Άτιτλο κεφάλαιο 37

1.9K 166 7
                                    

Ανοιγω αποτωμα τα ματια μου και επεξεργαζομαι τον χωρο γυρω μου,νιωθω απιστευτα κουρασμενη ομως χαμογελαω  μολις βλεπω τον ομορφο γαληνιο προσωπο του να  κοιμαται πανω στο στηθος μου.Τα ποδια μας μπλεγμενα μεταξυ τους και το χερι του περασμενο πανω απ την κοιλια μου.Κοιταζω το προσωπο του και νιωθω εναν κομπο στο στομαχι,μακαρι να κρατουσε η ευτυχια που νιωθω αυτη την στιγμη.Φιλαω το μετωπο του και βαζω δυστακτικα τα δαχτυλα μου μεσα απο τα ακαταστατα μαλλια του.Λατρευω το σωμα του και την αισθηση να ειμαστε ετσι αγκαλιασμενοι,ενα αισθημα ασφαλειας με εχι καταβαλλει και παιρνω μια βαθεια ανασα.Δεν ξερω καν τι ωρα ειναι αλλα πραγματικα ουτε με ενδιαφερει,δεν θελω να συκωθω απ το κρεββατι γιατι νιωθω λες και η μαγεια θα χαθει ξανα.

Ανοιγει τα καταπρασινα ματια του και μου σκαει ενα χαμογελο που κανει την καρδια μου να χτυπαει σε ξεφρενους ρυθμους.Θεε μου ειμαι ερωτευμενη μαζι του.Μπορω επιτελους να το παραδεχτω.

<<Καλημερα >> λεει με την σεξυ βραχνιασμενη φωνη του.

<<Καλημερα >> λεω καθως τον φιλαω ξανα στο μετωπο.Χαμογελαει και αφηνει υγρα φιλια στην βαση του λαιμου μου κανοντας το σωμα μου να ανατριχιασει.

<<Πως κοιμηθηκες ? >> ρωταει καθως βαζω εγω το κεφαλι μου στο στηθος του και ακουμπαω το γυμνο του σωμα.

<<μακαρι να κοιμομουν ετσι καθε βραδυ >> λεω καθως τον δαγκωνω και τον φιλαω στο στηθος.Τον ακουω να αναστεναζει και ενα γελιο ξεφευγει απ τα χειλη μου.

<<Ευα >> λεει καθως ακουμπαει το προσωπο μου.

<<μμμ >> απανταω ενω πλεον εχω ανεβει πανω του.Δεν ενιωθα πλεον ντροπη κ αυτη την στιγμη τον ηθελα τοσο πολυ.

<<Νομιζω αυτο χρειαζομαι στην ζωη μου >> τον ακουω να λεει.Τον κοιταζω τα ματια και χαμογελαει .

<<Εμενα απο πανω σου ? >> λεω καπως αισθησιακα και δαγκωνω τα χειλη μου,ενω γελαμε και οι δυο.

<<Να κοιμαμαι και να ξυπναω μαζι σου,ξερω ειναι νωρις ομως ειμαι τοσο γαμημενα ερωτευμενος μαζι σου που εχω χασει το μυαλο μου>> τον ακουω να λεει με μια ανασα.Με βρηκαν τοσο απροετοιμαστη τα λογια του ,και νιωθω ειδη να βουρκωνω γιατι νιωθω ακριβως το ιδιο.

<<Πες κατι >>λεει σχεδον ψιθυριστα.Κοιταζω τα ομορφα πρασινα ματια του που αυτη την στιγμη με κοιτανε με αγαπη και εχω χασει τα λογια μου.

&quot;Με την πρώτη ματιά&quot; (Υπό διόρθωση)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα