Untitled Part 24

2.1K 162 5
                                    

Oι ακτινες του ηλιου πλημμυριζαν το δωματιο αναγκαζοντας με να ανοιξω σιγα σιγα τα ματια.Εκανα να κουνηθω αλλα κατουριομουν υπερβολικα πολυ και με τα ματια ακομα κλειστα συκωθηκα να παω τουαλετα.Ξαπλωσα ξανα ενω προσπαθησα να ξανακοιμηθω αλλα διχως αποτελεσμα.Για καποιο λογο ενιωθα πολυ κουρασμενη,ενω πονουσαν πολυ τα ποδια μου.Πηρα το κινητο στα χερια μου,η ωρα ηταν 12 και μιση.Ειχα τοσα πραγματα να κανω αλλα βαριομουν τοσο πολυ να σηκωθω απ το κρεββατι.

Εβαλα μουσικη ενω μπηκα στο facebook.Ειχα 3 μηνυματα και αρκετες ειδοποιησεις.Ανοιξα πρωτο το μηνυμα του αδερφου μου,σημερα επρεπε να μιλησω skype με τους δικους μου.Ολη μερα στην δουλεια δεν ειχαμε μιλησει καθολου.Η Χαρα μου ειχε στειλει να μαγειρεψω και οτι περασε υπεροχα χτες βραδυ.Επιτελους το κανανε σκεφτομαι και χαμογελαω.Τελευταιο αφησα το μηνυμα του ενω ενα χαμογελο εμφανιστηκε στα χειλη μου.

<<Βγες επιτελους απ το μυαλο μου μπας και κοιμηθω >> κοιταζω το μηνυμα του ηταν στις 4 τα ξημερωματα.Χαμογελαω στην σκεψη οτι με σκεφτοταν.Χτες αν δεν ημουν τοσο κουρασμενη δεν θα εκλεινα ματι απ την υπερενταση.

<<Καλημερα!!!! Βγηκα τελικα απ το μυαλο σου? >> στελνω με μια φατσουλα.Χρειαζομαι ενα ντους για να συνελθω.Σημερα κανει αφοριτη ζεστη και ανοιγω το aircondision στο φουλ.Ανοιγω το παραθυρο να παρει λιγο αερα το δωματιο ενω πηγαινω στο μπανιο.Βγαζω γρηγορα τα ρουχα μου και μπαινω κατω απ το νερο.Ομορφες σκεψεις ερχονται στο μυαλο μου και ανυπομονω να ξαναφιλισω τα χειλη του.

Καθως τελειωνω με το ντους,φοραω βιαστικα ενα φορεμα χρωματιστο,ενω κραταω ακομα την πετσετα στα μαλλια μου.Πηγαινω στο δωματιο και μαζευω ολα τα απλυτα ρουχα και τα βαζω στο πληντηριο.Ριχνω μια ματια στο καλαθι και θελω να λυποθειμησω.Δυο πληντηρια περιμενουν σιδερο και βαριεμαι αφανταστα,αλλα σε λιγο δεν θα εχουμε ρουχα να φοραμε.Αλλαξα τα σεντονια στα δωματια μας,εβαλα ηλεκτρικη σκουπα και σφουγγαρισα.Το σπιτι μυριζε καθαριοτητα.Το πιο σπαστικο να περπατας ξυπολιτη και να κολλανε ψιχουλα στις πατουσες.Τωρα ειχε μεινει το μαγειρεμα,αλλα πρωτα εχουν σειρα τα ψωνια.Ευτυχως που το σουπερ μαρκετ ηταν κοντα.

Στεγνωσα ελαχιστα τα μαλλια μου φορεσα κατι πεδιλα που βρηκα μπροστα μου,εριξα στην τσαντα μου πορτοφολι,κλειδια, κινητο και βγηκα απ το σπιτι.

Δυο ωρες μετα το φαι ηταν ετοιμο.Μαγειρεψα το αγαπημενο φαι της Χαρας,ριζωτο με γαριδες στο τηγανι.Ετοιμασα στα γρηγορα και ενα κεικ και το εβαλα στο φουρνο.Ενιωθα πτωμα.Η ωρα ηταν 3 παρα 10 και ουτε που το καταλαβα ποτε περασε.Ισως πρεπει να κατεβω παραλια καμια βολτα σκεφτομαι.

&quot;Με την πρώτη ματιά&quot; (Υπό διόρθωση)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα