Hoofdstuk 20 - Zuigzoenen en roze lipstick

7.7K 224 11
                                    

Na ongeveer 15 minuten liggen we beide in bed. Direct vallen we inslaap.

De volgende ochtend lopen Julia en ik de ontbijtzaal in. Het is ongeveer 10 uur en we zijn echt niet bijgeslapen van deze nacht. Het was vermoeiend maar wel geweldig. Ik heb genoten. We nemen plek aan een tafeltje en lopen op de beurt ons eten halen. Als ik aan de beurt bent komt Thomas binnen. Ja hoor, dat heb ik weer. Ik bekijk hem vluchtig en ga verder met mijn ontbijt opscheppen. Dan pas herrinner ik me wat ik zag. Vluchtig kijk ik terug. Zijn hele nek staat vol met zuigzoenen. Ik heb moeite met het onderdrukken van mijn tranen en til daarom mijn dienblad op en wandel snel naar mijn tafel.

Daar aan gekomen zet ik snel mijn dienblad op tafel en ga zitten voordat ik iets doms doe. Ik kijk voorzichtig naar Thomas. Hij zit aan tafel en Emma is op zijn schoot gaan zitten. Ik zucht. Hij kijkt niet gelukkig. Hij is diep in gedachte. Zijn vrienden praten tegen hem, maar hij lijkt het niet te horen. Ik glimlach kleintjes als ik hem op zie schrikken. Als zijn hoofd mijn richting in draait kijk ik snel weg. Na een tijdje kijk ik weer terug naar Thomas. Emma streelt met haar lange roze gelakte nagels door Thomas. Ze ziet me naar Thomas kijken en besluit hem voor mijn neus uitgebreid te zoenen. De tranen branden in mijn ogen. Ik sta veel te snel waardoor het dienblad omvliegt en op Julia beland. Ik ren de eetzaal uit en ga ergens in de gang achter een muurtje zitten.

Ik leg mijn hoofd in mijn knieën en laat mijn tranen lopen. Ik hoor iemand door de gang lopen. Ik wil niet dat iemand me zo ziet. Ik zie er vreselijk uit. Ik bijt op mijn lip om de tranen op te houden. "Kate?" Hoor ik Julia roepen. Ik zucht zachtjes en wacht tot ze weg is. Daarna loop ik snel door naar een openbare wc. Daar haal ik mijn make-up van mijn gezicht en loop dan naar mijn slaapkamer terug. Ik merk dat Julia hier niet is. Mijn voeten brengen me naar de badkamer waar ik nieuwe make-up op doe.

"Hier ben je dus!" Hoor ik Julia zeggen. "Klopt. Sorry voor het eten op je schone kleren." Julia lacht eventjes en knikt dan. "Maakt niet uit, meid. Gaat het weer een beetje met je?" "Ja. Ik moet hem vergeten." Julia knikt. "Borst naar voren. Neus omhoog." Zeg ik terwijl ik het voor probeer te doen. Dit mislukt natuurlijk enorm, waardoor we beide beginnen te lachen. Tranen rollen over mijn wangen, deze keer gelukkig van het lachen. "Dankjewel."

Sorry. Ik ben zo slecht in op tijd posten. Poeh. Maar hier is een nieuw deel. I hope you liked it. See you next time. Ik ga niet meer een tijd beloven. Sorry loveyouguyss.


Fake love?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu