BY-61-

1.7M 46.5K 38.5K
                                    

Multi; Ayaz ile Masal.

Ayaz, Masal, Anıl, Atalay ve Hande'ye facebook parodi hesap açılmıştır. Arama motorunda Ayaz Barkın'ı aratın, ondan da diger hesapları bulun. -Link şeyapmaya üşenen yazarın dramı.-

Sonra gelin bana hikaye önerin.dd

Hadi iyi okumalar uysalcıklarrr

61. BÖLÜM

Gözlerim kapalıyken elimi yana atıp Ayaz'ın bedenini aradım. Elime Ayaz'ın seremeyip de bana serdirdiği çarşaf dışında bir şey gelemeyince sızlandım. Gözlerimi açmaya tenezzül etmeden yan döndüm. Vücuduna tekrar ulaşamadığımda yatakta birkez daha yuvarlandım ve...

"Aptal."

Gözlerimi açmanın tam zamanıydı! Oflayarak gözlerimi araladım ve elimi yatağın üzerine atıp destek alarak dizlerimin üzerine oturdum. Ayaz belinin altına bağladığı havlu ve havludan daha çok dikkatimi çeken çıplak göğsüyle odadaki banyonun kapısını kapatıp yerde duran bana baktı.

"Bana aptal deme." diye mırıldanıp çenemi yatağa yasladım ve nefesimi dışarı üfledim. Kendime kalk diyemiyordum ama dur öyle demek de gelmiyordu içimden.

"Üzerindeki kedicikli pijamanla yerde oturuyorken ve düşüşünü ilk elden görmüşken sana başka bir şey diyesim gelmiyor."

Gözlerimi devirdim. Bakışlarım vücudunda dolaşırken esnedim. Yatağa yaslamadığım elimin tersini ağzıma getirip esnememi durdurmaya çalışırken saçlarından başlayıp havluda kaybolan su tanelerinin akışını izliyordum.

Vücudu yaklaştı, yaklaştı ve tam önümde durup yanımda dizlerinin üzerine çöktü ve elini alnıma getirdi. Bakışlarım vücudundan yavaşça gözlerine çıkarken yüzümü ona çevirdim. Ayaz yüzünü buruşturdu. "Kanıyor."

Alnımda okşadığı kısma yavaşça bastırdığında acıyla inledim ve uzaklaşmaya çalıştım. Bana izin vermeyip ensemi kavradı ve elini tekrar yaranın üzerine getirdi.

"Çocuğum olsan otobüste unuturdum seni. Kendi kendini düşürüp bir de üzerine yaralanıyorsun."

Dilimi ısırırken sessiz kaldım. Altında sadece havlu varken bu şekilde oturması havlunun düşmesine sebep olabilirdi ama o bunu umursuyormuş gibi görünmüyordu. Allah 'tan dizlerinin üzerine oturmuştu da Ayaz'ın büyük olduğunu iddia ettiği küçük Ayaz'ı görmüyordum.

Omzumun üzerinden uzanıp arkamdaki şifonyerin çekmecesini açtı. Gürültüyle çekmeceyi karıştırırken gözlerim yüzündeydi. Bakışları arkamdaki şifonyerdeyken, biraz sonra şifonyerin arkasına geçecekmiş gibi bakıyordu. Şifonyere bile sinirlenebildiği için kıkırdadım. Bakışları bana döndükten sonra kaşlarını kaldırdı.

"Hayırdır?"

Omuz silktim. "Hiç."

Gözlerini kısıp bana şüpheci bakışlar atarken aradığı şeyi bulmuş olacak ki çattığı kaşları gevşedi. Çekmeceyi kapattıktan sonra elini alnıma getirdi. Bir eliyle alnımı tutarken, küçük yara bandı tutan elini ağzına götürüp yara bandını açtıktan sonra yaranın üzerine yapıştırdı.

Bakışlarını alnımdan çekip de gözlerime indirdiğinde dakikalardır onu izleyen bakışlarımı buldu ve gülümsedi. "Yerinde olsam yüzüme bakmazdım."

Anın büyüsünü mahvettiği için gözlerimi devirdim. Ellerini yüzümden ittirdikten sonra homurdanarak yerden kalktım ve kendimi tekrar yatağa attım.

"Ses yapma uyuyacağım."

"Bakma giyineceğim."

Alayla söylediği şeyden sonra bir anda uykum kaçmıştı nedense (!). Yüz üstü yatakta uzanmış vaziyetteyken ellerimi yüzümle yatağın arasına sıkıştırdım. Olası bakış kaçağına karşı önlem almıştım. Bacaklarımı iki kişilik yatağı küçültecek kadar açtıktan sonra mırıldanmaya başladım. Saat kaçtı bilmiyordum ama uyumak istiyordum.

BENİMLE YAN (2.kitabı geliyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin