Untitled Part 17

2.2K 180 3
                                    

Μολις ανεβηκαμε πανω μπηκα κατευθειαν να κανω ενα ντους για να ηρεμισω.Αυτη την φορα ηταν καλυτερα,δεν ειχα παθει κριση πανικου οπως αλλες φορες.Με τα χρονια ξεπερασα καπως την φοβια μου,αλλα καμια φορα ξαναερχοταν και για να μην το διακυνδινευω δεν πηγαινω στα βαθια.

Το ζεστο νερο χαλαρωσε το σωμα μου,ειδη ενιωθα καλυτερα.Το βλεμμα του τριγυρνουσε συνεχως στο μυαλο μου.Η στιγμη που ειχε ερθει τοσο κοντα μου,λεγοντας μου οτι το σεξ θα με ηρεμουσε..ενιωσα ολο το σωμα μου να περνει φωτια και την καρδια μου να χτυπαει ακαταπαυστα..Χαμογελασα αυθορμητα στην σκεψη οτι με αγκαλιασε,δεν περιμενα κατι τετοιο,το σωμα μου και το μυαλο μου εκεινη την στιγμη δεν λειτουργουσαν.Μηπως τον εκρινα λαθος τελικα..μπορω να πω οτι ηταν ομορφη βραδια.

Μολις βγηκα απ το μπανιο,βρηκα την Χαρα να καθεται στο κρεββατι κοιτωντας το ταβανι,χαμενη στις σκεψεις τις..

<<Σου απαντησε η μπα? της λεω ενω την πλησιαζω.

<<εε? ποιος? λεει αφηρημενη.

<<Το ταβανι λεω σου απαντησε? ετσι οπως το κοιτας νομιζα ειχατε πιασει συζητησει.

<<Χαζη.Απορω μετα απο αυτο που εγινε εχεις κεφια? λεει ενω τριβει το μετωπο της ξεφυσωντας.

<<τιποτα δεν εγινε,ειμαι καλα,σωα και αβλαβη,λεω ενω της χαμογελαω.Οπως βλεπεις σημερα δεν επαθα κριση πανικου.Την κοιταζω καταματα και ειχε ειδη βουρκωσει.

<<Ξερεις ποσο με τρομαξες ηλιθια? λεει ενω πεφτει με φορα πανω μου,και ξεσπαμε και οι δυο σε γελια.

<<Λοιπον μιλα...λεει ενω σταυρωνει τα χερια στο στηθος της.

<<Τι να πω ?..λεω ενω κοιταω αλλου.Δεν την γλιτωνω με τιποτα αμεσως καταλαβαινει οταν της λεω ψεματα.

<<Τα καλαντα Ευακι.λεει με ειρωνια.<<Παιδακι μου ολη νυχτα δεν ξεκολουσατε ο ενας απ τον αλλον,αν δεν σε ηξερα θα σας περνουσα για ερωτευμενους.

Ενιωσα να ανατριχιαζω με τα λογια της.Εγω ερωτευμενη με αυτον? Με τιποτα σκεφτομαι απο μεσα μου.

<<Απλως ειχαμε κανει κακη αρχη αυτο ειναι ολο.Τον γνωρισα τοτε που ειχαμε βγει και αυτη η βλαμμενη τουριστρια ειχε ριξει το ποτο της πανω μου.Εκεινος ηταν μαζι της,μου ειχε σπασει τα νευρα το υφος του.Τωρα που τον γνωρισα καπως,φαινεται ενταξι τυπος.

<<Μαλιστα,παιδακι μου με κοροιδευεις?Νομιζεις δεν σας εβλεπα πως κοιταζατε ο ενας τον αλλον.Εσυ ησουν σαν χαμενη διπλα του.Παραδεξου το σου αρεσει,λεει εκεινη γεματη ενυουσιασμο.

&quot;Με την πρώτη ματιά&quot; (Υπό διόρθωση)Where stories live. Discover now