. Neyse ki artık aramızda Alev vardı ki istediğinde onu susturabiliyordu Benim tek susturma yöntemim onu dövmekti ki hızlı koşuyordu pezevenk.



"Anıl'cığım..." dedikten sonra ağzına bir avuç cipsi yapıştırdı Alev. "Yemekle arana girmeye çalışıyorlar. Yemek yemen için ayıracağın zamanı onlar için kısıtlama."


Anıl memnuniyetle cipsleri bizim memnun olamadığımız seslerle yerken Alev'i başıyla onayladı. Anıl bana ağzı cipslerle doluyken bu aptal ifadeyle baksa muhtemelen ağzını burnunu kırardım ama Alev garip bir şekilde elini Anıl'ın saçlarına kaydırıp gülümsedikten sonra gözlerini bize çevirdi.

BENİMLE YAN (2.kitabı geliyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin