Hoofdstuk 17

7.5K 229 25
                                    

Eindelijk zit ik in de bus onderweg naar Parijs. Gisteren duurde alles zo lang en ik kon natuurlijk niet wachten tot het moment dat ik in de bus zat.

Ik zit naast Julia ergens achterin de bus. We hadden beide geen zin om te slapen en meer zin om deze busreis leuk te maken. Er gaan genoeg zakken chips, snoep en andere lekkere dingen rond. Als de zoveelste zak chips bij Julia en mij uitkomt neem ik weer een grote hand vol. Ik kijk op de zak. Barbecue ham. Ik hou eerlijk gezegd niet zo van die smaak en zou hem zelf dan ook zeker niet kopen.

Na ongeveer 9 uur komen we in Parijs aan. De weg verliep vlekkeloos. We hadden geen files en konden dus zo doorrijden. Nu staan we voor een groot hotel. Een van de leraren roept ons tot stilte. "Jongens, meiden. We zijn zo juist aangekomen in ons hotel. De kamer verdeling hebben jullie als het goed is als gekregen. Nu gaan mevrouw Riet en ik naar binnen en daar halen we alle pasjes op. Als je je pasje gekregen hebt mag je gaan. De rest van de dag vrije tijd! Tussen 18.00 en 20.00 staat er eten in de eetzaal. Daar kun je eten of je kunt op eigen kosten naar een restaurant. Veel plezier en tot morgen!" Ik zie Julia naast me stuiteren. Ik grinnik even en laat mijm blik op Thomas vallen. Hij houdt Emma's hand vast. Een steek van jaloezie gaat door me heen. Hij doet pijn hun zo te zien. Ik hield van Thomas. Nee. Ik hou van Thomas. Hij betekent veel voor me en ik zou hem graag terug willen. Al is het maar als vriend. Ik zucht opgelucht als er een pasje in mijn hand gedrukt wordt door Julia. Ze neemt me mee naar onze kamer.

Op onze kamer aangekomen beginnen we beide met het ontdekken van de hotelkamer en daarna met uitpakken. Ik laat me, na het uitpakken, zuchtend op bed vallen. "Ik mis hem zo." Mompel ik. Julia kijkt op. "Wie? Thomas? Ik dacht dat het nep was?" Ik knik. "Maar dat mislukte. Ik viel voor hem. Hard. Het doet pijn Emma en Thomas zo te zien." Ik zucht. "Het doet pijn, Julia. Píjn." Julia staat op en komt naar me toe. Ze slaat een arm om me heen. "Het komt goed. Ik weet wat jij nodig hebt. Vanavond gaan wij helemaak los! Ik heb de perfecte club al gevonden." Een waterige glimlach verschijnt op mijn gezicht. "Thanks, Juul."

Nieuw hoofdstukjee! Wel een van de laatste hoofdstukken. Het verhaal is ten einde aan het komen. SORRY. Ik leef me zo in in de karakters.. ik ga het missen.

Fake love?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu