Untitled Part 23

2.1K 178 8
                                    

Πηγα προς την κουζινα με μαγουλα κοκκινα και ενα χαμογελο ως τα αυτια.Ισως εκανα λαθος και στο τελος να ετρωγα τα μουτρα μου,αλλα δεν μπορω να ζω συνεχεια με τον φοβο.Οσες μερες ειναι εδω θα προσπαθησω να περασουμε καλα.Δεν θελω να δεθω μαζι του αφου ξερω οτι συντομα θα φυγει.Απλως αυτην την στιγμη ακουω την καρδια μου να χτυπαει τοσο δυνατα και νιωθω ευτυχισμενη.

Ανοιξα το ψυγειο ενω πηρα το καρπουζι στα χερια μου,και αρχισα να ψιλοκοβω σε ενα μπολ.Ακουσα την φωνη του Ανδρεα και χαζογελουσα μονη μου.Χαμενη στις σκεψεις μου ενιωσα καποιον να με αγκαλιαζει απο πισω.

<<Τι κανει το ομορφο κοριτσακι μου? >> ακουω την Χαρα να λεει.

<<Εδω την παλευω.Ειχα καλη παρεα οπως ειδες >> λεω με γκριματσα.

<<Εμενα δεν μπορεις να μου κρυφτεις αφου ξερω οτι σαρεσει.>> λεει ενω περνει ενα κομματι καρπουζι.

<<Τι γινεται εδω ; Τι εχασα ; >> ακουω την φωνη του Ανδρεα ενω χαμογελαω αμηχανα.

<<Πολυ ωραιο καρπουζι αυτο παντως >>λεω ενω τρωω ενα κομματι.Ισως την γλιτωσω σκεφτομαι.

<<Μια χαρα σας βλεπω παντως και τους δυο.>> λεει εκεινος ενω μου κλεινει το ματι.

<<Ας μην το σχολιασω τωρα αυτο γιατι δεν σε συμφερει.Δεν χρειαζομουν νταντα >> λεω καπως θυμωμενα ενω εκεινοι γελανε.

<<Δεν φταιω εγω εδω η κολλητη σου με τρελανε.Ασε που πιστευω οτι περασατε καλα οι δυο σας.Αν τον γνωρισεις θα δεις ειναι πολυ καλο παιδι>>λεει ενω μου κλεινει το ματι και χαμογελαει πονηρα.

<<Να μου λειπουν οι τουριστες.Δεν θελω να γινω αλλη μια στην λιστα του.>> λεω καθως περνω το μπολ με το κομμενο καρπουζι και προχωραω προς το σαλονι.

Ο Μαικλ εχει ξαπλωσει στην πολυθρονα με το κινητο στο χερι.Απ οτι καταλαβα βλεπει αγωνα μπασκετ.Φαινεται πολυ πορωμενος με το παιχνιδι αλλα χαμογελαει οταν περναω απο μπροστα του.

<<Τι γινεται ρε ποσο πηγε;>> ρωταει ο Ανδρεας ενω καθεται διπλα του,και του δινει μια μπυρα.

<<Κερδιζουν με 4 ποντους διαφορα ρε.Τρελαινομαι.Αλλα 5 λεπτα εμειναν >> λεει ενω ακουμπαει τα χερια στο κεφαλι του.

Του ριχνω που και που καμια ματια αλλα φαινεται πολυ τσιτωμενος.Ολοι οι αντρες ιδιοι οταν προκειτε για μπαλα.Η Χαρα καθεται διπλα μου και τρωμε αμιλητες το καρπουζι.Εκεινη με κοιταει και χαμογελαει.Μαλλον περασε καλα σημερα.Το ματι μου πεφτει στον λαιμο της,φοραει ενα ασημενιο κολιε με μια μικρη καρδια και ενα μικρο σταυρο και αμεσως χαμογελαω.Την σκουνταω ενω της κανω νοημα.Εκεινη χαμογελαει ενω με το βλεμμα της μου δειχνει τον Ανδρεα και χαμογελαω.Ο γλυκος μου της πηρε δωρο.

&quot;Με την πρώτη ματιά&quot; (Υπό διόρθωση)Where stories live. Discover now