Hoofdstuk 05 - Almost ready

8.9K 268 8
                                    

"Hup, we moeten naar school!" Ik pak de hand van Thomas en trek hem van mijn bed af. Vannacht was Thomas onverwachts blijven slapen. Het was erg gezellig en het was speciaal om Emma te laten geloven dat het een echte relatie was. Ze gelooft de relatie tussen Thomas en mij gewoon niet. Ik zucht even en loop dan met Thomas mee naar beneden. Ik spring bij Thomas achterop de fiets en sla mijn handen om zijn middel. Mijn hoofd leg ik op zijn rug en sluit mijn ogen dan. 

"KATEEE!" Hoor ik achter me als ik de schoolhal in loop. Ik word vrolijk begroet door mijn beste vriendin, Julia. Ik glimlach zwak en laat Thomas' hand los. Ik druk een vlug kusje op zijn wang en loop dan met Julia mee die een hoop te vertellen heeft. Ik heb haar nogsteeds niet vertelt dat de relatie tussen Thomas en mij niet echt is. Ik weet gewoon niet hoe ik het haar moet vertellen. "Kun je vanavond dan?" Ik schrik op uit mijn gedachtes. "Eumh.. Nee, ik heb een date." Zeg ik en bloos. Waar had Julia het eigenlijk over?  Ik had niks verstaan van wat ze zei. Ik zat ergens anders met mijn hoofd.

Het is inmiddels 17.00, Julia bekijkt al mijn kleren en ik lig op mijn bed. Over een paar uur komt Thomas,  en ik moet er natuurlijk awesome uitziet. Opeens draait Julia zich om. "Dit, dit moet je aan!" Roept ze enthousiast. Ik kijk op. Ze heeft een kort jurkje in haar handen. Ik bekijk het. "Okay." "Okay." Ik grinnik. Beide houden we van het boek en de film 'the Fault in our Stars.' Ik doe het jurkje aan en pak de pumps aan die Julia me aangeeft. Ik ga dan op het krukje voor mijn make-up tafel zitten en laat Julia mijn haar en make-up doen. Ik bekijk mezelf in de spiegel. Nu is het moment om Julia te vertellen hoe de relatie zit, maar net als ik mijn mond open wil trekken gaat de bel..

Nieuw hoofdstukjee. (duhh) Wat vinden jullie ervan? Ik vind het een best leuk hoofdstuk, al zeg ik het zelf.  Morgen komt er sowieso geen update, want ik zit dan in LONDENNNN
Oh ja, bijna vergeten; ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015!!
Follow, Vote, Comment? Xx

Fake love?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu