Untitled Part 18

2.4K 181 4
                                    

Εξω ειχε ξημερωσει και εγω δεν μπορουσα να κλεισω ματι εξαιτιας του.Γιατι με φιλησε γαμωτο? Γιατι εγω δεν αντισταθηκα? τετοιες ερωτησεις βασανιζαν το μυαλο μου.Και καθως σκεφτομαι οτι το εβαλα στα ποδια μου ερχεται να με σκοτωσω.Τι ντροπη.Δεν πρεπει να τον ξαναδω τελος.Εχει κακη επιρροη πανω μου.Νιωθω σαν χαμενη καθε φορα που ειναι διπλα μου.Χαμογελασα αυθορμητα ενω ακουμπησα τα χειλη μου,ενιωθα τα χειλη του ακομα πανω στα δικα μου.Σταματα επιτελους.Αναστεναξα ενω εβαλα τα ακουστικα στα αυτια μου,μηπως και ξεχαστω,και χωρις να το καταλαβω αποκοιμηθηκα.

Ανοιγω δυστακτικα τα ματια μου ενω χασμουριεμαι.Το δυνατο φως της ημερας με τυφλωνει και τα ξανακλεινω αμεσως.Ειμαι σχεδον στην ακρη του κρεββατιου ετοιμη να πεσω κατω.Το σεντονι μαζι με το κινητο ειναι στο πατωμα,ενω το μαξιλαρι στα ποδια μου.Τι στο καλο πολεμουσα στον υπνο μου.Κοιταζω την Χαρα,κοιμαται τοσο ησυχα που δεν ακουγεται ουτε η αναπνοη της,καποιες φορες αυτο με τρομαζει.Πιανω το κινητο στα χερια μου,το οποιο ειχε κλεισει μετα την συγκρουση στο πατωμα.Βαζω χαμηλη μουσικη ενω σηκωνομαι απ το κρεββατι.Σκουνταω την Χαρα ενω εκεινη αλλαζει πλευρο.

<<Σηκω υπναρου παμε παραλια>>της λεω καθως μπαινω στο μπανιο.Πλενω το προσωπο μου,βουρτσιζω τα δοντια μου και πιανω τα μαλλια μου σε εναν ατσαλο κοτσο!Δεν εκατσα να με κοιταξω καν στον καθρευτη,ξερω ειδη οτι δειχνω χαλια.Ψαχνω τα μαγιο και περνω στα χερια μου ενα μαυρο,καθως πηγαινω στο δωματιο.

<<Καλημερα >> λεει η Χαρα με γκριματσα.Δεν χαμογελαει οπως συνηθως.Κακο αυτο.

<<καλημερα>> λεω ενω πηγαινω προς το μερος της.

<<Εχω εναν πονοκεφαλο δεν φανταζεσαι.Βρες μου καμια ασπιρινη γιατι δεν κουνιεμαι απ το κρεββατι >>λεει με φατσα μικρου παιδιου.

<<Νομιζω εχω καπου στην βαλιτσα,περιμενε.>>

Μετα απο μιση ωρα ειμασταν ετοιμες.Η Χαρα μιλουσε εδω και ωρα στο τηλεφωνο με τον Ανδρεα καθως προχωραγαμε προς παραλια.Ενω εγω ημουν χαμενη στις σκεψεις μου.Ειχε αφοριτη ζεστη και ανυπομονουσα να κανω βουτια.Ευτυχως πιαναμε δουλεια απογευμα σημερα οποτε ειχαμε κανα 2 ωριτσες μεχρι τοτε.

Μια βδομαδα εδω και εχουμε ειδη παρει χρωμα.Η Χαρα εκανε ηλιοθεραπεια ενω εγω ειχα ξαπλωσει στα ρηχα και χαζευα τους γυρω μου.Αφου παιξαμε ρακετες καναμε κανα δυο βουτιες,φαγαμε παγωτο αποφασισαμε να φυγουμε.

&quot;Με την πρώτη ματιά&quot; (Υπό διόρθωση)Onde histórias criam vida. Descubra agora