Hoofdstuk 19

7.3K 228 3
                                    

Ik laat mijn halfvolle glas met Baco vallen en draai me acuut om. Ik draai de deur van een van de toiletten opslot en laat me er tegenaan zakken.

Al snel stromen er tranen over mijn wangen. Overal waar ik ben is híj ook opeens. Zo raak ik mijn gevoelens toch nooit kwijt. "Kate?" Hoor ik. Het is Julia, de schat. Ze staat altijd voor me klaar. Een waterige glimlach verschijnt op mijn gezicht terwijl de tranen langzaam ophouden met rollen over mijn wangen. "Ja?" Zeg ik met een gebroken stem. Ik draai het slot langzaam om zodat Julia naar binnen kan. Ik zucht diep en wrijf mijn tranen weg. "Ik kan het niet Juul. Niet als hij in de buurt is." Julia knikt. "Ik snap het. Kom laat me je make-up goed doen en daarna zetten we de hele disco op z'n kop!" Ik glimlach eventjes en sta dan op. "Goed."

Ik bekijk mezelf in de spiegel. Ik lijk wel een panda. Voorzichtig haal ik de uitlopen makeup weg en zorg dat de rest van de make-up er niet veel last van heeft. Julia pakt mijn hand en sleurt me mee naar de bar. Ze klimt op een barkruk en begint er enthousiast op te dansen. Ik schiet in de lach en volg haar voorbeeld. Ook de barman begint te lachen. Hij steekt zijn hand naar me uit en laat me nu op de bar dansen. Ook duwt hij me een drankje in mijn hand. Het is felroze en er zit een glowstick in. Ik neem een slok en geniet meteen. Al snel zie ik meerder roze drankjes in de disco. Ik glimlach en dans genietend verder. Thomas is volledig uit mijn hoofd verdwenen. Lol maken kan zonder hem en moet zonder hem. Hij hoort bij Emma.

Na een lange, leuke nacht bellen Julia en ik een taxi om naar huis te gaan. De disco werd om 5.00 gesloten en toen moesten we dus weg. Ik moet blij zijn met zo'n super vriendin als Julia. Nadat ik Thomas tegen kwam dacht ik dat ik beter naar het hotel kon gaan, maar uiteindelijk heb ik een fantastische avond gehad. Julia heeft me Thomas laten vergeten voor minstens 3 uur. Ik kon dansen en lol maken zonder hem constant in mijn hoofd te hebben en daar ben ik haar dankbaar voor.

De taxi komt eindelijk de straat inrijden. We stappen in en zeggen waar we heen willen. Binnen 10 minuten arriveren we bij het hotel. We betalen en gaan dan snel naar binnen. Het is koud buiten. Erg koud.

Ik ben blij als ik onze kamer in wandel. Meteen ga ik de badkamer op en haal ik mijn make-up eraf. Julia volgt nijn voorbeeld. Ook poetsen we beide onze tanden. Na ongeveer 15 minuten liggen we beide in bed. Direct vallen we inslaap.

Ai ai ai. Alweer heeft het bijna een maand geduurt voordat ik een nieuw hoofdstuk upload. Ik schaam me. Ik moet echt vaker updaten. Het spijt me zo erg! Ik hoop dat het wel het wachten waard was. Nogmaals sorry!

Fake love?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu