Untitled Part 21

2.2K 181 4
                                    

Ειχα κολλησει στην θεση μου με τα μπισκοτα ακομα στο χερι.Το κουδουνι ειχε χτυπησει ειδη τρεις φορες αλλα δεν εκανα καμια κινηση.Πιστευοντας οτι θα κουραστει και θα φυγει.Δεν μπορουσα με τιποτα να τον αντικρισω.Ειχα ενα προαισθημα οτι η θα του ορμουσα και θα καταληγαμε γυμνοι η θα σκοτωνομασταν οπως παντα.Συνεχισα να σπαω τα μπισκοτα ενω δυναμωσα πιο πολυ την ενταση απο το ραδιοφωνο.Ειχε ενα χορευτικο κομματι και χορευα ταυτοχρονα.Το κουδουνι ειχε σταματησει εδω και δυο λεπτα,και πηρα μια βαθεια ανασα που κρατουσα εδω και λιγα λεπτα.Επιτελους εφυγε ψιθυρισα ενω ενα χαμογελο απλωθηκε στα χειλη μου.Αφου ετοιμασα και την σοκολατα το εβαλα στην καταψυξη.Ηταν απ τα πιο ευκολα γλυκα και ολοι το λατρευαν.Μονο με ελαχιστα υλικα.Κακαο,αχνη ζαχαρη,χυμος πορτοκαλιου και μπισκοτα.Εβαλα δυο μπαλες παγωτο και πηγα προς το σαλονι ενω εκλεισα την μουσικη.Αποφασισα να δω μια ταινια μπας και με παρει ο υπνος.Μετα απο καποια λεπτα ειχα απορροφηθει εντελως απο την ταινια,καθως το κουδουνι ξαναχτυπησε και εγω πεταχτηκα απο την τρομαρα μου.Τελικα δεν ηταν καλη ιδεα να μεινω μονη σε τετοιο ταιραστιο σπιτι ακομα και το κουδουνι με τρομαζει.Σηκωνομαι ορθια ενω πλησιαζω την πορτα.Κανοντας μυτακια προσπαθω να δω απο το ματακι αλλα δεν φαινετε τιποτα.Παιρνω μια βαθεια ανασα.

<<Μαικλ τι θες δεν βαρεθηκες να επιμενεις?>> απαντηση δεν ηρθε.Ξεφυσιξα και μολις πηγα να φυγω ξαναχτυπησε.ΟΚ τωρα αρχιζω να φοβαμαι λιγακι.Γιατι στο καλο δεν απανταει.

<<Αν δεν φυγεις θα καλεσω την αστυνομια,δεν κανω πλακα>> και ξαφικα τον ακουω να γελαει και ανοιγω την πορτα ετοιμη να τον σκοτωσω.

<<Αλλη δουλεια δεν εχεις απο το να χτυπας ξενα κουνουδια μες στην νυχτα? >> του λεω με βλεμμα γεματο θυμο καθως σταυρωνω τα χερια μπροστα απο το στηθος.

<<Οπως βλεπεις δεν ειχα δουλεια και ηρθα να σπασω λιγη πλακα μαζι σου .>> ειπε ενω μου εκλεισε το ματι.

<<Ναι μονο που εσυ εσπασες πλακα εγω οπως βλεπεις δεν γελασα καθολου.>> του λεω γεματη ειρωνια.Γελασε και εκανε ενα βημα πιο κοντα.

<<Τι εγινε μικρο τρομαξες? >>

<<Λεγε τι θες να τελειωνουμε γιατι εχουμε και δουλειες.>>

Ριχνει μια ματια στο ρολοι και με κοιταει στα ματια ενω χαμογελαει.

<<Μια μιση ωρα τι νυχτα κανεις τις δουλειες σου εσυ? >>

&quot;Με την πρώτη ματιά&quot; (Υπό διόρθωση)Where stories live. Discover now