Hoofdstuk 12 - Cupido, save me.

7.9K 243 12
                                    

Wanneer ik 's ochtends wakker word voel ik een koude plek achter me. Ik draai me om en zie dat Thomas weg is. Ik luister en probeer te ontdekken waar die gast gebleven is. Nergens hoor ik geluid, niet gek in zo'n mega huis. Ik zucht even en draai me om. Dan maar weer slapen.

Een paar uur later word ik wakker gemaakt door Thomas. Hij staat naast me met een dienblad. Ik kijk op het dienblad en zie een glas juice staan, een croissantje met aardbeien jam, een omelet en een kop dampende thee. Hoe weet die gozer nou wat ik lekker vind? Oh ja, tuurlijk. Iedereen vind dit lekker. Ik glimlach en neem het dienblad aan. "Dankje." Zeg ik blozend.

Terwijl ik eet van mijn ontbijt kijken Thomas en ik een film, Focus, in het bed van Thomas.
Focus is een nieuwe actie film met Will Smith en hij is op dit moment er spannend. Inmiddels is mijn eten op. Ik zet mij  thee op het nachtkastje en leg het dienblad op de grond. Tijdens een spannend stuk klamp ik me aan Thomas vast die meteen een geruststellende arm om me heen legt. Ik zucht. Moet dit? Mijn hart bonkt als een gek. Thomas moet dat wel horen. Ik kijk voorzichtig omhoog naar zijn gezicht, maar hij is gefocust op de film. Ik glimlach. Heel even kijkt hij terug, wat me laat blozen. Hij grinnikt en kijkt weer naar de film.

Na ongeveer 2 uur is de film afgelopen. Thomas zet zijn televisie uit en stapt uit bed. Hij begint met het opruimen van mijn bord. "Als je wil kun je je even gaan douchen, de badkamer is de gang in en dan links 4e deur." Zegt hij opeens. Ik knik en klim uit bed, opzoek naar de badkamer.

Ik heb de badkamer al snel gevonden. Ik glip naar binnen, sluit de deur en kleed me uit. Daarna draai ik de kraan open en stap ik, nadat het water warm genoeg is, onder de stralen. Ik was mijn haren en mijn lichaam en stap daarna weer onder de douche vandaan.

In Thomas' shirt loop ik weer naar de slaapkamer. Ik hoor een bekende stem. Als ik de deur open zie ik Emma. Met Thomas. Een steek van jaloezie gaat door me heen. Zou Emma vertelt hebben dat ze iets voor Thomas voelt? Of is die taak echt speciaal voor mij? Ik weet het niet, maar wat ik wel weet is dat Thomas me gek maakt en ik hem niet kwijt wil. Waarom zit de liefde mij toch niet mee?

*niet nagekeken*

Guys. Sorry dat het zolang duurde. Dit was echt niet mijn bedoeling! Ik heb gewoon totaal geen inspiratie en ik kom echt niet vooruit. Zoals de meeste al weten heb ik een nieuw boek erbij en daar heb ik wel inspiratie voor, hopelijk begrijpen jullie dat het sims

Fake love?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu