Четвърта глава

919 50 6
                                    

Кевин


-Здравей, Кев! - обърнах се рязко. - Търсех те...

Може да се каже, че почти мъркаше. Търсех чашите и се опитах да не ѝ обръщам внимание, но тя ме прегърна през кръста и захапа ухото ми.

-Алекса... - въздъхнах, не исках да бъда груб и да я отблъсквам. - Не мисля, че сега е...

-Шшт!

-Алекса! - обърнах се с лице към нея, а тя ме целуна, отскубнах се внимателно. - Предполага се, че това е купон.

-И какво се прави на купоните? - доближи се до ухото ми и прошепна. - Секс...

Притисна се в мен, а ръката ѝ намери копчетата на дънките ми. Чувствах се като човек, който е загазил. В едната стая ме чакаше наистина интересно момиче, с което може би исках да си кажа нещо, но тук... Как би било възможно да устоя на Алекса?! Наистина не беше от най-приятните компании за разговор, но беше чудесна едночасова партия в леглото, а и определено нямаше нищо против нашите взаимоотношения. Не ме търсеше за сълзливите емоционални обвързвания, а и аз не исках нещо подобно от нея. Отблъсна ме и се усмихна лукаво.

-Качвам се горе. - отново ме целуна. - Ще те чакам там.

Загледах се в перфектния ѝ гръб и плъзнах поглед по извивката на дупето ѝ. Стоях като втрещен. С чашите в едната ръка и с другата, подпирайки се на плота. Чувах музиката в другата стая, приглушените гласове и смехът на всички. Прекрасно знаех, че Анна не познава никой друг, но не изглеждаше като затворено момиче. Вероятно щеше да се оправи и без мен. Ако имах късмет след като приключех с Алекса, Анна все още щеше да бъде тук...

Хвърлих чашите на плота и тръгнах бързо след Алекса.


*


Слязох долу и се огледах, хората се бяха увеличили, но нямаше следа от Анна. Оправих тениската си и минах покрай хората, но не я виждах. Върнах се в кухнята, за да си налея бира и заварих Итън. Тупнах го по рамото, а той ми се ухили - беше пиян.

-Кев! - поздрави ме завалено.

-Виждал ли си много симпатична брюнетка, не по-скоро русоляво момиче с много, ама много сини очи? - вдигнах ръка малко над рамото си. - Толкова висока?!

Ние.Where stories live. Discover now