Untitled Part 29

2.1K 170 9
                                    

Μεχρι να φτασουμε σπιτι επικρατουσε μια ησυχια στο αυτοκινητο,και οι δυο χαμενοι στις σκεψεις μας.Ενιωθα παραξενα μετα απ οτι εγινε μεταξυ μας.Πρεπει να απομακρυνθω απο κοντα του τωρα που ειναι νωρις αλλιως κινδυνευω να τον ερωτευτω και κατι τετοιο θα ειναι καταστροφη.Οπου να ναι θα γυρισει στην Αγγλια στην ζωη του και το ονειρο θα χαθει.


Ειμαι σε υπερενταση απ την ωρα που μιλησα με την νονα στο τηλεφωνο.Σημερα δεν θα δουλεψω στην ρεσεψιον αλλα στην κουζινα.Πρεπει να κανουμε προβα το μενου για το γλεντι που ειναι την αλλη βδομαδα και εχω κατα αγχωθει.Δεν εκατσα να σκεφτω τιποτα σε σχεση με αυτο εξαιτιας του.Δυσκολο να σκεφτομαι κατι αλλο οταν αυτος τριγυρναει συνεχως στο μυαλο μου.Ξεφυσαω ενω εκεινος γυρναει και με κοιταει.


<<Ολα καλα; ρωταει με ανησυχο βλεμμα.


<<Ναι ολα καλα,απλως ειμαι κουρασμενη>> λεω ενω χαμογελαω.


Χαμογελαει ενω παρκαρει το αμαξι εξω απ το σπιτι.

<<Πρεπει καποια στιγμη να μιλησουμε >> λεει ενω με κοιταει κατευθειαν στα ματια.Νιωθω λες και μου κοβεται η ανασα.


<<Σε τι θεμα Μαικλ; Να πουμε για τα χθεσινα; Ηταν κατι ομορφο που τελειωσε.>> λεω με μια ανασα.Η εκφραση στο προσωπο του αλλαζει και μια θλιψη εμφανιζεται στο βλεμμα του.


<<Οπως νομιζεις.Αλλα κι οι δυο ξερουμε οτι κατι υπαρχει μεταξυ μας.Δεν γινεται να μην το νιωθεις; >> λεει ενω περναει το χερι του μεσα απ τα μαλλια του.


<<Κιαν νιωθω τι Μαικλ ; Οπου να ναι θα φυγεις.Ας το ξεχασουμε καλυτερα αυτο που εγινε >> λεω ενω γυρναω το βλεμμα μου στο παραθυρο.Δεν αντεχω να αντικρισω τα ματια του.


Τον ακουω να ξεφυσαει ενω δεν λεει τιποτα.

<<Εχω αργησει.Θα τα πουμε καποια αλλη φορα.Περασα ομορφα χτες ευχαριστω για ολα >>λεω ενω τον πλησιαζω και του δινω ενα φιλι στο μαγουλο.Δεν αντιδραει,ουτε καν με κοιταει.Θλιψη πλυμμηριζει την καρδια μου ενω βγαινω απ το αμαξι.


Ετοιμαζομαι γρηγορα,φοραω βιαστηκα ενα ασπρο κοντομανικο μπουζακι και μια μαυρη φορμα και τα πρασινα converse ενω βγαινω απ το σπιτι.Ευτυχως που τα παιδια δεν ηταν σπιτι γιατι δεν θα μπορουσα να τους αντικρισω.Η Χαρα θα με τρελαινε στις ερωτησεις.

&quot;Με την πρώτη ματιά&quot; (Υπό διόρθωση)Where stories live. Discover now