Hoofdstuk 07 - Julia is niet boos.

8.6K 259 29
                                    

Na genietend van de date val ik in mijn bed. Thomas had me als een echte heer thuis gebracht en me een goede nacht gewenst. Toen hij net weg was stond Camille al naast me. Ze wilde alles weten, voor Emma natuurlijk. Emma gelooft het gewoon niet. Hoe kun je het niet geloven. Iedereen gelooft de relatie tussen Thomas en mij. We zijn een perfect stel..

Ik word wakker van de zonnenstralen die in mijn kamer schijnen. Moeilijk open ik mijn ogen en sta op. Meteen belnik Julia om te vragen of ze langs wil komen. Ik moet haar nog een hoop vertellen.

Twee uurtjes later zit Julia naast me op mijn bed. Camille is ondertussen vertrokken naar Emma. Om alle details te vertellen natuurlijk. Zuchtend kijk ik naar Julia. "Ik moet je wat vertellen." Begin ik. Als Julia knikt begin ik te vertellen. Ze luistert aandachtig, net als altijd. Ze stelt geen vragen. Ze luistert. Precies zoals het nodig is. Aan het einde staart ze me met open mond aan. "Je vangt vliegen." Mompel ik. Julia sluit acuut haar mond. "Wauw, Kate. Je bent een geweldige actrice." Zegt ze dan. Ik bloos even. Ze is niet boos, gelukkig. Ik glimlach even en dan maken we er een geweldige middag van. 'S avonds mag ze mee-eten en uiteindelijk ook logeren.

Uitgeput komen Julia en ik op school aan. Meteen word ik door de helft van de school begroet, en voel ik twee stevige armen om mijn middel. "Goedemorgen, babe." Wordt er in mijn oor gefluisterd. Ik sluit even genietend mijn ogen. Het is geen acteren dat ik geniet van zijn aanrakingen. Hij heeft gewoon magische handen. Ik vorl zijn warme adem die een tinteling op mijn huid achterlaat. Ik hoor mensen giechelen en zuchten hoe goed we bij elkaar passen. Ik leg mijn handen op zijn armen en blijf zo staan tot Thomas in beweging komt. Samen lopen we naar onze klas.

Hey guys, sorry dat ik zo langzaam post. Heb het erg druk met school, werk, vrienden, jongens ectect. Ik probeer een keer per weer te posten. Sorrysorry. 

Ik hoop dat jullie dit stukje leuk vonden.. Ben een beetje inspiratieloos. Hebben jullie ideeën? Zet het in de comments.

Vergeet niet te voten en followen! x

Fake love?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu